• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2022

18:43

OPOZICIJA U PARLAMENTU: Mnogo istih starih priča i vike, nigde politike!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

OPOZICIJA U PARLAMENTU: Mnogo istih starih priča i vike, nigde politike!

Podeli vest

Mesecima su u kampanji i godinama pre toga, lideri i funkcioneri opizicionih stranaka ponavljali da će baš oni lično, čim dođu u parlament, čim pređu cenzus, čim ne budu bojkotovali, čim napokon dobiju priliku, pokazati celoj Srbiji šta je njihova ekonomska politika, šta su njihove ideje oko problema sa KiM, šta je njihov stav o našoj spoljnoj politici. I tako dalje i tako dalje

Proruski su obećavali jedno, prozapadni drugo, levi treće, desni četvrto, nacionalisti, građanisti, ekolozi… I? I bila su dovoljna dva dana, bilo je dovoljno započeti konstutuisanje parlamenta, da bi se videlo samo jedno. Nema nikakve razlike između Milice Zavetnice i Marinike, između Boška i ekologa, između Jeremićevog Mikija i prozapadnjaka… Bez ideja, bez konkretne ponude za narod.

Jedino što su ponudili jeste zajednički imenitelj, Vučić, Vučić, Vučić, opsednutost koji svi pojedinačno i svi zajedno u klupama nijedan minut nisu uspeli da sakriju. A takoreći, rad parlamenta još ljudski nije ni započeo, ali su sav svoj program, sastavljen od te zajedničke opsesije i mržnje prema Vučiću već uspeli da istresu narodu preko televizora, dok su se u Skupštini nadjačavali ko će glasnije predsednika Srbije da pomene.

 
Ozbiljniji poznavaoci opozicionih stranaka odavno su govorili da će biti upravo tako i upozoravali da će to biti njihova jedina ponuda. Valjda su zato i na izborima prošli kako su prošli, jer ume narod da vidi i bez ozbiljne analitike i visoke politike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Pokazali su, odma posle izbora, kada su pomislili da oni mogu da formiraju većinu u skupštini! To je pokazala "gospođa" Milica Đurđević i "gospodin" Miloš Jovanović, sve su pokazali sa tim što su spremni da sa proverenim lopovom i izdajnikom formiraju vlast! A oni su kao neke patriote, kao i Boško Obradović, koji je mnogo ranije pokazao svoje pravo izdajničko i plaćeničko lice! Sve je to go ološ!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija