• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2022

17:25

Ministar Stefanović sa ministrom nacionalne odbrane Turske Akarom (FOTO)

mod.gov.rs

Politika

Ministar Stefanović sa ministrom nacionalne odbrane Turske Akarom (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ministrom nacionalne odbrane Republike Turske Hulusi Akarom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji u okviru delegacije predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ministrom nacionalne odbrane Republike Turske Hulusi Akarom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji u okviru delegacije predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana.

Foto: mod.gov.rs

Ministar Stefanović je ocenio da je dosadašnja saradnja dobra, ali da ima prostora i za njeno dalje unapređenje, posebno u oblasti zajedničkih obuka koje su odlična prilika za razmenu iskustava i znanja koja doprinose podizanju operativnih sposobnosti naše vojske, ali i u oblasti vojne industrije i vojnoobrazovnom segmentu.  

Foto: mod.gov.rs

Ministar Akar se zahvalio ministru Stefanoviću na prošlogodišnjoj poseti Ankari i istakao da upravo ovakvi razgovori imaju veliki značaj za postavljanje smernica i realizaciju daljeg razvoja saradnje. On je izrazio opredeljenost Republike Turske za unapređenje saradnje u vojnoj-vojnoj, vojnoobrazovnoj i oblasti vojne industrije, kao i svim drugim oblastima od obostranog interesa.

Foto: mod.gov.rs

Dvojica ministara su ovom prilikom, takođe, razgovarala i o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionu i u svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ministar Stefanović: „Lazarima“ značajno unapređena pokretljivost naše pešadije
Društvo

Ministar Stefanović: „Lazarima“ značajno unapređena pokretljivost naše pešadije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je danas da su rezultati odluke da se jedinice Vojske Srbije u opremanju težišno oslanjaju na proizvode domaće pameti sve vidljiviji. Vojna oprema i naoružanje, koju su osmislili i izradili naši vojni instituti i fabrike odbrambene industrije, značajno su doprineli povećanju operativnih sposobnosti naše vojske i to svih njenih rodova, naveo je Stefanović

24.08.2022

11:25

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija