• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

10:51

Tajkunski mediji na strani ustaša! Napali Vučića jer je hteo da oda poštu JASENOVAČKIM ŽRTVAMA

printscreen

Politika

Tajkunski mediji na strani ustaša! Napali Vučića jer je hteo da oda poštu JASENOVAČKIM ŽRTVAMA

Podeli vest

Tajkunski portal Nova S stao je na stranu ustaškog režima Andreja Plankovića koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabranio privatnu posetu Jasenovcu

 

Portal Nova S objavio je vest o ustaškoj zabrani predsedniku Aleksandru Vučiću da privatno poseti Jasenovac, a naslov Hrvatska zabranila Vučiću da privatno poseti Jasenovac: Hteo je da izazove haos dovoljno govori o tome da su stali na stranu Hrvata i praktično napali predsednika Vučića jer je želeo da oda poštu ustaškim žrtvama.

Foto: printscreen

Zanimljivo je da sve vesti na ustaškim portalima, koji vode kampanju protiv Vučića, počinju sa istim naslovom – da je Vučić hteo da izazove haos, što je jasan pokazatelj da su sve vesti puštene iz istog centra i da ih je pustila ustaška obaveštajna služba, a sada se i Nova S svrstala sa njima.

Podsetimo, ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

​Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija nazivajući Vučića “provokatorom”, a sve pod palicom ustaškog režima Andreja Plenkovića!
 

O skandalu Zagreba govoriće i srpski šef diplomatije Nikola Selaković na konferenciji za štampu u 11 časova.

Podsetimo, u logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko

pre 1 godinu

Neka poseti Stajićevo, Begejce, Sremsku Mitrovicu i Banjicu

Elena

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima smeta to što je Vucic hteo da oda počast srpskim žrtvama u Jasenovcu, a nije im smetalo kad su se Tadić ili Pajtić brčkali u mondenskim letovalištima po Hrvatskoj.

Zorka

pre 1 godinu

Ovim postupkom hrvati pokusavajuci da speru ljagu i zlocin sa sebe,kopaju sami sebe u rupu i to veoma duboku bez dna! Neka se srame i stide svog postupka,a Vucicu imam da porucim da slusa Boga jer je on Boziji covek!

Mirko

pre 1 godinu

I onda oni sebe nazivaju Evropljanima za primer?!? Ko,Hrvati?!? Pa to je najprljavija sorta koja postoji,pokusavaju da nam nakaleme zlocine za koje se zna da nismo ni krivi!

Mila

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su izgleda na visini zadatka... Nečuveno!!!

Sofija

pre 1 godinu

Pametnije price nemaju , sem kao neke zene da napadaju gospodina Vucica.

Lara

pre 1 godinu

Da se nikada ne zaboravi stradanje Srba u Jasenovcu. I da se nikad ne ponovi ovaj stravičan zlocin.

Sara

pre 1 godinu

Svi koji imaju obraza moraju osuditi to što je ustaška vlast Andreja Plenkovića zabranila privatnu posetu Aleksandra Vučića Jasnovcu!

Gordan

pre 1 godinu

Taman kada pomislim da opozicioni mediji ne mogu jadnije i sramotnije, oni dokažu suprotno...

Gordan

pre 1 godinu

Bruka i sramota !!! Po direktivi znamo čijoj, tajkunski mediji ponovo rade protiv svoje države.

Gordan

pre 1 godinu

Kakvi sramotni natpisi u tajkunskim medijima, ovo je za nepoverovati, opozicija je spremna da stane i na stranu najvećeg neprijatelja samo da bi pljunula po Vučiću, sramota !!!

Dragan

pre 1 godinu

Šta drugo očekivati od izdajničkog i autošovinističkog šljama kao što je "Danas" da objavljuju laži i da kriju pravu istinu!

Ona

pre 1 godinu

Sramno kako ljudi nisko mogu da padnu i da prodaju svoje pretke kao tajkunski moedij

Rile

pre 1 godinu

Zna se za koga rade tajkunski mediji, njima ništa nije sveto, i nemaju identitet Srba i srpskog, ne umeju da zdravorazumno i objektivno pripreme i objave vesti, nego slepo kopiraju direktive koje dobiju i tako pokazuju svoje lice svim stanovnicima, ko su, i za koga rade.

Sara

pre 1 godinu

Jel realno da neko stane na stranu onih koji su ubijali nase ljude samo da bi bili protiv Vucica??

Neda

pre 1 godinu

Vučić je hteo da oda poštovnje svim žrtvama , a drugi neka se stide svojih postupaka!

Dule

pre 1 godinu

Od te gamadi nista novo nismo ni mogli da ocekujemo. Njihov posao je unistenje svog naroda. ZLO

Dule

pre 1 godinu

Bolesnici. Sva sreca da je nas narod bio pametan, pa ih nije izabrao na izborima. Mrzitelji svoje zemlje i svog naroda.

Dule

pre 1 godinu

Sta reci za ljude poput njih, nema potrebe trositi reci na takvo zlo kao sto su oni.

Dule

pre 1 godinu

Mrznja prema svom narodu je jedino sto ih hrani i uveseljava.

Ana

pre 1 godinu

Strašno je što nazovi naši mediji napadaju predsednika koji je želeo da oda počast srpskim žrtvama.

Ema

pre 1 godinu

Tajkunski mediji stali na stranu Hrvata zato što je hteo da oda počast nevino stradalim

Marko

pre 1 godinu

Sramno je ponašanje tajkunskih medija. Njihove gazde uvek su branile duge nacije dok im je Srbija bila genocidna. Za svaku je osudu od građana Srbije.

misko

pre 1 godinu

Zabranom ulaska Vucica u Hrvatsku i onemogućavanjem polaganja venaca u Jasenovcu sraman je čin. Podsku koju imaju od strane tajkunskih medija neshvatljivo je zdravom razumu.

Zoran

pre 1 godinu

Vučić je tajkunskim medijima kriv što voli Srbiju i poštuje sećanje na stradale u Hrvatskoj

misko

pre 1 godinu

Od tajkunskih medija nije ni očekivati da stane u odbranu naših žrtava i Srbije jer je ovo zločin bez presedana. Sramna istorija ustaških zločina sada ima odbranu od pojedinih gazda i gazdica tajkuna.

misko

pre 1 godinu

Strašno je to što Hrvati ovih dana rade, potpomugnuti "nezavisnim medijima" i pojedinim opozicionim liderima. Srbija se brani onako kako to radi zvanična Srbija, Vučić i Vlada. Nema ćutanja za srspke žrtve koje su danas ponovo stradale.

Davor

pre 1 godinu

Nova S se bez imalo stida svrstala na ustašku stranu.

vaske

pre 1 godinu

Ništa čudno,Šolaku su oduvek bili miliji Hrvati od Srba...

Ana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji, zajedno sa Hrvatima kao krpa i zakrpa, samo da se napadne Vucic, sve ostalo nije vazno, niti bitno.

Predrag

pre 1 godinu

Kakav to haos bi Vučić mogao da proizvede time što bi položio vence na spomenik stradalih u Jasenovcu??!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija