• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2022

16:29

Želim Vam dobro zdravlje i mudrost u rukovođenju poverenom Vam službom! Stefanović čestitao Dositeju Hilandarcu!

mod.gov.rs

Politika

Želim Vam dobro zdravlje i mudrost u rukovođenju poverenom Vam službom! Stefanović čestitao Dositeju Hilandarcu!

Podeli vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je danas Dositeju Hilandarcu na izboru za episkopa lipljanskog, vikara Patrijarha srpskog i episkopa vojnog.

Preosvećeni vladiko, od srca Vam čestitam na izboru za episkopa lipljanskog, vikara Patrijarha srpskog i episkopa vojnog. 

Shodno Vašem dosadašnjem iskustvu koje ste stekli kao arhimandrit u carskoj lavri manastira Hilandar i kao iguman manastira Ćelije Кolubarske, čvrsto verujem da je naša verska služba u Vojsci Srbije dobila mudrog pastira i dostojnog episkopa. Posebno me raduje i to što je naša vojska dobila episkopa sa oficirskim iskustvom, jer verujem da će Vam, pored iskustva stečenog u crkvi, pomoći da na najbolji način razumete težak vojni poziv i budete duhovni oslonac našim vojnicima. 

Uz tradicionalno negovanje dobrih odnosa i saradnje na očuvanju zajedničkih vrednosti slobode i ljubavi prema čoveku i otadžbini, iskreno se radujem budućoj saradnji. 

Želim Vam dobro zdravlje i mudrost u rukovođenju poverenom Vam službom i srdačno čestitam!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 1 godinu

Jadna nam je drzava Srbija kad nam je mali Napoleon Nebojsa Stefanovic ministar Odbrane...Ko sta radi samo figurira i fotka se...pa Vucic mu je Kum ???...ali i to ce da padne kao i sva nasa Politicka Kumstva..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija