• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2022

17:49

Miroslav Aleksić dao iskaz u sudu, Vučić nije uredno pozvan na suđenje

Printscreen

Politika

Miroslav Aleksić dao iskaz u sudu, Vučić nije uredno pozvan na suđenje

Podeli vest

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu počelo je suđenje po tužbi koju je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog povrede časti i ugleda

Branilac predsednika Vučića Dragan Palibrk je za Tanjug rekao da je na današnjem suđenju svoj iskaz dao Aleksić kao tužilac, a da predsednik nije došao na suđenje jer nije uredno obavešten.

- Nijedan dokaz, niti uverljiv razlog Aleksić sudu nije izneo kako bi potvdio da mu je bilo kakva šteta, pa i nematerijalna, nastala zbog izjave mog klijenta - rekao je Palibrk.

Takođe, on je najavio da će do sledećeg ročišta podneti protivtužbu i da će predložiti sudiji da se tužba i protivtužba spoje u jedan predmet.

Palibrk je istakao da će predmet protivtužbe biti uvrede koje je Aleksić iznosio na društvenoj mreži "Tviver" na račun njegovog branjenika.

Vučićev branilac je na suđenju Aleksića pitao da li je on na "Tviter" nalogu napisao da je predsednik lopov, lažov, kriminalac, da je sebi napunio dzepove, organizator pljačke, ubica Srbije, kukavica i ostalo, na šta Aleksić nije hteo da da odgovor, kako ističe Palibrk.

Sledeće ročište je zakazano za 22. jun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČIM KURTI NEŠTO KRITIKUJE, ZNAČI DA JE TO DOBRO ZA SRPSKI NAROD! Moramo da imamo ZSO ako hoćemo mir i stabilnost!
Politika

ČIM KURTI NEŠTO KRITIKUJE, ZNAČI DA JE TO DOBRO ZA SRPSKI NAROD! Moramo da imamo ZSO ako hoćemo mir i stabilnost!

Briselski sporazum je ''kamen međaš'' odbrane srpskih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji, kaže direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i ističe da Beograd neće odustati od insistiranja na ključnoj tački tog dokumenta - osnivanju Zajednice srpskih opština, uz naglasak da je primena sporazuma uslov za dalju normalizaciju odnosa Beograda i Prištine

19.04.2022

10:01

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija