• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

08:47

OPET IM NEKO DRMA KAVEZ! Hrvatski mediji opsednuti Vučićem - SMETA AERODROM KOD TREBINJA, IAKO ĆE I ONI IMATI KORISTI OD NJEGA!

printscreen

Politika

OPET IM NEKO DRMA KAVEZ! Hrvatski mediji opsednuti Vučićem - SMETA AERODROM KOD TREBINJA, IAKO ĆE I ONI IMATI KORISTI OD NJEGA!

Podeli vest

Hrvatski mediji i dalje su opsednuti Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem. Portal Index.hr piše o izgradnji "Vučićevog aerodroma" kod Trebinja, samo dvadesetak kilometara od Dubrovnika i pitaju se zašto?

 

Portal je objavio vest u kojoj su istakli da su u toku pripremne radnje za izgradnju aerodroma kod Trebinja, u blizini Dubrovnika, čiji je investitor Republika Srbija.

Trebinje je vazdušnom linijom udaljeno od Dubrovnika tek dvadesetak kilometara i izgradnja ovog aerodroma imala bi, kako kaže direktor aerodroma za “Indeks”, koristi za sve.

Međutim, ništa od ovoga ne bi predstavljao problem, da Hrvati nisu po ko zna koji put pokazali koliko su opsednuti Srbijom i izgradnjom ovog aerodroma, napisavši već u naslovu teksta kako kraj Dubrovnika niče “Vučićev aerodrom”.

Ovim potezom još jednom su pokazali da im je predsednik Srbije kriv za sve. Gde god da predsednik pomaže razvoj srpskih opština, Hrvati to vide kao problem, kao da od toga neće imati koristi i drugi.

Izgleda da je razlog za ovakve napade iz komšiluka upravo taj što im je  predsednik Vučić oličenje jake i stabilne Srbije, a njima to očigledno ne odgovara, te pokušavaju sve kako bi slomili našu zemlju, no bezuspešno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 1 godinu

AЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА АЦО ПАРТИЈА ?

SUHS

pre 1 godinu

Pičkousti provocira dok ne dobije po tamburi, pa će da se žali na Hrvate.

Čiča Avalski

pre 1 godinu

Decu lečimo sms porukama, operacije kuka se zakazuju za 2 godine, narod brlja ko kontehnerima, okolina Bgda se davi bez kanalizacije, ... hoćete još ? ... a On pravi aerodrom u tuđoj zemlji, rasipa pare na ratnu gvožđuriju, baca i levo i desno kao pijani mornar!!!

Ispravka

pre 1 godinu

Nije Trebinje udaljeno 20km vazdusnom linijom kako pise u tekstu neko 4-5km a putem je udaljeno 20km mada postoje sela oko Trebinja koja su udakjena od Dubrovnika 7-10km.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17