• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2022

13:16

VUČIĆ PROŠETAO OD SKUPŠTINE DO ANDRIĆEVOG VENCA - GRAĐANI GA POZDRAVILI APLAUZOM! (VIDEO)

Tanjug

Politika

VUČIĆ PROŠETAO OD SKUPŠTINE DO ANDRIĆEVOG VENCA - GRAĐANI GA POZDRAVILI APLAUZOM! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić, nakon što je u parlamentu položio zakletvu i započeo svoj drugi mandat, prošetao je do zgrade Predsedništva Srbije, a od Trga Nikole Pašića do Andrićevog venca pratio ga je aplauz okupljenih građana



Ispred parlamenta, Vučić je prišao Srbima sa Kosova i Metohije, koji su ga čekali sa transparentom na kome je pisalo "Srbi sa KiM su uz svog predsednika Aleksandra Vučića".

Zahvalio im je što su došli i fotografisao se sa njima.

Foto: Tanjug

Takođe, zahvalio je na podršci i grupi Krajišnika, koji su ga pozdravili pesmom, u svojoj tradicionalnoj nošnji.

Vučić je zatim otišao ka Andrićevom vencu, a pozdravili su ga građani okupljeni u Pionirskom parku.

Foto: Tanjug

Ispred zgrade Predsedništva bila je postavljena Garda Vojske Srbije, kao i predstavnici svih rodova srpske armije, a načelnik Generalštaba VS general Milan Mojsilović predao je raport predsedniku Vučiću.

- Hvala na ovoj veličanstvenoj časti, i ljudima koji su želeli da drugi mandat vodim našu zemlju. Hvala na ogromnoj podršci - rekao je Vučić ispred Predsedništva.

Foto: Tanjug

Poručio je da su pred nama velike i teške odluke - hoćemo li imati mir i stabilnost.

- Molim vas da revnosno i odgovorno obavljate dužnost. Hvala na svemu što se radili prethodnih pet godina. Sada dolazi težih pet godina, nije lako čuvati mir i stabilnost, ali uz ovakve vojnike i svesne građane, koji znaju da nema veće vrednosti od čuvanja slobode, uveren sam da ćemo mir, stabilnost i slobodu sačuvati. Neka živi Vojska Srbije - poručio je predsednik Vučić, koji je zatim ušao u zdanje na Andrićevom vencu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prorok

pre 1 godinu

Cestitke! Da nam vladas jos 300 godina najmanje!!!

Ivana

pre 1 godinu

Aplauz apsolutno zaslužen, veliki deo sebe Vučić je dao Srbji!

Jovica

pre 1 godinu

Vučic je mnogo dao za Srbiju i gradjani to postuju!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija