• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2022

19:58

KOGA VI ZAVITLAVATE!? Predsednik Vučić otkrio: Zbog sankcija Rusiji, građanima Srbije iz džepa uzeto 600 miliona dolara!

Printscreen

Politika

KOGA VI ZAVITLAVATE!? Predsednik Vučić otkrio: Zbog sankcija Rusiji, građanima Srbije iz džepa uzeto 600 miliona dolara!

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je gostujući u Dnevniku na RTS da je građanima Srbije uzeto iz džepa 600 miliona dolara zbog sankcija Rusiji

- Kako ćete Srbima da kažete da Rusija više ne može da bude naš prijatelj - upitao je predsednik.

- Mi imamo da razgovaramo o mnogo čemu. Hteo sam da pitam Lavrova kad možemo da dobijemo protivpožarni helikopter da brže gasimo požare u celom regionu. A da pitam - kako je to Vučić veći zlikovac? Hoćete li to da kažete sutra Turskoj jer Lavrov ide u Ankaru? Hoćete da je izbacite iz NATO-a? Izgleda da možete da budete takvi samo prema maloj Srbiji - rekao je Vučić.

Foto: Printscreen

On je konstatovao da je nekim liderima zemalja EU dozvoljeno da idu kod Putina u Moskvu.

- AP mrtav ladan slaže da je Vučić pogazio sve sankcije. Recite mi koje i čije, kažu da ne koriste ruski gas, a kako? Puste ga da ode do Nemačke pa ga onda koriste odatle, onda taj isti gas koriste, ali kažu da više to nije ruski gas. Koga vi zaviltavate - upitao je predsednik Vučić.

- Srbija mora da požuri na svom evropskom putu jer je to najbolje za Srbiju. Moramo da gledamo šta ćemo da uradimo do decembra. Mi ćemo biti sasvim sigurno jedini. Ništa nećemo napredovati u junu, ali Srbija ne sme da odustane zbog toga. Amerika uvodi vanredno stanje zbog struje. Želim ljudima da dam informaciju. Na ruskoj nafti nama je, to jest građanima Srbije je iz džepa uzeto 600 miliona dolara godišnje, zbog sankcija Rusiji. U teškoj smo poziciji - rekao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 1 godinu

Kukuuuuu Kuuuuukuuuu Kuuuuukuuuuu. Jebo vas evropski put, pa oni nam bombe slali i razarali. Po Kozari majke i oceve klali, po jasenovcu zene i decu silovali. I sad sve zaboravismo, braci sankcije da sto pre da ovedemo, jer jos nismo. Mnogo smo bedan i kukavan narod... Ni za dismo-nismo.

ratko

pre 1 godinu

ma boli me kurrac za evropski put idiote jesi ti spijun njihov kad guras Srbe na smrdljivi evropski pu ,jebemm ti ja mater usranu preddse3dnice eto tako jebo me pas kada sam glasao za izdajnika isti si kao i zuti olos izdajice Srpskog naroda ,mars,a ti vucicevicu i tebi jebem mater zatoi sto ga i sad branis ,nas je tA nacisticka evropa bombardovala ,na kosarama su nmi kolege poginule jebem mater i tebi i njemu zajedno

lilit

pre 1 godinu

Ali ozbiljno, vodite ovog na pregled, dok je vreme!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija