• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2022

14:55

Jovanov: Vučićev govor u UN za ponos, poslao jasne poruke!

printscreen

Politika

Jovanov: Vučićev govor u UN za ponos, poslao jasne poruke!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da svaki građanin Srbije i svaki Srbin u svetu može da bude ponosan na način na koji je predsednik Aleksandar Vučić u Ujedinjenim nacijama preneo poziciju naše zemlje, ali i ukazao na politiku koja se vodi u svetu


- Predsednik Vučić je juče pred celim svetom (u Ujedinjenim nacijama) izneo argumente Srbije, i kada je u pitanju pozicija Srbije, ali i kada je u pitanju politika koja se trenutno vodi u svetu koji je obuzet krizama na različitim mestima, a te krize dalje prete da naruše čitav do sada poznat međunarodni poredak -rekao je Jovanov novinarima u Skupštini Srbije.


Jovanov je istakao da je Vučić na vrlo jasan i direktan način, hrabro pred svima, rekao da svetom vladaju dvostruki aršini i da je Srbija vrlo često bila žrtva tih dvostrukih aršina, te pozvao svetske lidere da se vrate onome što je bio međunarodni pravni okvir koji je držao svet u miru svih ovih godina.

- Nadam se da su svi dobro razumeli poruku koju je predsednik rekao i da će bar razmisliti što je rečeno jer bi to bilo važno za budućnost čovečanstva - rekao je Jovanov.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VUČIĆEV GOVOR JE BIO JASAN I ČINJENIČNO UTEMELJEN! Mnogima se nije svideo odraz u ogledalu koje je predsednik postavio u UN!
Politika

VUČIĆEV GOVOR JE BIO JASAN I ČINJENIČNO UTEMELJEN! Mnogima se nije svideo odraz u ogledalu koje je predsednik postavio u UN!

Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Nemanja Starović izjavio je da svi građani Srbije mogu biti ponosni na govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini UN jer je bilo jako važno da se na jasan i efektivan način učvrste pozicije onih država koje poštuju teritorijalni integritet Srbije i koje predstavljaju ubedljivu većinu u GS UN, ali i da se ukaže onima koji su, iz perspektive Beograda, doneli neke pogrešne odluke kako bi mogli da ih ponovo razmotre

22.09.2022

14:32

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija