• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

01.09.2022

19:39

ŠOK! NATO PONUDIO SRBIJI ČLANSTVO U ALIJANSI, A ZAUZVRAT CRNU GORU U JEDINSTVENOJ DRŽAVI! Ko smišlja ovako nešto - AMAN!

Politika

ŠOK! NATO PONUDIO SRBIJI ČLANSTVO U ALIJANSI, A ZAUZVRAT CRNU GORU U JEDINSTVENOJ DRŽAVI! Ko smišlja ovako nešto - AMAN!

Podeli vest

Do pre nekoliko meseci su SAD insistirali na sankcijama prema Rusiji, ali zbog otpora Srbije i zbog toga što je Srbija viđena kao neophodan most prema Rusiji - sankcije nisu više aktuelne. No i dalje je očigledan napor Amerike da se Srbija jače veže za Zapad

Da bi bila u zapadnom bloku, nudi joj se u zamenu za ulazak u NATO povratak Crne Gore u zajednicu sa Srbijom, diplomatska podrška u naporima da okonča pregovore za pristup Evropskoj uniji i finansijska pomoć.
       

Kako je javnost u Srbiji antinatovski raspoložena, veruje se da bi se domaća javnost odobrovoljila podrškom povratku Crne Gore u zajednicu sa Srbijom a pored toga bi se preko Crne Gore pravno premostilo članstvo te zajednice u NATO.
       
Ukratko Srbija bi preko Crne Gore ušla u NATO.
       
Ovo je neformalna ponuda koja ne ide zvaničnim kanalima već preko posrednika koji opipavaju politički puls.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan Smederevac

pre 1 godinu

Dakle, Crna Gora, Severna Makedonija, Republika Srpska, Srpska Krajina, Skadar i Dubrovnik, otrpiznavanje KiM i povratak srpske vojske na KiM, obeštećenje od 100 milijardi eura zbog bombardovanja i članstvo u EU, pa možemo da pričamo...

Nebojša

pre 1 godinu

Hahaha, pa nismo poludeli, to ce ionako biti nase kao sto je bilo a izmisljene nacije crnogoraca biti nece. Inace doktor mi je zabranio seksualne odnose i kada sam pitao zasto doktore, on lepo kaze da je detaljnom analiuom utvrdio da mi je pun k.... crnogoraca i ako budem imao seksualne odnose pravicu samo crnogorce

Normalac

pre 1 godinu

Hvala bogu, jednom i ovde da bude objavljena neka pozitina ideja koja se tiče Srbije na zapadu.

ISTINA

pre 1 godinu

Još jedna smicalica i zamka Zapada.Koje spajanje sa onima koji neće sa nama!!??Šta će nam takva zajednica!!??Zar nam nije dosta takve zajednice za 70 godina kada je srpski narod postao skoro anacionalan dok su drugi na našim zaslugama dobili slobodu i iza leđa nam radili o opstanku(uz pomoć tog zapada).Ako nam ponude priključenje Republike Srpske ,srpskog dela Crne Gore sa izlazom na more i Severni deo Kosova uz potpunu autonomiju Srba južno od Ibra i svih crkava,zatim velika financijska pomoć zbog bombardovanja,e o tome možemo razmisliti!!!!!!

Predrag

pre 1 godinu

Nista bez Kosovai Metihije I Republike Srpske sa Kninskom krajinom .

Peđa

pre 1 godinu

Kada je Crna gora istupila iz SRJ mi smo bacili kamen i rekli kad se kamen vrati tada i oni da nam se vrate.Sada treba da pokrijemo njihove dugove i promašaje za ovih 20 godina,neka hvala ostajte tamo gde ste mi će mo sami da se patimo sa našom mukom.A Nato neka plati štetu i žrtve ,inače će tek videti kako gori Evropa.

Bane

pre 1 godinu

Nato i ovako i onako, ali crna gora? Nikad više s tim šljamom!

Marcco

pre 1 godinu

A zašto bi Srbija ušla u zajednicu sa Crnom Gorom? Da svakih četiri godina rotira vlast i da svakih četiri godina Crna Gora vlada Srbijom?

arsa

pre 1 godinu

Све би ''дали'' само Косово никако.НЕ господо свама никако јер данас причате једно сутра друго.А ово само потврђује ко нам је одузео и Црну Гору и Косово и Метохију, сами признају.Народ Црне Горе ће се сам вратити својим коренима.Србији је то довољно.А кад је у питању Косово и Метохија, Србија ће га вратити под свој суверенитет онако како га је и делимично и изгубила, када се промене односи у свету и када се НАТО распадне.

Nena

pre 1 godinu

Србија је где је српски народ и где су српски манастири ! А за НАТО не бринем - они се већ распадају.

mcurisaki

pre 1 godinu

Samo srpski izlaz na more i podela kosova i bosne........minimum....i okej mi je da budemo zajedno sa saveznicima iz dva velika rata.Ipak smo mi okrenuti zapadu,samo nepravda koju su nam napravili,duboko boli.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

кад нам вратите оно што сте узели или одвојили (КиМ,РС,РСК)онда можемо да преговарамо.ОНИ НАС ЈЕДНОСТАВНО НЕ РАЗУМИЈУ.МИ БИ СА НЕПРИЈАЕЉИМА (НАТО И ЕУ) МОЖДА НЕКАКО И МОГЛИ,АЛИ СА ИЗДАЈИЦАМА (ЦРНА ГОРА)НИ У ЛУДИЛУ,НИКАД ВИШЕ ,ПО ЦЕНУ РАТА !!!

"Srbija je dugogodišnji blizak partner NATO"
Planeta

"Srbija je dugogodišnji blizak partner NATO"

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg ocenio je da je Severnoatlanska alijansa dugogodišnji i blizak partner sa Srbijom, rekavši da se parnerstvo zasniva na političkom dijalogu i na praktičnoj saradnji, uz puno poštovanje državne politike vojne neutralnosti Srbije

10.08.2022

07:34

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija