• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2022

14:27

Vučić: Tri zadatka za budućnost naše Srbije!

instagram/avucic

Politika

Vučić: Tri zadatka za budućnost naše Srbije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na svom Instagram profilu "avucic" u kome je poručio da "imamo tri zadatka"

 

- Imamo tri zadatka: jedan je da podižemo svoju nacionalnu svest, da čuvamo svoj jezik, da čuvamo svoju kulturu; pod dva da pokažemo poštovanje prema drugima; pod tri da čuvamo mir i stabilnost i da time čuvamo svoju državu i budućnost svoje države - rekao je Vučić.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 1 godinu

Srbija se nalazi na najvećem ispitu do sada, većina naroda ni ne shvata koliko je teška situacija u svetu i sa kojim problemima se Srbija susreće!

Aleksandar

pre 1 godinu

Srbija se nalazi na najvećem ispitu do sada, većina naroda ni ne shvata koliko je teška situacija u svetu i sa kojim problemima se Srbija susreće!

Maja

pre 1 godinu

Cuvajuci nasu nacionalonu svest, kulturu, pismo samo tako mozemo imati zdrave temelje za dalji razvoj i napredak. Predsednik Vucic zato i polaze veliku paznju na nacionalnim vrednostima jer bez njih ne mozemo graditi zdravu buducnost.

Verica

pre 1 godinu

Zaista je vrlo vazno da cuvamo svoj jezik i kulturu.

katarina

pre 1 godinu

tako je gospodine prredsednice....gradimo mir, stabilnost i sve ostalo ce biti dobro....

nadja

pre 1 godinu

apsolutno tako...uvek smo gradili mir i nastvljamo i dalje tako....korektne odnose, i dobru saradnju....

nadja

pre 1 godinu

Srbi su uvek bili ljudi koji imaju dobru dusu i srce....tako i dalje treba da bude....samo napred....

Danka

pre 1 godinu

samo napred predsednice...mir stabilnost i dobra saradnja sa svima....

micko

pre 1 godinu

uvek smo cenili druge , uvazavali i postovali...to je stil Srba, to je stil naseg predsednika....bravo samo napred....

robija za Rošavog glavoseču i

pre 1 godinu

ACO PARTIJA! ACO PARTIJA! ACO PARTIJA ? Novinari iz ANUSa, saradnici SNS mafije rado porede AV Kaponea i ćopavog maršala iz Kumrovca

Nikola

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je svestrani političar koji se zalaže za podizanje nacionalne svesti u Srbiji, za očuvanje srpskog jezik i srpske kulture, jer su to bitni uslovi za opstanak zemlje.

Marjan

pre 1 godinu

Predsednik Vučića se prema drugim narodima, odnosi uz dužno poštovanje, razumevanje i uvažavanje, što preporučuje i građanima Srbije u cilju očuvanja dobrih odnosa sa susedima i svim narodima sveta.

Maki

pre 1 godinu

Preporuka predsednika Vučića, da trebamo čuvati mir i stabilnost i da time čuvamo svoju državu i budućnost svoje države, pokazuje njegovu brigu i zalaganje za stabilnost zemlje, ekonomski razvoj i prosperitet Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija