• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

09.06.2022

20:24

NEVEROVATNO! ŠEŠELJ SMRŠAO 20 KILOGRAMA! Prvi put u javnosti od aprila, na prijemu u ruskoj ambasadi poslao važnu poruku! (Foto)

printscreen

Politika

NEVEROVATNO! ŠEŠELJ SMRŠAO 20 KILOGRAMA! Prvi put u javnosti od aprila, na prijemu u ruskoj ambasadi poslao važnu poruku! (Foto)

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pojavio se na prijemu u ruskoj ambasadi i iznenadio sve prisutne izgledom

Vojislav Šešelj smršao je neverovatnih dvadeset kilograma!

Lider radikala nije se pojavljivao u medijima od izbora, pa je zato dodatno iznenadio izgledom sve prisutne kada je došao na prijem u ruskoj ambasadi povodom Dana Rusije. U društvu sina Aleksandra, srdačno je dočekan.

- Ovde su me svi srdačno primili, pogotovo vojni atašei - jedan general i dva pukovnika. Valjda je i red da se četnički vojvoda druži s generalima i pukovnicima - poručio je Šešelj.  

On je dodao i da Srbija mora po sveku cenu da izdrži i da ne sme uvoditi sankcije Ruskoj Federaciji.

Foto: printscreen

Vojislav i Aleksandar Šešelj na prijemu u ruskoj ambasadi povodom Dana Rusije

Inače, kako saznajemo, lideru radikala odmor od javnog života prija, pa je tako uspeo da smrša i da deluje odmornije.

Kako Informer saznaje, Šešelj je poveo računa o ishrani, a i fizički je sada mnogo aktivniji pa kilogrami nestaju.

- Hrani se mnogo zdravije, a počeo je i redovno da pliva u bazenu koji se nalazi u dvorištu njegove kuće u Batajnici. Sve to, uz odmor, doprinelo je ne samo da Šešelj izgubi kilograme, već da se i mnogo bolje oseća. On je zadovoljan i tvrdi da je u nikad boljoj formi - objašnjava naš izvor. 

U lošem sam stanju, srpski narod me je odbacio

Podsećamo, Šešelj je početkom aprila najavio da će da se povuče sa mesta predsednika stranke i naglasio da je "shvatio poruku naroda".

- Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima verovatno će stranku voditi novi predsednik. Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnje vreme da se povučem - rekao je Vojislav Šešelj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 1 godinu

trebalo ga je metkom u celo i sstreljati jedno cetnicko govno. dignuti ga u zrak, ratnog zlocinca. pa neka pusis kurac vucicu, danilcetu dileru droge, uredniku informera te velji nevolji, ljubavniku vucicevom. srbijanska govna. popusili ste u Hrvatskoj i bome u slobodnom i nezavisnom Kosovu. Jebes srbe i objesiti ih na luster kao na vrbe.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17