• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2022

19:16

KAKAV KANDIDAT, STRAŠAN KANDIDAT! Đilasov Vladeta Janković odmah po ulasku u Skupštinu grada PODNEO OSTAVKU!

Beta

Politika

KAKAV KANDIDAT, STRAŠAN KANDIDAT! Đilasov Vladeta Janković odmah po ulasku u Skupštinu grada PODNEO OSTAVKU!

Podeli vest

Kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković podneo je ostavku u Skupštini grada

Kakvog je kandidata opozicija predložila za gradonačelnika sada je jasno. Vladeta Janković na konstitutivnoj sednici za Skupštinu grada podneo je ostavku i na odborničko mesto, a odbio je i da predsedava sednicom s obzirom na to da je kao najstariji odbornik u skupštini imao na to pravo.

- Dakle mainstream opozicija je za gradonačelnika kandidovala čoveka koji je odmah po izboru u Skupštinu grada digao ruke od svega. Šta god da je razlog ovo je vređanje svih njihovih glasača, da im ne pominjem predsedničkog kandidata. Uništili su opoziciju sami više nego Vučić - piše na Tviteru.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kentaur

pre 1 godinu

A koliko je kandidata napredne stranke podnelo ostavku? Koje ste vi budaletine...

Bota

pre 1 godinu

Bravo za vladetu,dosledan čovek.Govno bio,govno ostao,bravo smradu ljudski.Posle se bunite na ulici i pravite budale od naroda,bagra ste svi vi iz ,,neke opozicije,,.

Bg Dex 1970

pre 1 godinu

Nikakvo čudo niti iznenađenje. Sve je bilo očekivano. Što se njih tiče, oni su sami sebe zbrisali sa političke scene, a za to će uvek kriviti Vučića i SNS. DAKLE, NEMA KAJANJA,,,,,,,,,,,,, POSLE....!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija