• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2022

13:18

ČETIRI DRŽAVE POVUKLE PRIZNANJE NEZAVISNOSTI TZV. KOSOVA

printscreen RTS

Politika

ČETIRI DRŽAVE POVUKLE PRIZNANJE NEZAVISNOSTI TZV. KOSOVA

Podeli vest

Četiri države već su povukle priznanje nezavisnosti tzv. Kosova, otkriva ministar spoljnih poslova Nikola Selaković nakon sednice Saveta za nacionlnu bezbednost

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost je završena, a ministar spoljnih poslova Nikola Selaković otkrio je da je četiri države povuklo priznanje nezavisnosti tzv. Kosova.

Selaković je najavio da će Beograd pokrenuti veliku diplomatsku akciju koja ima za cilj povlačenje priznanja tzv. Kosova od strane više zemalja.

- Četiri države već su povukle priznanje nezavisnosti tzv. Kosova - rekao je Selaković.

On je naglasio i da Srbiju očekuju teški pritisci na spoljnopolitičkom planu.

- Predsednik Vučić očekuje posetu Mišela, slede nam veoma važni poregovori koji se tiču cene gasa - kazao je Selaković


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 1 godinu

Znaci i Srbija je prekrskila Vasingtonski sporazum.

Realno

pre 1 godinu

Kakva nizerazredna predstava... Dogodine ih mogu poslari na Evroviziju, ne mogu biti gori od sadasnje "predstavnice".

Ljubiša

pre 1 godinu

Koje? Gungulija, Južna Jalovina, Synčev Led, i Vodena Pustinja. Čeka se da i Nedodjija, Praseći Raj, Ostrvo Zvezda... oni će popodne... Koji ste vi cirkuzanti... Mene sramota zbog vas.

deda Raša

pre 1 godinu

BRAVOOO, znak da se menja savest čitavog sveta i da OTIMAČINA ne prolazi baš lako. Treba pod hitno ZATVORITI PANDORINU KUTIJU, kutiju otvoreno sa otimanjem KIM i progesijom u čitavom svetu.Treba JEDNOJ,velikoj AŽDAJI stati na REP i ljudi će se dogovoriti kako svima da bude lepo ali bez eksploatacije.

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Neke polinezijske državice, sigurno ??? Vučić, Dačić i Volina spašavaju Srbe sa Kosova isto kao što su to radili devedesetih sa našim narodom u Krajini i Slavoniji.

milan lala

pre 1 godinu

Zar samo 4 rekli ste da ce odmah 14 drzava povuci priznanje ? Nije mudro davati takve javne izjave bez cvrstog pokrica !

sandokan

pre 1 godinu

Sad ce vidimo kako cete prodati robu kosovu, za svaku drzavu koju bude povukla priznanje 10% carina pa da vidimo , bicete prinudjeni da sami lobirate za ponovo priznanje, videcemo , jebace vam majku Kurti.

Ana

pre 1 godinu

Samo su se lazima i bavili, nista dobro nisu Srbiji doprineli.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija