• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2022

10:32

Dijana Hrkalović: Stefanoviću, ko je koga prisluškivao - ti Vučića ili on tebe?!?

printscreen

Politika

Dijana Hrkalović: Stefanoviću, ko je koga prisluškivao - ti Vučića ili on tebe?!?

Podeli vest

Bivša sekretarka MUP Dijana Hrkalović je u gostovanju u emisiji Dobro jutro Srbijo na TV Happy upitala ministra odbrane Nebojšu Stefanovića ko je koga prisluškivao - Stefanović Vučića ili Vučić njega

Hrkalović je, komentarišući video-obraćanje bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, rekla: 

 

– Gledam N1, Nova s i list Danas i samo čekam da vidim kad će da kažu nismo mi prisluškivali Vučića nego je Vučić prisluškivao nas. Htela sam da pitam Stefanovića koji se spremao odgovor 48 sati da li si ti Stefanoviću prisluškivao Vučića ili on tebe?

Ona je napomenula da je dokaz da je Stefanović prisluškivao Vučića to što je sam ministar rekao da nema ništa sporno u razgovorima predsednika. 

Foto: printscreen

Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka

pre 1 godinu

Oni koji su krivi treba i da odgovaraju za svoje postupke!

Veljko M

pre 1 godinu

Niko nije više zaštićen. Ko je kod kršio zakonske propise, taj mora da odgovara.

Milan

pre 1 godinu

Hrkalovićeva je rekla šta je rekla, Stefanović takođe. Ona deluje odlučno i ubedljivo, Stefanović obrnuto. To je moj utisak pogotovo u pogledu njegove objektivne odgovornosti za sve što se dešavalo u MUP-u. Tužilaštvo za organizovani kriminal i njegov prvi čovek Nenadić - razočarenje. Ako neko ima neka saznanja, a to nam se stalno servira preko medija, i to saopštava TOK-u, onda je prva reakcija tog sudskog organa na Hrkalovićine izjave skandalozna i deluje kao zataškavanje nečije odgovornosti. Mislim da bi Nebojša Stefanović trebao da podnese ostavku ne zbog Hrkalovićeve već zbog činjenja ili, još gore, nečinjenja u aferi prisluškivanja predsednika države.Nešto tu odavno nije u redu.

AS

pre 1 godinu

Шахиста Вучић перфектно зна шта контра-обавештајне службе раде и како; било би штета да их не искористи за себе и своју политику. Пустивши да га 'слушају' слао је поруке онима које је он желео, истовремено сазнаo je све о слушаоцима и о прислушкиванима. Сада се сами откривају.

Mrgud

pre 1 godinu

Ko je ova sponzoruša koja deli krimosima erotske fotografije, na sudu ćuti, a u Informeru laje?

Mita

pre 1 godinu

Sada je u potpunisti jasno šta su sve radili protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice.Ti kriminalci trebalo bi da se kazne za sve svoje postupke i odgovarati pred zakonom. Predsednik Vučić je isuviše dobrog uradio za Srbiju i niko ne sme da ga blati.

Penzionerj

pre 1 godinu

Jasno je. Pravosudje u Srbiji odavno ne postoji. To mora Država pod hitno da reši. Dali smo neprijateljima apsolutnu vlast da unište pravdu i poštenje. Nažalost na visokim funkcijama verovatno ima koji podržavaju da se uništi Predsednik Srbije na svakojake način. Ovo je kap koja je prelila čašu. Opasan alarm!!!!!!

Verica

pre 1 godinu

Prisluskivati nekoga zanaci i uci u njegovu iuntimu a sto je takodje kaznivo. To je i kao otvaranje i citanje tudjih pisama.

Dragan

pre 1 godinu

Zakon ce zaustaviti svakoga ko se osmeli da radi protivno drzavnim interesima.

Jovana

pre 1 godinu

Svako ko se usudi da prisluskuje Vucica treba strogo zakonom da odgovara.

Marija

pre 1 godinu

Niko ne sme da prisluskuje predsednika drzave!

Sara

pre 1 godinu

Zakon je isti za sve.Svako ko je kršio zakon mora i da odgovara.

Ana

pre 1 godinu

Sve vise se medjusobno odkrivaju, ali je apsolutno jasnije da su pleli mrezu da sruse Vucica i naprave drzavni udar, vreme je da svi upleteni odgovaraju i zavrse iza resetaka.

Nešo N

pre 1 godinu

Ima ovde dosta nejasnoća i zbog toga treba Tužilaštvo da izvrši istragu i da obavesti javnost.

Glasinac

pre 1 godinu

Ako se utvrdi da je tačno što iznosi Dijana, onda će se i Nebojša Stefanović naći na optuženičkoj klupi.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija