• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2022

13:02

Da li Nova S laže?! Ovi tekstovi i snimci dokazuju da samo žele da prave haos i napadnu glavnog urednika Informera!

Informer

Politika

Da li Nova S laže?! Ovi tekstovi i snimci dokazuju da samo žele da prave haos i napadnu glavnog urednika Informera!

Podeli vest

Dan nakon što je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević napadnut u blizini redakcije na Terazijama, a zatim i u Nušićevoj ulici, novinari opozicionog medija Nova S krenuli su u opštu hajku pokušavajući da lažnim svedočenjima ubede javnost kako glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer uopšte nije napadnut, kako je tu ogrebotinu imao ranije

Glavna vest koja je danas plasirana na portalu "Nova S" nosi naslov "Da li je Dragan J. Vučićević lagao? Ovaj snimak pokazuje da je povredu vrata imao i ranije".

Naravno, kroz tekst je objašnjeno da je Vučićević išao Nušićevom ulicom, a onda su u tekst pustili video-snimak agencije Beta, za koji je i urednik Informera juče rekao da postoji u svom intervjuu odmah nakon napada.

Foto: Printscreen

Tekst koji je osvanuo na portalu Nova S

Naravno, novinari Nove S očigledno nisu pažljivo pročitali  izjavu Dragana J. Vučićevića nakon napada, ali nema veze što nisu, bitno da su oni danas odmah  počeli da pišu kako on laže. 

Evo, nama nije teško da kolegama ponovimo ono što je naš glavni urednik juče izjavio i ono što je juče objasnio, a sve u cilju kako bi kolegama pomogli da objektivno izveštavaju i ne prenose lažne izjave.

Foto: Printscreen

Vučićevićeva jučerašnja izjava za Informer

Vraćao sam se iz suda kada sam na Terazijama, ispred naše redakcije video grupu demonstranata. U želji da izbegnem sukob, skrenuo sam ka Nušićevoj ulici da bih do redakcije stigao drugim pravcem. U tom trenutku sam osetio silovit udarac s leđa u levu stranu glave. Okrenuo sam se i video mlađu plavokosu ženu koja me je onda i ogrebala po vratu. Urlala je na mene vređala me, sve vreme pokušavala da me šutne! Nisam joj uzvratio, samo sam je uhvatio za ruku dok se nije smirila i nastavio dalje… - rekao je juče Vučićević.

Foto: Printscreen

Tekst potpisa

Nakon što je izbegao sukob na Terazijama, naš glavni urednik je nastavio ka redakciji kroz Nušićevu i Čumićevu ulicu, ali i tu su ga sačekali besni nasilnici. 

Foto: Printscreen

Vučićevićeva jućerašnja izjava za Informer

Jedna kratko ošišana devojka, sva istetovirana i sa pirsingom na licu, pritrčala mi je i polila me nekakvom tečnošću dok su me njeni saučesnici vređali i pretili. Nju sam uspeo nakratko da snimim mobilnim telefonom, a čitav incident su kamerom snimili i novinari agencije Beta - naveo je glavni urednik Informera.

Vučićević je, dakle, lepo objasnio da je reč o dva napada. Prvi u kom je zadobio ogrebotine i nakon kog je krenuo ka Nušićevoj ulici, znači logično da je u Nušićevoj ulici već imao ogrebotine. 

Dakle, to smo kolegama rešili, a sada ono što pokazuje da oni lažu, tačnije, prenose lažne izjave.

Kako je Vučićević istakao, u Nušićevoj ulici ga je istetovirana devojka, kratko ošišana polila vodom.

Ona u izjavi za Nova S kaže kako su kamere Bete sve zabležile i kako je ona htela da udari Vučićevića nogom, ali da ga nije ni takla. Sve to prenosi i Nova S kao njenu izjavu i naravno puštaju deo snimka agencije Beta  na kome se vidi kako on poliva glavnog urednika Informera. 

Foto: Printscreen

Međutim, izgleda da su malo i oni i ona pšobrkali loničiće, pošto postoji i snimak nakon polivanja vodom, a on dokazuje da ona lež i da je ipak udarila Vučićevića. Pogledajte i taj snimak: 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vele

pre 1 godinu

Ona žena ga šutira u dupe,njemu modrica na vratu.Lažov

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija