• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

09:35

BIĆE DA JE KLIČKO OD UDARACA U GLAVU POBRKAO LONČIĆE! Vučićević: Izgleda da hoće da prizna lažnu državu Kosovo - pa čekaj malo, majstore!

Printscreen TV Hepi

Politika

BIĆE DA JE KLIČKO OD UDARACA U GLAVU POBRKAO LONČIĆE! Vučićević: Izgleda da hoće da prizna lažnu državu Kosovo - pa čekaj malo, majstore!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" gostujući u Jutarnjem programu na TV Hepi komentarisao je jučerašnju izjavu gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička koji je u razgovoru za švajcarski list "Le Kanton 27" poručio da "se Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora"

Glavni urednik "Informera" istakao je da je Kličko izgleda "pobrkao lončiće" od previše udaraca u glavu koje je zadobio kao profesionalni bokser.

- Zaista mislim da je to najbolji mogući zaključak. Biće da je Kličko od previše udaraca u glavu pobrkao lončiće, ozbiljno mu je to ludilo. Sreća za Ukrajinu je da je Kličko gradonačelnik Kijeva i predsednik neke tralala partije. Zamislite da je on neki ministar spoljnih poslova, pa to bi bio međunarodni skandal. On je rekao "mi se borimo protiv ruskog okupatora, kao što ste se vi borili protiv srpskog okupattve ora". Nigde veze nema to. Pa kako smo mi mogli da izvršimo agresiju na našu teriotoriju. Pa mi smo bili žragresije, nas su napadali potpuno bespravno i kršenjem mešunarodnog prava - objasnio je Vučićević.

Foto: Printscreen TV Hepi

Dragan J. Vučićević, Informer

Glavni urednik lista "Informer" istakao je da iz svega ovoga možda može da se zaključi da bi Kličko hteo da prizna lažnu državu Kosovo.

Foto: Printscreen TV Hepi

Dragan J. Vučićević gost Jutarnjeg programa na TV Hepi

- Kličko hoće da prizna lažnu državu Kosovo. Pa čekaj, majstore, ako priznaš lažnu državu Kosovo, koga onda može da sprečiš da prizna Luganjsk ili Donjeck? Da ne ulazimo u to ko je njima poklonio Krim, istok Ukrajine i tako. Dugačka priča. Kličkova izjava razobličava političku šizofreniju koja vlada u Ukrajini. U istom danu, kada Kličko to kaže, Zelenski i njegovi najbliži saradnici, prvi savetnici, kažu Zapadu, j*bite se. Uzrok za tu izjavu je bila objava u Njujork Tajmsu da se rat mora što pre završiti, da bi možda trebalo da se razgovara sa Putinom da mu se taj deo ustupi. Nekoliko dana posle toga imate Kisindžera koji izađe sa sličnim stavom, "treba završiti rat u Ukrajini, ako je moguće pre zimske sezone u Evropi, jer će biti pogubno, ako se nastavi" - objasnio je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Pa opet da glasamo protiv Rusije u UN, pa za izbacivanje iz saveta evrope, e onda dobijemo tako neku povratnu zahvalnicu iz.Ukraine i Brisela...

Ivan

pre 1 godinu

Nabio cvikere, tripuje intelektualca. I dalje si pacov prijatelju

100 muslimana za 1 srbina

pre 1 godinu

Jesi li se ti odlucio podrzavas li putlera(viris mu iz paksu-vidi slike s majicom i telefonom putina) ili si protiv priznanja kosova i luganjska i donjecka..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija