• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2022

17:30

UPOREDIO SI KiM I DONBAS, ALI U POREĐENJU IDI DO KRAJA! Ministar Vulin brutalno reagovao na Kličkovu provokaciju sa Albancima!

printscreen

Politika

UPOREDIO SI KiM I DONBAS, ALI U POREĐENJU IDI DO KRAJA! Ministar Vulin brutalno reagovao na Kličkovu provokaciju sa Albancima!

Podeli vest

Ministar policije, Aleksandar Vulin, odgovorio je Vitaliju Kličku koji je rekao da se Ukrajinci bore protiv okupatora kao nekada Albanci protiv srpskog okupatora

Da Kličko bilo šta zna o istoriji, znao bi da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da nije moguće okupirati sopstvenu zemlju, kazao je ministar policije Aleksandar Vulin i poručio:

- Onaj ko poredi Donbas i KiM, mora biti spreman da u poređenju ide do kraja. Ako Kličko tvrdi da su Šiptari bili okupirani i da su se oružanom pobunom oslobodili Srbije i srpskog okupatora, onda su i Rusi u Donbasu, takođe, okupirani i imaju pravo da se oslobode ukrajinskog okupatora. Ono što Kličko priznaje Šiptarima u Srbiji, moraće da prizna i Rusima u Ukrajini. Oni koji se zaklinju u princip nepovredivosti teritorijalnog integriteta, moraju svoje uverenje da dokažu najpre na Srbiji. Srbija je dokazala da poštuje međunarodno pravo, šteta što to i drugi ne mogu da kažu za sebe - izjavio je ministar.

Vulin ako reagovao na navode bivšeg ukrajinskog boksera i aktuelnog gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička da se "Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora".
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroljub

pre 1 godinu

Boks je učinio svoje .Ono dva grama mozga što je imao sada očigledno ih nema i normalno je da lupeta kao što lupeta.

milankukic

pre 1 godinu

ma treba mmu oprostiti jer je pokazao i dokazao daa je muška prostitutka prodao se za šaku ddolara ,a i bokse pa koliko je udaraca dobio u glavu dobro da još zna da je ukrajinacccc

Vesna

pre 1 godinu

Bravo Vuline! Sramota od Klicka. Doduse, kada se zna ko naoruzava Ukrajinu, zna se i ko im je isprao mozgove kao i ovom jadniku.

petar

pre 1 godinu

BAŠ lupaju gluposti i jedan i drugi. Ono što je zajedničko z KiM I Donbas je da su uvek bili deo SRBIJE odnosno RUSIJE. OTIMAČINA JE Napravljena od strane šiptara potpomognuta zločincima iz Nato-a a Donbas JE POKLONJEN ZA VREME celovitosti SSSR-a, koji Rusija vraća s punim pravom. A KAD ĆE SRBIJA NE ZNA SE.

Saradžogla

pre 1 godinu

Вучићевићу, ПИЗДО ИЗДАЈНИЧКА,рекламираш заставу АЛБАНСКИХ ОКУПАЦИОНИХ СНАГА? Алооо,бре,муфљузе,упозоравам те шта чиниш а ти тераш и даље издајничку политику! Она даска са којом си ударао своју главу изгледа да ти је пореметила компас? Два добра шамара би ти понашање довело у винклу.Само се плашим да би тражио десет шамара! Так''а ти структура.То ти кажем.

Vla

pre 1 godinu

Ministre, oprostite coveku koji je zavrsio redovno samo dva razreda osnovne skole, nije ucio istoriju i geografiju, a s obzirom na toloko udaraca koje je dobio u glavu cudno je da ume da prica,

cccc

pre 1 godinu

Netreba njemu zameriti jel predugo se Kličko bavio boksom i posledice tega su trajne kao što se vidi iz njegovih izjava.

Mr

pre 1 godinu

A STA SADA OPET LAJES SRBOFILU I KRETENU.ZACEPI VEC JEDNOM TU SMRDLJIVU GUBICU,DJUBRE JEDNO.

MrKamenjarac

pre 1 godinu

....KLICKO JE GLUP KOBERBOK;HABEK I DZONSON ZAJEDNO.....

Jana

pre 1 godinu

Nije cudo.Ja Sam gledala Vladimirove meceve dugo obicno je bilo prenoseno na RTL Njemackom Programu Sve dok jednom nije njegov mec komentarisao Krasnici.Mislim da su Prijatelji.Od tada nikad vise nijesam gledala iako protiv Krasnicija licno nemam nista protiv ali top je bilo frisko iza Kosovskog problema.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija