• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2022

10:53

HAOS! Predsednik razvalio Mila i Kurtija! Nećete verovati šta im je sve rekao!

printscreen

Politika

HAOS! Predsednik razvalio Mila i Kurtija! Nećete verovati šta im je sve rekao!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je premijeru lažne države Kosovo Aljbinu Kurtiju i predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na dosad neviđen, spektakularan način

 

Od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je Srbija zainteresovana za kupovinu borbenih aviona "Rafala", kao i stizanje kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema u našu zemlju, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović potrčali su da se teškim rečima i pljuvanjem dodvoravaju onima koji odlučuju o njihovoj sudbini, mlateći verbalno po Srbiji, kao da je džak za udaranje!

Ekskluzivno, pogledajte odgovor Aleksandra Vučića - političko razmontiravanje nikada viđeno u modernoj evropskoj političkoj istoriji! Vučić razvalio Mila Đukanovića i Aljbina Kurtija!

"Poslenjih 6 meseci ubrzana je kampanja žigosanja Srbije koja dolazi iz pojedinih stranih centara moći, ali naravno, i iz dela regiona koji svoj uspeh uvek vidi u neuspehu i propasti Srbije. I ne od juče, najizrazitiju ulogu u otvorenoj i ogoljenoj mržnji prema Srbiji i prema svemu što je srpsko dolazi od Aljbina Kurtija i Mila Đukanovića. I, razume se da se uvek služe neistinama, rekao bih ogoljenim, otvorenim lažima, sa samo jednim ciljem - da sebe predstave kao tobožnje žrtve, a Srbiju kao velikog i opakog agresora koji ih na svakojake načine ugrožava. Tako su iskoristili priliku da našu legalnu, legitimnu, potpuno regularnu i transparentnu kupovinu kineskog sistema FK-3 ili HQ-22 koji služi za protivvazduhoplovnu odbranu, dakle defanzivno oružje, iskoriste i kažu celom svetu kako smo mi kineski i ruski, ne znam kakve to veze ima sa Rusima, saveznici koji ugrožavamo mir u regionu, iako smo u potpunosti okruženi NATO teritorijama, ne uvek NATO zemljama. Dakle, na koji način ih ugrožavamo defanzivnim oružjem ni sami nisu u stanju da kažu, jer taj naš sistem služi za uništavanje krstarećih raketa neprijateljske avijacije koja bi narušila vazdušni prostor Srbije. Pa se pitam - kako na takav način ugrožavamo Prištinu ili Podgoricu. Da se našalim, bolje bi nam bilo da kupujemo Autan sprejeve, jer nam je mnogo važnije da se zaštitimo od rojeva muva i komaraca nego od bilo kakvih ozbiljnih vazduhoplovnih snaga koje oni poseduju", kaže predsednik Srbije.. 

"Šalu na stranu, suština je u želji da se naudi Srbiji, u želji da Srbija uvek bude kriva ili da bude slaba onako kako su je oni doživljavali i videli kada su proglašavali nezavisnost Kosova ili kada su pokazivali da je Srbija dovoljno uspešna samo kada se ne pita ni za to gde je, ni kako je, ni šta joj je činiti u budućnosti kada je ekonomski razorena kao što je bilo pre 15 i 20 godina." 

"Kada Aljbin Kurti kaže da je Srbija u panici jer se plaši da će da ostane sama... Pa Srbija je danas, kao vojno neutralna zemlja - sama, u celom širem regionu. Ja želim da ga podsetim na nešto - u cirkusu ste videli i lavove, i slonove, i tigrove, vuka samotnjaka nikada u cirkusu niste videli. Mi na Balkanu imamo dovoljno tih veličanstvenih životinja, i uvek bih pre prihvatio ulogu vuka samotnjaka nego hijena, bestidnih i nemoralnih, pa ma koliko da ih ima - 3, 5, 6, ponekad i 19. A još gore od hijana, kojima opet morate poštovanje da odate na krvoločnosti ako ne na čemu drugom, još gore je biti muva zunzara koja se vrti oko njih i čeka da im hijene donesu neki plen kakvi su Aljbin Kurti i Milo Đukanović", rekao je predsednik Srbije i dodao: 

"I jedan i drugi, imate mnogo većih briga, jer Srbija će da čuva mir i stabilnost. Mnogo većih briga, od kriminala, korpcije do mnogo, mnogo, mnogo problema u ekonomiji. Ali to nije nešto u šta ja želim da vam se mešam. Moja molba za vas je - ostavite Srbiju na miru! Prestanite da lažete, prestanite da obmanjujete javnost, a Srbija će naći svoj put, onakav kakav njeni građani žele. I nemojte da se ljutite i izvinite još jednom - ponosni smo na činjenicu da želimo sami da čuvamo svoju zemlju, a ne da nam to čini NATO u naše ime. U tome se razlikujemo i toga se ne stidimo", završio je Vučić. 

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić

Podsećamo, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama.

Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta istovremeno, pokušava da se ojača jer može da ostane sama. Nastavak naoružavanja Srbije nije bezazlen za region i Kosovo, ali je, s druge strane, izraz straha da bi mogli da ostanu sami, rekao je Kurti.

Takođe, Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

To je dosledan potez politike koju Srbija vodi unazad nekoliko godina. Ali verujem da će pomoći da se dodatno razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama EU i NATO, kazao je Đukanović.

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bosa

pre 1 godinu

Tako i treba, nećemo dozvoliti gorima od nas da nas ponižavaju i vređaju!

Elena

pre 1 godinu

Vučić nikome ne dozvoljava da vredja Srbiju i srpski rod!

Maja J

pre 1 godinu

Bravo Vucko kralju! Vise da se zacepe usta neznalicama!

Snežana

pre 1 godinu

To što se Srbija naoružava nije pretnja nikome već potreba da budemo spremni zaštitimo svoju zemlju u slučaju eventualnih napada. Kurti i Milo neka gledaju svoja posla i u svoje dvorište a ne u Srbiju.

Joka

pre 1 godinu

Ovakvo predsednika samo Srbija ima, idemo napred sve vise!

Uroš

pre 1 godinu

Auu, Vučić ih je uništio. Zatvorio je usta ovoj dvojici ološa!

Zoran

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniku kako im je sve rekao tako radi pravi predsednik!

Goran

pre 1 godinu

Bravo predsednice, pokazite im zube, da znaju da smo najjaci!

Jana

pre 1 godinu

Srbija je sve jaca i mozete samo da nam zavidite! Velike pohvale za Vucica.

Jana

pre 1 godinu

Srbija je sve jaca i mozete samo da nam zavidite! Velike pohvale za Vucica.

Nesa

pre 1 godinu

Kakav je car nas predsednik, ovako bi svako trebao da brani svoju zemlju!

Sonja

pre 1 godinu

Boljeg predsednika nismo mogli da imamo, svaka cast.

Sonja

pre 1 godinu

To je nas presednik nisu mu do kolena Kurti I Djukanovic .

Mica

pre 1 godinu

Tako radi pravi predsednik, onaj koji voli svoju zemlju i svoj narod. Bravo

Ana

pre 1 godinu

Jedan je Aleksandar Vučić, niko kao on ne bi mogao štititi interese Srbije u svetu.

Vanja

pre 1 godinu

Naš predsednik Vučić zna kako sa takvima koji pljuju u prazno,I pokazuju ljubomoru! Svaka čast predsedniče!

Cica

pre 1 godinu

Jedinstven drzavnik i rodoljub. Srbija se nece saginjati! Bravo Aleksandre!

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

To je naš predsednik legenda. Bravo. naklon do poda !!!

Tijana

pre 1 godinu

Naklon do poda! Predsednice care, sve ste lepo rekli! Ne dajte na nasu Srbiju muvama poput Kurtija i Mila!

Janko

pre 1 godinu

Vucke care! Oduvao si ih istinom i argumentima. Oni su klasicne podguzne muve. Cak je i to nivo za njih, toliko su bedni i nistavni.

Alhemičar

pre 1 godinu

Vratio ih je Vučić na fabrička podešavanja . Bravo legendo.

Ana

pre 1 godinu

Bravo care, svaka ti je na mestu odgovorio si im samo tako, jako

PepeljugaCind02

pre 1 godinu

Bravo Vučiću! Dosta je napada na Srbiju i tebe kao našeg predsednika!

Anđelka Mitrović

pre 1 godinu

Vučić je Bog, vratio na fabrička podešavanja najveće mrzitelje srpskog roda.

Ana

pre 1 godinu

Bravo care, svaka ti je na mestu odgovorio si im samo tako, jako

Petar Jović

pre 1 godinu

Bravo Vučiću. Odvalio si i Mila i Kurtija.

Neko

pre 1 godinu

Totalna dominacija :D Na finjaka ih postavio na njihovo mesto.

Taki

pre 1 godinu

Nijednog momenta ne trebamo da posumnjamo u čvrst stav našeg predsednika. Vučić će uvek braniti interese Srbije i svakog staviti na njegovo mesto!

Jelena

pre 1 godinu

Vučić je pokazao šta znači biti patriota i kako se bori za svoj narod!

Taki

pre 1 godinu

Vučić je predsednik za primer, tako se brani Srbija! Svaka čast!

Aca

pre 1 godinu

Milo i Kurti ne mogu da prodju nasem predsedniku, on je čovek autoritet, argumentovan i stoji iza svojih reči i dela!

Snezana

pre 1 godinu

U knjigama će pisati o najboljem predsedniku kojeg je Srbija imala !

Radmila

pre 1 godinu

Svaka cast Predsednice, tako se brani svoja zemlja. Mozda ste trebali i ranije da im ocitate bukvicu, i njima a i mnogima u zemlji koji godinama uzimaju u usta i Vas i Vasu familiju. Ako ikako mozete preduzmite nesto protiv ovih skrivenih "Junaka" sa drustvenih mreza jer oni ne samo da ponizavaju Vas nego samim tim ponizavaju nasu zemlju. Jos jednom kazem BRAVO. Kratko ali (nadam se) svima jasno. Pozdrav iz Australije.

Istina

pre 1 godinu

Hahaha, izbacio ih iz koloseka za autan sprej i komarce. Bravo care i legendo.

Petar Todorović

pre 1 godinu

Tako je ponosni smo jer mi čuvamo naše nebo i našu državu , a ne kukamo kao hijene Kurti i Đukanović dok ih drugi štite.

Nada

pre 1 godinu

Umesto da vode politiku koja će za plod dati mir i stabilnost u regionu, Kurti i Djukanović vode politiku koja je remetilački faktor. Dobro im je Vučić odbrusio!

Jela

pre 1 godinu

Bravo bree legendo! Imamo najboljeg predstavnika države!

Monika

pre 1 godinu

Pokazao ološima gde im je mesto. Svaka čast!

Mare

pre 1 godinu

To care!!! Vratio ih Vučić na fabrička podešavanja!!!

Malena 1988

pre 1 godinu

Au ala vas je oduvao Vucic... To legedno

Dejan

pre 1 godinu

Dokazani srbomrsci su se urotili protiv Srbiju, ali Srbija ima lidera koji zna kako da Srbija izbegne sve prepreke koje joj stoje na putu. Drago mi je što ima takvog predsednika poput Vučića. On je pravi zaštitnik srpskog naroda i srpske države.

Lenka

pre 1 godinu

Mislim da će Vučić ovom izjavom zapusiti usta i Kurtiju i Milu.

Sekula

pre 1 godinu

Vucke legendo. Tako se brani Srbija i srpski narod.

Milos

pre 1 godinu

Bravo Vucicu care ,sve im je lepo rekao i objasnio bez vredjanja .

Miloš

pre 1 godinu

Politika koju vode Djukanović i Kurti je degradirajuća i prevazidjena. Oni region čine nestabilnim. Naša sreća je što za lidera imamo Vučića, koji zna recept za uspeh. Svidja mi se kako im je odgovorio.

zarkovic

pre 1 godinu

E, to se zove razvaljivanje, to Vucko legendo.

Milan

pre 1 godinu

Nisu oni ni do muva dorasli, jer muva leti gde hoće a ne gde joj se kaže

Marija

pre 1 godinu

Tako se bori i brani svoj narod, ??? Vučiću care!!!

Mića

pre 1 godinu

Ovo se zove razvaljivanje i reset na fabricko! Roknuo im ga Vučić da nemaju gde da se okrenu!! To silo!

slavisamicanovic

pre 1 godinu

Bravo predsedniče pravo među rogove tući šiptarskog bandita i crnogorsku lopužu! BRAVO!

lence

pre 1 godinu

ponosna na svog predsednika.svaka rec je zlata vredna.to je mudrost i iskustvo.a sto se tice vuka ja bih dodala" nebeski vuk" to je kompliment, nepobedivi vuk kod nekih azijskih naroda.koji je vodio svoj narod mudroscu i hrabroscu i stvorio jaku drzavu za svoj narod.

Rea

pre 1 godinu

Konacno da im se saspe istina u lice, svaka cast predsedniku Vucicu! Dosta su nas gazili!

MarkoB

pre 1 godinu

Vucic je pravi car, bas zna kako da odgovori i da ih dokrajci recima ???

mihajlov

pre 1 godinu

Au tebra al ih je pokidao... mislim da vec ne znaju sta ih je snaslo! To Vule silo!

Jovanović

pre 1 godinu

Poslao ih je na dno kace iz koje su isplivali.

Mila

pre 1 godinu

Ono sto volimo za to se i borimo, nikome ne damo da gaze po nama. Tako se vodi jedna drzava. Ponosni smo.

Sasa

pre 1 godinu

Srbija želi da obezbedi mir, a da želimo da se borimo protiv muva zunzara kupili bismo autan???!!!

Ivona

pre 1 godinu

Milo i Kurti ne propustaju priliku da nas omalovazavaju, dobili su sta su trazili! Istina boli, rekao im je Vucic ono sto svi mi mislimo

Zoka

pre 1 godinu

Uterao im ga duboko! Sad se češaju i milo i šiptari! Au Vučko al si im ga zabio! Bravo kralju!

Dunja

pre 1 godinu

To je naš predsednik!Pokazao je gde im je mesto!

Ncnc

pre 1 godinu

Tako je predsedniče, šta su tražili to su i dobili.

Oki

pre 1 godinu

Zaslužili su svaku reč. Bravo, odlično , posebno je dobro bilo ono za hijene.

Ena

pre 1 godinu

Nista manje i nismo ocekivali od naseg predsednika! Bravo

Lana

pre 1 godinu

Vucic ce ocuvati mir I stabilnost Srbije po svaku cenu I nece dozvoliti da provokacije stranih zemalja uticu na njegove odluke

Marko

pre 1 godinu

E tako to radi srbin! Utera im ga do koske! Bravo Vučiću nisam ni sumnjao u tebe!

SneskoCrnicc

pre 1 godinu

Tako se razvaljuju paceri, jedan je Vučko!

Vera

pre 1 godinu

Sad ce opet Milo i Kurti da se koprcaju, posto oni pomno prate sve sto mi radimo! Srbija je nezavisna, za razliku od njih koji rade po direktivi

Milicaa

pre 1 godinu

Auuuu, ovo mora da boli ali tako treba sa njimaa!!

Mcmcj

pre 1 godinu

Sve je tačno što je predsednik rekao, od A do Š!

Anja

pre 1 godinu

Ðukanović i Kurti su zaslužili svaku reč. Bravo predsedniče.

Jelena

pre 1 godinu

Tako je Vučiću, lepo rečno od početka do kraja!

Milica

pre 1 godinu

Vucic je prava ljudina, pravi predsednik. U svakom trenutku zna sta treba da kaze i da poentira. Sve pohvale

Vuckovic

pre 1 godinu

Znaci Autan sprej hahahahah,koj kralj je Vucko..

Taki

pre 1 godinu

Tako se to radi, iskreno i bez pardona. Vučić uvek direktno!

Milija

pre 1 godinu

Bravo Vučko, poklopio si ih istinom a to ih najviše boli.

Popivic

pre 1 godinu

Kurti i Djukanovic su dobili sasvim zasluzen odgovor od Vucica

Duki

pre 1 godinu

Srbija više nikada neće biti dzak za udaranje!Predsednik je ovim odgovorom jasno stavio do znanja svima!

Miloš

pre 1 godinu

Tako je predsednice, nikog se Srbija vise ne plasi, a nikoga i ne dira. Mi samo stitimo nasu zemlju i gledamo svoje interese. Zivela Srbija!

Taki

pre 1 godinu

A protiv komaraca, pips! Predsedniče,svaka čast. Niko ne može da dira Srbiju!

Drakče

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniče, postavi ih na mesto koje zaslužuju i jedan i drugi.

Nina

pre 1 godinu

Kako ih je samo oduvao Vučko, ovom izjavom. Svaka čast !

Mila

pre 1 godinu

Srbija nam je vazna, zelimo mir, pustite nas na miru, predsednik je ogovorio onako kako odgovara onaj koji voli kome je stalo i koji ne da svoje.

Tadomir

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se bori za prve vrednosti, mir i razvoj za razliku od Kutija koji se bori za suprotne vrednosti.

Jelena

pre 1 godinu

Tako je bre Vucko necemo dozvoliti gorima da nas gazeee!

Jovana

pre 1 godinu

Muva zunzara je upravo dobila packalicu, neće više zujati!

GEDZA

pre 1 godinu

ALAL VERA MAJSTORE!!! (a jesu zunzare.... original,....ha, ha, ha....)

Miki kiki

pre 1 godinu

To je naš predsednik! Bravo! Tako se odgovara ljudima koji ne zaslužuju više ni gram strpljenja!

Valkira

pre 1 godinu

E neka im je očitao lekciju i konačno postavio na mesto gde pripadaju i Kurti a i Đukanović. Car je jedan, a to je i dokazao! Ponos Srbije - Vučić!

aca

pre 1 godinu

Tako je Vucicu Srbine,tako se brani svoja zemlja

Nona

pre 1 godinu

Kako to da zaborave koliko su mali dok vređaju Srbiju! Vučić ih zacementirao ispod zemlje, nema daljeeee. Ima se zna ko je Srbija i kako Aca to radi! Bravooo predsednice!

Tadomir

pre 1 godinu

Vučić je odlično odgovorio zlotvorima Milu i Kurtiju!

Mina

pre 1 godinu

Nista manje nismo ni ocekivali. Velika podrska bravo

Tanja

pre 1 godinu

Ijaooo, ovo mora da je bolelo. ? Bravo za predsednika

milica

pre 1 godinu

Aplauz je minimalno što mogu sad uraditi nakon govora Aleksandra Vučića. Kakav šah-mat!

Lepa Sojic

pre 1 godinu

Uuuu,ovo je bio udarac ispod pasa.Ugasio ih Vučić samo tako.Bravo predsedniče.

Emilija

pre 1 godinu

Od Vučka drugo nisam očekivala, osim da ih razvali.

StaraNs

pre 1 godinu

Ono kad naidjes na bratinu Vucica pa ti on objasni ukratko kako se voli svoj narod i svoja zemlja.Dubok naklon

Aca

pre 1 godinu

Bravo predsedniče! Tako se razgovara sa lošim ljudima poput Mila i Kurtija.

Minja

pre 1 godinu

Svaka mu cas, postavio ih je na mesto. Bravo za Vucica.

Dušan

pre 1 godinu

Е нека им је коначно рекао! И њима и свима осталима!

Crepajac

pre 1 godinu

Dobro im je Vule zabiberio čorbu. Nek gledaju oni svoja posla

Sara

pre 1 godinu

Bravo, tako se brani Srbija od neprijatelja, ostro

Emi

pre 1 godinu

Bravo za predsednika, znate da je svajcarska ili neka evropska zemlja ovako nesto uradila nebi bio nikakav problem ali mi, e to je vec neka druga prica. Svima smo im trn u oku, svima. Ali treba im ovako objasniti ko su i sta su jer drugacije ne razumeju.

Darko

pre 1 godinu

Predsednik im je svima održao lekciju. Svak čast!!!

Milan

pre 1 godinu

Bravo predsedniče. Niko ne sme da vređa Srbiju.

Milan

pre 1 godinu

Neka ste konačno začepili usta Srbomrscima. Svaka vam čast. Samo još da uradimo nešto sa Milinim ljudima koje je udomio u Beogradu i koji konstantno pljuju po Srbiji.

Mala

pre 1 godinu

Naš predsednik je u pravu da svako treba da rešava svoje probleme.

Duki

pre 1 godinu

Браво Ацо Србине! Не може о Србији да прича ко како хоће, а поготово не шљам као Курти и Ђукановић!

Tijana

pre 1 godinu

Bravo predsednice! Pokazali ste gde im je mesto.

Jela

pre 1 godinu

Ovako se čuva i brani svoja zemlja mi smo ponosni na našeg predsednika.

Sara

pre 1 godinu

Unistio ih je, Vucic ne dozvoljava da se napada Srbija

Ivana

pre 1 godinu

Tako je, ovako se Brani Srbija kulturno i u centar. Bravo predsedniče!

Dija

pre 1 godinu

Boze koliko ih boli uspeh Srbije. Samo lajte! Predsednik ima odgovor na svaku vasu LAZNU tvrdnju.

Krsta

pre 1 godinu

Argumentovano i silno, Kurti i Djukanovic na kolenima.

Hadzi Marko

pre 1 godinu

Tako radi pravi predsednik drzave! Bravo predsedniče!

Srdjan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic im je na lep nacin objasnio da se ne mesaju u nase stvari i da se drze svog dvorista.

Dušan

pre 1 godinu

Стабилна и јака Србија каквом ју је створио Вучић смета свима у региону! Поготово шљаму и олошу као што су Ђукановић и Курти и не треба им ћутати!

Aleks

pre 1 godinu

Ništa drugo nisam ni očekivao od Mila i Kurtija, isti su, zavidni i samo žele zlo Srbiji iz nekog nepoznatog razloga, mislim da je u pitanju ljubomora.

Srboljub Perić

pre 1 godinu

Kad se šiptar i montenegrin udruže tad znaš koliko je sati! Predsednik Vučić im je tako dobroodgovario da će se obojica češati tamo gde ih ne svrbi!! ?

Rada

pre 1 godinu

Najbolji odgovor koji sam do sada cula. Razvalio ih u par recenica.

Milutin

pre 1 godinu

Hitno da nabavimo peckalice za muve kao PVO i odbranu od aviona Kurtija i Djukanovica.

Dijana

pre 1 godinu

Tako se odgovara onima koji bi da vredjaju Srbiju, zarad sopstvenih interesa. Bravo za naseg predsednika!!!

Sofija

pre 1 godinu

Kurti i Milo imaju samo jedan cilj, a to je destabilizacija Srbije i širenje mržnje prema svemu srpskom.

Uroš

pre 1 godinu

Lecemeri kakvi su Kurti i Milo, nemaju nikakvo pravo da komentarišu ništa što je vezano za Srbiju. Svaka reč je bila na svoje mesto. Bravo.

Jeka

pre 1 godinu

Hvala Vucicu sto zna svakome da odgovori i sto nikome ne dozvoljava da vredjaju Srbiju.

Lena

pre 1 godinu

Ne znam šta Milo i Kurti zamišljaju, ali Srbija neće biti njihov džak za udaranje i neće tolerisati takvo neprihvatljivo i uvredljivo ponašanje!

Hator

pre 1 godinu

Uprkos svim Milovim i Kurtijevim prljavim potezima, oni ne mogu nauditi Srbiji, jer je danas Srbija jaka i stabilna država.

Biljana

pre 1 godinu

Napadima na Srbiju prozapadni poslušnici i plaćenici Kurti i Đukanović se dodvoravaju ne bi li dobili koji dinar više za svoje potrebe dok njihovi narodi žive u bedi i siromaštvu,iz tih razloga su im oči stalno uprte u Srbiju i svi su im krivi što mi živimo bolje i slobodnije nego što će oni ikada

Majakraljica

pre 1 godinu

Ovo je razvaljivanje,svaka čast Vučko!

Bojan

pre 1 godinu

Srbija ne kupuje autan kremu za komarce, već moćno naoružanje, jer Srbija mora da sam zaštiti svoj vazdušni prostor.

JadrankaP

pre 1 godinu

E, neka im je rekao i stavio ih na svoje mesto! Bravo, Vučiću!

Taca

pre 1 godinu

Bravo Vucicu legendo Srpska!!!!!! Nastavi da nizes uspehe u inat ovim licemerima iz regiona.

Ivana

pre 1 godinu

Neka oni gledaju sebe i svoja posla, Srbija je pokazala koliko je jaka!

Omfalos

pre 1 godinu

Pravi agresori su Kurti i Đukanović, Srbija nikom nije pokušavala da naudi nikad uvek se trudimo da pomažemo svima, niti je ikad otimala tuđe teritorije.

Janko

pre 1 godinu

E Vučiću, svaka ti se riječ pozlatila, svaka ti je na mijestu.

Darko

pre 1 godinu

Vratio je Kurtija i Djukanovića na fabrička podešavanja.

Princip991

pre 1 godinu

Svesni smo da svaki napredak Srbije negoduju lešinari.

Pegica

pre 1 godinu

Odbrana države i njenog naroda je na prvom mestu.

Tijana

pre 1 godinu

Nas predsednik im je i ovaj put pokazao gde im je mesto!

Zoka

pre 1 godinu

E, neka im je odgovorio sa pravom merom, da se zna gde im je mesto.

Milena

pre 1 godinu

Dok imamo Vučića niko neće moći Srbiju da ponižava.

Marija

pre 1 godinu

To je naš predsednik! Uvek može da stane i da odbrani svoje reči i dela.

Dragan

pre 1 godinu

Srbija je kupila kineski sistem FK-3 ili HQ-22 koji služi za protivvazduhoplovnu odbranu a to je defanzivno oružje. Međutim šta reći zlobnim i nepismenim političarima iz regiona koji ne razlikuju kao što reče predsednik Vučić Avione od komaraca.

Zvonko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić zna kako sa ljudima koje samo interesuju svoji lični interesi.

Ana

pre 1 godinu

Dali su sebi previse za pravo, ali Srbija nikome vise ne ostaje duzna!

marija

pre 1 godinu

Naš predsednik ne dozvoljava nikakvo omalovažavanje srpskog naroda! On se bori za nas i ne da nas ni po koju cenu!!!!

Miki

pre 1 godinu

Vreme je bilo da im se pokaže gde im je mesto!Bravo Vučiću!

Ognjeslav

pre 1 godinu

Vučić ih je matirao !!! Ni Aljbin, ni Milo nisu čestitih namera, jer da jesu ovo bi samo shvatili kao sugestiju od svog iskusnijeg kolege i ne bi se plašili Srbije već bi gledli u svoje dvoršte.

Miloš

pre 1 godinu

Predsednik Vučić nikada neće dozvoliti sitnim i prodanim dušama da blate Srbiju.

Dana

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniku Vučiću na preciznom odgovoru, otvorenim neprijateljima srpskog roda.

Natalija

pre 1 godinu

To je naš najbolji predsednik! Bravo, bravo!???

Nemanja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić udara pravo u centar sitne gnjide i prodane duše.

Milijan

pre 1 godinu

Srbija je uvek bila za mir u regionu. Nikada nismo iskazivali pretenzije ni prema čijoj teritoriji. Milo i Kurti ne govore istinu. Vučić im je odgovario tako da će samo da se puše! Neće im skoro pasti na pamet da pričaju nestine. Zahvalni smo Vučiću što ovako brani Srbiju.

Stevan

pre 1 godinu

Kada god ima kritike od strane neprijateljski nastrojenih predstavnika CG i tzv.drzave Kosovo, to znaci da Srbija dobro radi i da predsednik republike povlači prave poteze.

Ivana Simić

pre 1 godinu

Svaka čast. Tako se brani zemlja! To je naš predsednik Aleksanar Vučić!

Slavica

pre 1 godinu

Tako to radi naš predsednik! Bravooo! Legendo

Sanja

pre 1 godinu

Bravo za predsednika. Od njega ništa manje nisam očekivala. ?

Rajko

pre 1 godinu

Kurti i Đukanović i zaslužuju da ih neko postavi na mesto i vrati u realnost jer oni očigledno žive u nekom paralelnom univerzumu...

KristinaV

pre 1 godinu

Tako treba odgovoriti, naklon do poda našem predsedniku Vučiću!

Mirjana

pre 1 godinu

Vučić je legenda, Đukanoviću i Kurtiju je pokazao gde im je mesto

Sanja

pre 1 godinu

Bravo!!! E neka ste im rekli predsednice istinu u oci!!! Tako je i nikako drugacije

Dejana

pre 1 godinu

Bravo predsednice, odgovorili ste im na pravi nacin

Kaca

pre 1 godinu

Bravo.Bravo za Aleksandra Vucica. Bravo za Srbiju

Petar

pre 1 godinu

E tako se to radi. To je predsednik Srbihe. Neka im je podvukao. Neka i Milo i Kurti znaju šta je Srbija. Ako im smeta neka znaju da če sa tim morati da se pomire.

voja

pre 1 godinu

trebao je nas predsednik da pita Mila ,pa jer on misli da bi srbija krenula na srbe u crnoj gori,a da Milu postavi pitanje,,,zasto je on usao u nato ,da bi ojacan mogao rusiti srbiju i srpsku decu ,e nece to vise moci,taj film vise nikada necete gledati ni vi ni ameri a ni evropska unija

Mirka

pre 1 godinu

Vučić je razvalio Mila i Kurtija, sad nek se nađu gde su. Dobro im je izneo da je autan protiv mušica

Mima

pre 1 godinu

Sve čestitke Vučiću na pravim rečima. Đuksnović i Kurti treba da gore od srama

Lolota

pre 1 godinu

Svaka cast predsednice, pravi odgovor. Ako ne budu dobri sredicemo ih autanom, ha ha... Pravi odgovor od vas predsednice.

Caca

pre 1 godinu

Tako je to kada je na celu Srbije predsebnik i drzavnik kakav je Aleksandar Vucic. Kada niko ne moze na Srbiju

Marija

pre 1 godinu

Lepo je Vučić odgovorio Kurtiju i Djukanovicu! Bravo!!!

Biljana M

pre 1 godinu

Za njihove vazduhoplovne snage, Srbiji bi bilo dovoljno oruzje poput praćke.

Andrijana

pre 1 godinu

Tako i treba da se odgovori, bravo predsednice! Vi ste nas kralj!!!

Tina

pre 1 godinu

Samo ostro predsednice, neka si im rekao, da takve zumzare, pijavice razmeju sta im je receno! Bravo!!!

Sara

pre 1 godinu

To je naš predsednik,tako se brani Srbija od napada onih koji ne vole Srbiju!

Dušan

pre 1 godinu

Bravo predsedniče, niko ne sme da ponižava Srbiju!

Dimitrije

pre 1 godinu

Samo oštro sa njima! Probali smo da imamo kompromise očigledno je da ne žele kompromise.

Ana

pre 1 godinu

Vucko, bravoooo!!!! Neka se guse u sopstvenoj ljubomori!

Dusan

pre 1 godinu

Kurti i Milo da se uhvate pod ruku i da se sakriju u misiju rupu ili pod neki kamen i ovako ih je Montenegro pun.

Nena

pre 1 godinu

Nikad nisam bila ponosnijq što sam iz Srbije nego danas, zahvaljujući ovakvom odgovoru predsednika! Bravo!!!

Monika

pre 1 godinu

Svaka cast Vucicu, omlatio ih je ko muve zunzare...

Sanja

pre 1 godinu

Tako je, resili ste ih, predsednice, u jednom potezu...MAT podguznim muvama nato-a i Amerike.

Jk

pre 1 godinu

Svaka cast predsednice Tako se brani svoja zemlja I narod.

PepeljugaCind02

pre 1 godinu

Muve zunzare, bolje vam je da cutite! Vucic objasnio!

Jk

pre 1 godinu

Mnogo znaju da pricaju, neko je morao da I'm odgovori.

Jovana

pre 1 godinu

Nas predsednik nije niti ce dozvoliti da vredjaju Srbiju ??????

RankoMa

pre 1 godinu

Milo i Kurti nikako da svate da Srbija vodi svoju politiku. Ne, nećemo u NATO, sarađujemo sa svima.

Marko

pre 1 godinu

Odlicno predsednice tako se brani nasa zemlja.

mile

pre 1 godinu

Bravo Vucko care, smo jako po njima, da znaju sa kim imaju posla!

Mrkela

pre 1 godinu

Srbija je sve snaznija kako ekonomski tako i vojno a oni se toga najvise plase.

Zoka

pre 1 godinu

Ne znam sta su ocekivali, Vučić brani isključivo interese Srbije.

Lovac

pre 1 godinu

Srbija je danas neutralna, snazna i ponosna a to ih najvise boli !

Milica

pre 1 godinu

Dežurnim regionalnim srbomrzcima Milu i Kurtiju očigledno smeta jaka, stabilna i uspešna Srbija.

Aca

pre 1 godinu

Milo i Kurti nemaju drugog posla nego da se bave Srbijom. Mi imamo ko će da vodi našu politiku sasvim dobro i odgovorno.

Dragus

pre 1 godinu

Ovakve izjave samo služe da se zamajava javnost. Istina je u tome da su Vučić i Milo bliski saradnici u "biznisu" i imaju istog gazdu.

Vera

pre 1 godinu

Sve im je rekao kako jeste, ostali su bez teksta. Ne znam zasto su mislili da ce biti drugacije i da nece smeti da odgovori njima i drugima koji rovare protiv Srbije.

Biljana 015

pre 1 godinu

Ajde Boga ti, nismo im mi krivi sto im je naoruzanje na nivou lovackog udruzenja.

Dejan

pre 1 godinu

Vučić jednom za svagda zapušio usta Kurtiju i Đukanoviću. Svaka mu je bila na mestu!

Bilja 015

pre 1 godinu

Brutalan nokdaun, od kog ce im jos dugo zujati u usima. Tako se to radi, predsednice. Kratko, jasno, efikasno!

Radenko

pre 1 godinu

Srbija je vojna sila u regionu i Vučić je ovom izjavom razbio mizerne i maliciozne političare iz okruženja.

Branko

pre 1 godinu

Od sada sa njima treba pregovarati upravo jezikom koji oni samo i razumeju.Bravo predsedniče!

Marko

pre 1 godinu

Svaka čast, ovo je pravi odgovor. Nikome se ne sme dozvoliti da ponižava Srbiju.

Bojan

pre 1 godinu

Bravo Vučiću. Vreme je da se pajaci nazovu pravim imenom.

Milica

pre 1 godinu

Milo i Kurti su dobili samo ono što su zaslužili. Svaka čast Vučiću!

Mirko

pre 1 godinu

Tako je predsedniče, tako se ophodi prema zlim nesrećnim kriminalnim klanovima

Milana

pre 1 godinu

Bravo Vucicu! Ovakvog predsednika samo Srbija ima.

Peda87

pre 1 godinu

Samo oštro i autoritativno. Bravo Vučko! ??

Sandra

pre 1 godinu

Tako je predsedniče, tako se brani svoja država, a ne ovi izdajnici i prodate duse.

Aco

pre 1 godinu

Е нек им је одбрусио. Ред је и био да их ставимо на место. Подршка Вучићу.

Mara

pre 1 godinu

Srbija je ponosna na predsednika Vučića i na snažnu odbranu Srbije od napada ljudi koji samo zavide.

Tamara

pre 1 godinu

Ulaganje u svoju Vojsku i bezbednost građana pokazuje snagu Srbije i koliko je napredovala. Komšije bi mogle biti srećne zbog toga.

Kralj

pre 1 godinu

Legendooooo, Kurti i Milo odzujite u vaše vile bzzz

Marina

pre 1 godinu

Tako je Vučino, Srbija je vojno nezavisna zemlja i ekonomski jaka, ne treba nam Nato i strane ambasade da nas stite.

Pavle

pre 1 godinu

Koliko znam muve zunzare idu sa jednog govneta na drugo govno... Izgleda da Kurti Đukanović nisu gadljivi.

Biljana

pre 1 godinu

Ako im je rekao. Valjda će se dozvati pameti, barem ih je spustio, da ne lupaju i izmišljaju više za ovu jadnu zemlju.

Milica

pre 1 godinu

Sad kad Milo i Kurti uvedu embargo na uvoz autana . Pravi odgovor Vucica!

branko

pre 1 godinu

Bravo Vucko care, uz tebe ce Srbija biti jos jaca !

andrijana

pre 1 godinu

Samo napred predsednice, necemo dati da nam ruse mir.

Rada

pre 1 godinu

Samo oštro, bez zadrške. Tako treba sa vaškama poput Kurtija.

Ja

pre 1 godinu

Bolje da se zapitamo zasto su sve komsije protiv nas. Nemoguce da svi grese a jedino mi ispravni.

Marijana

pre 1 godinu

Kakav car, e to je naš predsednik, ne dozvoljava da iko gazi srpski narod.

Irenka

pre 1 godinu

Vučko ih je protresao! Od sada će dobro da razmisle kako će govoriti o Srbiji! Bravo za predsednika!

MILE

pre 1 godinu

DOSTA IH JE I TRPEO ,TAKO UVEK TREBA ,SASUTI IM U LICE SVE ONAKO KAKO JESTE

Njanja

pre 1 godinu

Naš Aleksandar Vučić neće dozvoliti da se iko suprostavi državi Srbiji jer je ona konačno stabilna i stoji na svojim nogama

Ostoja

pre 1 godinu

TAKO JE BRE! Vučić ne da na svoj narod i na svoju državu!

Maki

pre 1 godinu

Hahaha ovo ce ih boleti.Bravo Vucko care, tako se brani svoje!

Sale

pre 1 godinu

To je naš predsednik! Nikome ni nećemo biti vreća za udaranje!

Katarina

pre 1 godinu

Mi smo narod koji ne da na sebe, shodno tome birali smo predsednika koji ne da na nas!

Zeljko

pre 1 godinu

Kurti i Đukanović na aparatima. Vučić ih ostavio bez teksta, svaka mu čast.

Slaviša

pre 1 godinu

Srbija je izabrala čoveka koji ne da na naš narod, koji štiti budućnost svakog deteta! Bravo breeeee! To je naš Vučko!

Sandra

pre 1 godinu

Au, razvalio Vučko Kurtija i Mila sa istinom i ako je. To je naš predsednik naš car i legenda.

Homer

pre 1 godinu

To je naš predsednik - Aca Srbin! Razvali gamad kojima je napredak Srbije jedini problem!!!

Milica

pre 1 godinu

Tako je breeeeee! Razvali idiote koji žele da nam ponize Srbiju! Tako je Vučiću!!!

Ana

pre 1 godinu

Nećemo dozvoliti da bilo ko vređa našu državu i naš narod! Bravo predsedniče

Jelena

pre 1 godinu

Razvali Aco care sve te koji radije gledaju u tuđe sređeno dvorište, a manje u svoje prepuno fekalija. A svaka ti čast predsedniče naš, moj glas uvek imaš!!!

Mica

pre 1 godinu

Volim što je Vučić odgovorio tako pametnooo!

Sale

pre 1 godinu

Lagano ih je Vučić uništio. Šta radi inteligencija batooo

Marija

pre 1 godinu

Bravo predsednice naklon do poda za Vas odgovor??

Magdalena

pre 1 godinu

Naš Vučić je najbolji predsednik ikadaaaaaa

Nastasija

pre 1 godinu

Da još neko ima inteligenciju Vučića, svet bi bio pametnije mesti

Stojan

pre 1 godinu

Bravoo breeee! Naš predsednik je najbolji na svetu!

Sandra

pre 1 godinu

Tako je, muve i treba pogaziti a Vucic je to uradio jednom recenicom!

Mi

pre 1 godinu

Браво председниче. Тако се ради дипломатија!

Iva

pre 1 godinu

Muve kao muve, samo su dosadne i zuje u prazno! Vucko ih je patosirao ovom izjavom

Aca

pre 1 godinu

Šta su mislili da ponižavaju Srbiju, a da im niko ne sme odgovoriti!? E pa dobili su odgovor kakav i zaslužuju! Autan bre! Bravo za našeg Predsednika! Tako se brani Srbija!

Taki

pre 1 godinu

Tako je,tako se ponasa onaj koji boli svoju zemlju. Bravooo Vucicuu

MicaM

pre 1 godinu

E tako je Vučiću! Predsednik im je dobro rekao! Dokle će više te dosade poput komarca da zunzaraju oko nas!

RankoMa

pre 1 godinu

Vučić je državnik koji ne mora da se ulizuje zapadnim zvaničnicima.

Milica

pre 1 godinu

Hahaha tako treba da se odgovori! Zar treba od njih da strepimo?!

Nevenka

pre 1 godinu

Tako je! Konačno neko treba da im kaže sta misli i kako stvarno stoje stvari.

Ana

pre 1 godinu

Браво, председниче! Само напред!

cvetak_zanovetak

pre 1 godinu

Naklon do poda! Svaka čast našem predsedniku!

Dakki

pre 1 godinu

Dobio je Kurti svoju porciju za danas i nadalje

Mikica

pre 1 godinu

Opaaa... Kurti je vracen na fabricka podesavanja

Jelena

pre 1 godinu

Bravo Vucicu! Bravo predsednice! Ne dozvoljava nikom da vredja nasu zemlju i srpski rod!

Jelena

pre 1 godinu

Tako se to radi! Pogodili ste ih pravo u metu! Tako se brani Srbija! Bravo predsednice!

Jelena

pre 1 godinu

Bravo kralju! Ponosni smo sto ste bas vi nas predsednik! Tako se to radi!

Aca

pre 1 godinu

Šta su mislili da ponižavaju Srbiju, a da im niko ne sme odgovoriti!? E pa dobili su odgovor kakav i zaslužuju! Autan bre! Bravo za našeg Predsednika! Tako se brani Srbija!

Milos

pre 1 godinu

Svaka čast tako to radi pravi predsednik!Bravo !!

Sara

pre 1 godinu

Predsednik je pogodio pravo u metu. Potpisujem sve sto je rekao.

Kiki

pre 1 godinu

Tako to radi predsednik! Svakoga postavi na svoje mesto!

Tijana

pre 1 godinu

Ma samo tako i treba sa njima. Svaka cast predsedniku.

Lile

pre 1 godinu

Predsednik Vucic zna znanje i peavi je Predsednik

Ugljesa

pre 1 godinu

Naša Srbija smeta mnogima oko nas. Oružje, pogotovu ono dobro i moćno odvraća avanturiste od napada. Onima kojima smeta naše oružje imaju loše namere.

Anka

pre 1 godinu

Tako se brani Srbija , srcem i časno ! Svaka čast predsednice !

Ana

pre 1 godinu

Ovo je nas ponos !!! Svaka čast predsedniku… razbio ih je ko zvecke!

Milos

pre 1 godinu

Bravo predsedniče, matirani su jednim potezom!

nesa

pre 1 godinu

Eeee zato cu uvek podrzavati ovog coveka! Razvalio ih na komade

Sara

pre 1 godinu

Ovako radi pravi državnik, Vučić je još jednom pokazao da čvrsto stoji na zemlji i da smu mu svi potezi usmereni ka Srbiji, očuvanju mira i stabilnosti.

Ana

pre 1 godinu

Zemlje iz okruženja mogu samo da nam zavide na predsedniku i da se nadaju da će i one nekad imati nekog Vučića.

Sanja1999

pre 1 godinu

Auuuu ala ce ovo da zaboli Kurtija i Milu Djukanovica

Sasa

pre 1 godinu

U odnosu na siptare i milogorce hijene su plemenite zivotinje,vise su,kao sto rece predsednik,zunzare govnare!

gremlin

pre 1 godinu

E ovo se zove pravo razvaljivanje,bravo Vucko care,naklon do poda

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Bravo kralju otkinuo si ih za sva vremena .

Lala

pre 1 godinu

Sve , ali sve,ali za avione za zapršivanje komaraca je za medalju izjava.

deda Raša

pre 1 godinu

I Kuriju a još više Milu je jasno da je Rusija trpela poniženje svoga naroda preko 8 godina. Srbija trpi takva poniženja svoga naroda i okupaciju KiM još više. To vas boli, ostavio vas gazda na cedilu a Srbija se ne odriče KiM kao svoje nacionalne kolevke.

cvetak_zanovetak

pre 1 godinu

To je naš predsednik, bravo legendo!

cvetak_zanovetak

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniče, samo napred!

Nevena

pre 1 godinu

Ma samo ih trsi Vucicu, dokle da se samo bave nama!

cvetak_zanovetak

pre 1 godinu

To care, nema dalje! Ovo mora da ih je bolelo!

Mimica

pre 1 godinu

Vucic je jednostavno najbolji, sa njime ne može niko da, se meri i to je jasno kao dan!

Era

pre 1 godinu

E,Vucicu svaka ti je ka Njegoseva! Steta sto ovi Milovi ni to ne znaju!

cvetak_zanovetak

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniče, pokidali ste ih!

Aca

pre 1 godinu

Vucic im je pokazao gde im je mesto i kako je to biti suverena drzava!

Anja

pre 1 godinu

Srbiju nece niko da vredja i ponizava ,Vucic je rekao istinu sa dosta argumenata bio je samo realan.

Aca

pre 1 godinu

Oni mogu samo da sanjaju da budu nezavisni kao sto je to Srbija!

Deki

pre 1 godinu

Kratko i jasno! Vucic im je lepo rekao,a oni neka razmisle ako imaju mozga!

Aca

pre 1 godinu

Krajnje je vreme bilo da im neko kaze ko su i sta su! Bravo Vucicu!

Digi

pre 1 godinu

Sta su mislili,da Vucic ne ume da im odgovori?! Sad im je zapusio usta!

Anja

pre 1 godinu

Vratio ih je Vucic na pocetak ,restartovao ih je.?

Mika

pre 1 godinu

Kakva su gamad i Autan treba da nabavimo! Vucicu,zato te i volimo,sve im po srpskom kazi!

Dunja90

pre 1 godinu

Vučiću legendo! Vratio si ga na fabrička podešavanja!

Ana

pre 1 godinu

Tako se brani svoja zemlja! Svaka ti čast Vučiću!

Dušan

pre 1 godinu

Аууууу... па Мило и Курти тек сада неће мирно спавати..!!! ???

Mileva

pre 1 godinu

Bravo Vučko, tako to radi pravi predsednik! Naklon do poda.

