• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2022

11:44

GLIŠIĆ VRATIO ZORANU NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Džabe ste se trošili na skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama!

Politika

GLIŠIĆ VRATIO ZORANU NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Džabe ste se trošili na skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama!

Podeli vest

Ne pada sneg da zaveje breg već da svaka zverka pokaže svoj trag. Članovi Srpske napredne stranke jedva čekaju da ocene svakoga od nas u stranci i sa velikim nestrpljenjem očekuju taj trenutak, izjavio je za Informer, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, komentarišući intervju ministarke energetike Zorane Mihajlović za Novu S

 

- A što se tiče onih koji bi preko stranih ambasada da se preporuče za mesto ministra, odmah mogu da im kažem da su se džaba trošili za skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama - rekao je Glišić za Informer i dodao:

- Ta vrste preporuke je u stvari preporuka da to ne budu i neće biti. Onaj ko misli da pritiscima i ucenema može nešto da iznudi od SNS-a i predsednika Vučića ili je jeo bunike ili nije normalan.
Ovo je slobodna zemlja, slobodnih ljudi koji su rekli koga žele na čelu države i koji su više nego jasno rekli kako ova naša država treba da se vodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Duznost politicara, posebno na vlasti je da daju intervjue za sve medije i tacka. Pa nije ovo komunizam. Ako Zorana ne valja a bila vam ministar i potpredsednik stranke, niste ni vi bolji.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija