• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2022

20:15

DA, JA SAM LUD, ČITAO SAM NEPOSTOJEĆI PAPIR! Vučić o dokumentu koji su pregovarači sa zapada doneli u Beograd i Prištinu!

printscreen/ TV Pink

Politika

DA, JA SAM LUD, ČITAO SAM NEPOSTOJEĆI PAPIR! Vučić o dokumentu koji su pregovarači sa zapada doneli u Beograd i Prištinu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na izjavu portparola Evropske komisije Petera Stana datu „Prištini insajt“ da EU nije videla bilo kakav non pejper, niti dolazi od tima koji se bavi dijalogom, konstatovao je da je „očigledno onda čitao nepostojeći papir“

Vučić je na pitanje da li je video poruku iz Brisela da ne postoji non pejper o kojem je govorio nedavno, odgovorio: „Ja lud. Čitao sam nepostojeći papir, a za njega me pitali još neki sagovornici“.

Kazao je da nije hteo da primi taj papir jer zna da bi, ako se pojavi u javnost, njega okrivili.

- Ovako nisam primio papir pa znaju da nemam veze sa objavljivanjem - dodao je on.

Na pitanje da prokomentariše izjavu poslanika Samoopredeljenja da je Kosovo spremno za napade i da poseduje naoružanje da se brani, Vučić je rekao da Srbija ne bi da ratuje , a da se divimo snazi njihove opreme i oružja.

- Mi svoj posao, oni svoj - poručio je on.

Na vest da je Srbija zbog premišljanja vlasti u vezi prošlog Evroprajda, stavljenana listu za praćenja globalnog saveza organizacija civilnog društva CIVICUS, Vučić je poručio „neka nas prate“.

- Mnogo nas je ta vest pogodila, neka nastave da nas prate. Vi se trudite da uradite sve što možete da svima glave sačuvate i da budete fer i zaštitite ljude, a onda tako - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je pokazao kako treba da postupi pravi državnik onaj koji se bori i rizikuje sve za interese svog naroda i svoje Srbije,napred predsedniče ?? tvoj narod je uz tebe i znamo da Vučić neće dati naš KIM.

Anja

pre 1 godinu

Predsednik je pokazao da inteligento vodi svoju politiku. Ovaj potez je bio odličan, jer bilo šta da uradi, opet će većini predsednik biti kriv.

Oliver

pre 1 godinu

Vučić je korektan političar, nije hteo da obelodani sadržaj papira koji je pročitao. Ali korektnosti nema na drugoj strani, oni koji su pisali plan, sad negiraju da on postoji. Niko nije lud, sve nam je jasno ko govori istinu a ko ne.

Olkica

pre 1 godinu

Srbija zeli mir. A Pristina nabavlja oruzje. Sa kim misli da ratuje

Bojana

pre 1 godinu

Predsednikovi odgovori su uvek sacinjeni od niza argumenata

Bojan

pre 1 godinu

Vucic uvek iznosi tacne informacije i cinjenice i to je neosporno

vlada

pre 1 godinu

Srbija ima odgovornog i ozbiljnog predsednika koji u svakom trenutku stiti svoju zemlju

Gogi

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic stiti drzavne i nacionalne interese

vlada

pre 1 godinu

Vucic ima argument za sve jer uvek govori istinu

Tea

pre 1 godinu

Vucic je cvrsto i precizno svoje izlaganje izneo i Srbija je ponosna na njega. Hrabrost i borba, patriotizam kakvi nisu vidjeni dugi niz Godina u Srbiji. Sto se tice Kosova on iskljucivo zeli kompromisno resenje mirnim putem ali ja veoma izricit u stavu da ce Srbiju braniti i da nece dozovoliti da narod na KIM prolazi golgotu.

filip

pre 1 godinu

Vucic uvek govori istinu i informacije koje stizu od njega su tacne

vlada

pre 1 godinu

U Briselu ocigledno ne odgovara da se cuje istina

Ranko

pre 1 godinu

Nama je bilo sve jasno, još pre nekoliko dana, kad se u albanskoj štampi pojavio sadržaj tog novog plana da će pokušati da okrive Vučića. Ali, kako je on odbio da ga primi, nidu mogli. Izgleda da im je rešenje u negiranju da postoji. Smejurija!

Zorica

pre 1 godinu

Zapadne fore i fazoni, al' ok, probali su, naišli na tvrdo kod Vučića i molim lepo, doviđenja do pokušaja neke nove podvale!

Brane

pre 1 godinu

Čudi me da još EU lideri nisu ozbiljno shvatili politiku Srbije.Da jesu ne bi poturali dokumente koje naš predsednik nikada ne bi potpisao.

njanja

pre 1 godinu

Zahvaljujući našem predsedniku Vučiću Srbija može i hoće da brani intres svoje zemlje naroda da zaštiti građane na Kosovu i Metohiji .

mila

pre 1 godinu

Brisel kao i uvek pere ruke od svojih glupih ideja

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17