Dušan

pre 1 godinu

Има Мило и Аљбин да стоје мирно код својих газда после оваквог одговора Вучића!

Anja

pre 1 godinu

Realno samo prema njima i iskreno nek si im Vucicu rekao.

Dušan

pre 1 godinu

Србија нема чега да се плаши и не зависи од никога! Сама, своја, са руководством кога занима једино мир, стабилност и просперитет грађана Србије!

Dušan

pre 1 godinu

Има Мило и превише смећа у свом дворишту да би се занимао са нашим двориштем, али када се већ одважио да коментарише било шта онда му је и требало тако одговорити!

Sanja

pre 1 godinu

Srbija je mirna zemlja, a to sve zahvaljujući predsedniku Aleksandaru Vucicu. On je doveo i uredio zemlju u takvu kakva danas jeste, stabilna. Ostali neka resavaju njihove probleme i ostave Srbiju na miru.

Uki

pre 1 godinu

Srbina ne treba da salje vise poruke polusvetu kao sto je Kurti i Milo.

Dušan

pre 1 godinu

Ово баш боли... реалност да нам је потребнији Аутан спреј за заштиту од ваздухопловних снага којима располаже Мило јер би могао само да пошаље ројеве комараца и мува на Србију... али, шта је тражио то је и добио за одговор!

Kole

pre 1 godinu

Svaka čast, predsedniče! Sa takvim ljudima samo treba drsko!

Goran

pre 1 godinu

Dve dvorske lude u pokušaju da se dodvore zapadnim gazdama. Valjda će ih proći kad shvate da su im nebitni, a Vučić je u pravu, za njih samo Autan!

Sanja

pre 1 godinu

Vučić je veliki čovek i patriota koji brine o svojoj zemlji i narodu. Neka priča ko šta hoće, ali narod će uvek biti uz njega.

Veljko

pre 1 godinu

Kad vas Vučko vrati na fabrička, od vas će ostati samo ružna uspomena.

Bojke

pre 1 godinu

Vule, sa tom gamadi se i ne može drugačije, samo cepaj!

Ciciban

pre 1 godinu

Vučko pustio vodu za ovom dvojicom stranih potrčaka.

Oljica

pre 1 godinu

Predsednik ne dozvoljava nikome da omalovažava Srbiju i svaka mu čast na odgovoru Kurtiju i Đukanoviću.

Buca

pre 1 godinu

Što bi se reklo, Milo i Kurti čačkaju mečku!

Ena

pre 1 godinu

Srbiju niko ne sme da ponižava. Vučić se bori da naša vojska ima dobru opremu na čemu nam mnogi mogu pozavideti.

Bole

pre 1 godinu

E, neka im je skresao! Mada meni više liče na vaške!

Viktor

pre 1 godinu

Tako i treba! Vučić nikome više ne ćuti i brani interese Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Vučić u do sada neviđenom izdanju! Bravo care!

Juca

pre 1 godinu

To je naaaš predsednik, naš ponos ! Naš Vučić !!

Juca

pre 1 godinu

To je naaš predsednik,naš ponos,naš Vučić!!!

Saša

pre 1 godinu

Svaka čast Vučiću na svakoj izgovorenoj reči.

Filip

pre 1 godinu

Vučić je vratio MIla i Kurtija na fabrička podešavanja.

MIki

pre 1 godinu

Bravo Predsedniče. Dosta ste ih trpeli. Puna podrška.

Maja

pre 1 godinu

Svaka čast Vučiću, on ne dozvoljava da nas napadaju gori od nas

Vule

pre 1 godinu

Vučić je ovde ponizio one koji su pokušali da ponize Srbiju.

Mira

pre 1 godinu

Tako je! Nema jačih od našeg predsednika! Smešni su i Kurtij i Đukanović!

Darija

pre 1 godinu

Tako se to radi,tako se voli svoja zemlja,bravo predsedniče!

Ema

pre 1 godinu

Vučić ne dozvoljava da neku dira i napada Srbiju. Hvala Vam na tome predsednice što je branite.

Dara

pre 1 godinu

Skidam kapu Vucicu. Nije mogao bolje da odgovori.

Bakana

pre 1 godinu

Tako je predsednice! Vodis narod sa odlicnim stavom!

Bakana

pre 1 godinu

Vucic svoj narod stiti kako dolikuje jednom predsedniku.

Bakana

pre 1 godinu

Dobilli smo ponovo svog branioca. Vucic pokazuje svoja zalaganja za narod.

Iva mitić

pre 1 godinu

Vučić, Kurti-Đukanović šah mat, bravo majstore.

Daca

pre 1 godinu

Neće Srbiju niko više da dira i maltretira jer Vučić to neće trpeti.

Ivana

pre 1 godinu

Kako ih nije sramota, mi smo ti koji smo usamljeni medju članicama NATO-a, koje su svuda oko naše zemlje i mi smo sada opasnost po njih, haos.

ruzica

pre 1 godinu

Unistio je dva govnojeda jednim udarcem! Svaka cast, Vucicu!

srbenda

pre 1 godinu

Ovako treba Srbin da govori i nikoga da se ne plasi! Svaka ti cast, Aleksandre Vucicu!

Mina

pre 1 godinu

E pa bas ovako treba odgovoriti ovakvim ljudima.

Jovan

pre 1 godinu

Kako mi je drago sto im je ovako odgovorio i postavio ih na mesto.

Toksi

pre 1 godinu

Nikako mi nece biti jasno sta zamisljaju Kurti i Djukanovic?! Za nista se ne pitaju a ubise se,busajuci u grudi kako je Srbija kriva za sve i svasta sto se desi ne samo u regionu vec i sire.Vucic ih je po ko zna koji put spustio na zemlju naravno istinom!

Tamara

pre 1 godinu

Vučić ih je postavio na mesto koje zaslužuju.

Bojan

pre 1 godinu

Pravi državnik im objasnio kako stoje stvari!

Tile

pre 1 godinu

Bravo Care!Tako se to radi.Nikom ne treba cutati!

Aleksandar

pre 1 godinu

E neka im je odbrusio. Crnogorci i Albanci treba da se bave sobom konacno a ne nama.

Snežana

pre 1 godinu

Neka Kurti i Milo vode svoju brigu a Srbija će da brine sama o sebi i neće biti ničiji poltron i ničiji sluga. Kampanja koju vode protiv Srbije neće im se vratiti dobrim. Ogrezli su u kriminalu.

Hana

pre 1 godinu

Bravo care, tako se brani i čuva zemlja i svoj narod.

Jela

pre 1 godinu

Odličan potez našeg predsednika, bravo svaka čast.

Ivana

pre 1 godinu

Tako i treba. Samo jako! Srbija nije ničija igračka! Bravo predsedniče!

Svetolik

pre 1 godinu

Bravo predsednice, sa njima ne moze drugacije ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija