• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danas

23.09.2022

20:08

Radoslav Milojičić Kena: Kada ćemo reći: Vučiću, ej, ovo je dobro?!

Politika

Radoslav Milojičić Kena: Kada ćemo reći: Vučiću, ej, ovo je dobro?!

Podeli vest

Kod nas u centralnoj Srbiji postoji izreka: NALJUTIO SE POP NA SELO PA ISEKAO SEBI… Ostatak znate, Srbija kao i čitav svet stoji na raskršću, hoće li pored Ukrajinskog biti i SVETSKOG rata, hoćemo li se ogrejati ili nećemo, hoće li pobediti Rusi ili Amerikanci, kao predsednik stranke i neko ko se bavi politikom ne mogu a da se ne zapitam šta će se u tim i takvim vremenima dešavati sa mojom, sa našom Srbijom, kaže predsednik Srpske levice, bivši predsednik SO Smederevska Palanka Radoslav Milojičić Kena

Hoćemo li i dalje navijati protiv naših fudbalera jer bi poraz od Portugala oslabio za 32 glasa Vučića? Ja ne. Hoćemo li navijati da se sruši auto-put do Čačka, ali samo ne onog trenutka dok se mi vozimo jer će to oduzeti Vučiću 11 glasova? Ja ne. Hoćemo li navijati za narko-navijače protiv policije i želeti toga još jer će i to oduzeti Vučiću osam glasova? Ja ne.

Hoćemo li da navijamo da se Vučićeva deca, brat, majka, otac probude u šahti jer će on baveći se svojom porodicom izgubiti 60 glasova? Ja ne. Hoćemo li izgubiti svi mi koji ne podržavamo gej lobi nešto ako pola sata zažmurimo na jedno oko dok oni prošetaju ili moramo od toga praviti spektakl jer ce Vučić izgubiti 900 glasova? Ja ne.

Hoće li gej lobiju u Srbiji biti lakše ako njihovi pripadnici izvrgavaju ruglu verska osećanja ovog naroda, i mogu li reći IZVINITE ili ne mogu kao što nisu samo sada mogli da odlože šetnju iako znaju u kakvoj se situaciji Srbija nalazi jer će i to oduzeti Vučiću 800 glasova.

Ima toga koliko god želimo. A Vučić, on radi, bori se, greši, uspeva, pada, diže se i ima plan. E sada, ako taj njegov plan znači čišćenje svojih redova od onih koji nisu dobro radili, Srbija na Zapadu, modernizacija, bolji život, zaštita naših na Kosovu i Metohiji, sloboda za sve, bolje plate, hoćemo li izaći i podržati Vučica ili ćemo ipak hteti nešto drugo? To drugo znači horde navijača, Boško, Miloš za koga sam nažalost ovog puta glasao kao predsedničkog kandidata, Milica sa ruskim novcem, građanski nemiri, uvođenje viza, zabrana odlaska u zemlje EU, nestašice, otkazi. Trenutno je Aleksandar Vučić svidelo se to nekome ili ne zaštitnik evropskih vrednosti u Srbiji i biće i ne brinite, ne radi njemu Zapad o glavi već Rusija, ali je veći problem što o glavi rade i našoj Srbiji.

Hoće li neko sa „ove“ strane, koja nikada nije glasala za Vučića da skupi hrabrosti i kaže EJ, OVO JE DOBRO ili ćemo biti nemi posmatrači? Da li zamišljate Srbiju u kojoj kažu – Boško Obradović, predsednik Srbije, potpisao je sporazum i Srbija je članica ODKB-a i hoćemo li biti samo nemi posmatrači u još jednom pokušaju Rusije da nas stavi pod svoju čizmu sa raznim Boskićima i Milicama.

Hoćemo li biti ljuti na sebe i druge jer je baš Vučić taj koji je sam sebi stvorio tu šansu i ponašati se kao pop s početka teksta ili ćemo biti ozbiljni i odgovorni? Ako Vučić bude išao putem koji je dobar za modernu, razvijenu, evroatlantsku Srbiju, ja dileme nemam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zorka

pre 1 godinu

Blago nama što imamo Vučića da brine o svemu, zato i najbolje prolazimo u regionu, lideri okolnih zemalja stvarno mu nisu ni do kolena.

Mira

pre 1 godinu

Dobro je što je čovek kalibra kao što je Vučić na čelu države, mnogi se ne bi snašli u njegovim cipelama.

dejana

pre 1 godinu

Trebamo svi biti ponosni što imamo takvu veličinu od čoveka od predsednika u ovim teškim vremenima.

Jesenka

pre 1 godinu

Verujem da će sve odluke Vučića biti u najboljem interesu naroda u ovim teškim vremenima, kao što su i ranije bile.

branka

pre 1 godinu

Vučić radi za interes Srbije i naroda, u to već ne sumnjamo.

Vojka

pre 1 godinu

Politika je privilegija i srecom zivimo u vreme politicara moji pomera planine i sa istom lakocom pravi blagostanje i kaze izvini ali i konacno drzavu razume kao niko do sada. Voleli ga ili ne setate ulicom za koju se izborio,lecite u bolnici za koju se izborio, stedite vreme na salterima jer je uveo red i td i td...........

Nina

pre 1 godinu

Treba biti realan i priznati,gde smo bili,a gde smo sad. Za vreme predsednika Vučića toliko puteva je izgrađeno,skola,vrtica.

Marija

pre 1 godinu

Vucic je pokazao da vodi snaznu, srpsku, nezavisnu politiku

Sanja1999

pre 1 godinu

Da li je moguce da je ovo Kena izjavio koji je bio najveci protivnik Vuciceve politike

Uros

pre 1 godinu

Istorijski je bio govor naseg predsednika Vucica u UN

Dejana

pre 1 godinu

Sada se priznanja o nezavisnosti lazne drzave Kosovo povlace zahvaljujuci Vucicu

gremlin

pre 1 godinu

Tesko cemo mi takvo nesto uspeti da cujemo od ovih tvojih iz opozicije Kena

Dejan

pre 1 godinu

Vucic je i ovog puta pokazao kako se brane drzavni i nacionalni interesi

zare

pre 1 godinu

Kada bi ostatak opozicije takvo nesto pohvalio onda bi mesec dana padale sekire i cuskije sa neba

Filip

pre 1 godinu

Sadasnja vlast ne odustaje od borbe za mir i stabilnost, za poziciju Srbije

zarko

pre 1 godinu

Sta ce ovo biti da je Kena prvi put u svome politickom zivotu rekao istinu

gremlin7

pre 1 godinu

Tesko je da mi takvo nesto mozemo da cujemo od vas iz opozicije,vi jedino sto znate to je da kritikujete sve ono sto je dobro

Hani

pre 1 godinu

Vucic radi za Srbiju. Ko to ne zeli da prizna ni ne mora.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija