• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2022

22:23

MINIMALAC IDE NA 350 EVRA, A PROSEČNA PLATA OD 710 DO 750 EVRA! Vučić objavio lepu vest, pa otkrio najveću grešku u poslednjih 10 godina!

printscreen/ TV Pink

Politika

MINIMALAC IDE NA 350 EVRA, A PROSEČNA PLATA OD 710 DO 750 EVRA! Vučić objavio lepu vest, pa otkrio najveću grešku u poslednjih 10 godina!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je važnu vest za sve građane Srbije

- Pokušaćemo u dogovoru sa socijalnim savetom da 40.000 dinara bude minimalna plata, dakle minimalac će biti oko 350 evra, a prosečna plata biće od 710 do 750 evra do kraja godine. Taj minimalac će značajno da poraste, ali da ne ugrozimo rad stranih investitora. Ljudi će bolje živeti. Za penzije, ukupno 19,2 ili 19,3 povećanje penzija do kraja godine. Napravili smo mnogo grešaka, ja sam kriv za jednu, a to je litijum i to sebi ne mogu da oprostim. Kriv sam što sam pristao pod pritiscima i svojih saboraca i drugih. To mi je najveća greška u poslednjih deset godina i time smo uništili zapad Srbije, kriv sam što nisam izdržao sve te pritiske i sve te laži - rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Emilija

pre 1 godinu

Do kraja godine penzioneri mogu očekivati povećanje penzija od 19,2% što će značajno poboljšati standard naših najstarijih sugrađana.

Lara

pre 1 godinu

Srbija je ekonomski napredovala i razvija se bez obzira na svetsku krizu koja je pogodila svet.

Ferika

pre 1 godinu

Srbija napreduje svakim danom ,sve više i više.

Roki

pre 1 godinu

U srbiji raste povećanje plate i to je dobar napredak.

Sale

pre 1 godinu

Srpska ekonomija je jaka i stabilna i zato u vreme svetske krize penzije i plate rastu.

Gogi

pre 1 godinu

Novo povećanje plata i penzija će poboljšati životni standard svih građana Srbije.

Roki

pre 1 godinu

Uprkos krizi koja je zahvatila čitav svet Srbija je uspela da sačuva ekonomsku stabilnost i iz realnih izvora poveća plate i penzije.

Sale

pre 1 godinu

Srbija napreduju i povecava minimalac obecanja se ispunjavaju!

Dana

pre 1 godinu

U ovoj svetskoj krizi, Predsednik odlicno vodi politiku i finansije sa najboljim saradnicima. Obicni gradjani imaju poverenja i osecaju da brine o njihovoj egzistenciji u ovako teskim vremenima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija