• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2022

08:24

HRVATI BESNI - Vučić nas je sprečio da kupimo moćno američko oružje, a onda napravio SNAŽNU SRPSKU VOJSKU!

printscreen

Politika

HRVATI BESNI - Vučić nas je sprečio da kupimo moćno američko oružje, a onda napravio SNAŽNU SRPSKU VOJSKU!

Podeli vest

Hrvati očigledno kipte od besa jer Srbija ima snažnu vojsku

 

Hrvatski portal 24sata objavio je vest pod naslovom I Hrvatska tražila "seača smrti", ali Srbija nas je blokirala: "Tim oružjem mogu napasti Beograd", gde je, kako navode u tekstu, "Srbija sprečila nabavu raketnog sistema koji je Hrvatska tražila od SAD lobirajući da je to ofanzivno oružje, a potom je nabavila više ofanzivnog oružja nego Hrvatska u 30 godina državnosti". 

Komšijama je jaka Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa nikad snažniju vojsku, nikad bolje naoružanje očigledno trn u oku. Jasno je Hrvatima da se Srbija nezaustavljivo razvija, dok oni svakog dana padaju sve niže zbog nagomilanih ekonomskih i političkih problema.

Foto: printscreen

Hrvati besni zbog snažne srpske vojske

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Teško je razumeti ovu proustašku pomamu. Pa, šta bi još dečki hteli? NATO ih štiti. Beograd ih ne napada. Nabavlja samo defanzivno oružje. I to im smeta. Imaju li, prosim lijepo, dečki neka pametnija posla oko svoje ekonomije osim što se bave Vučićem i Srbijom? Očigledno nemaju.

marko

pre 1 godinu

Hrvate niko ne napada oni su ti koji zavide Srbiji sto je uspesna zemlja!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija