• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

09.10.2022

09:43

PA, NEMOJ SAD PRETERIVATI, TO JE STVARNO NEUMERENO! Jovana Jeremić ozbiljno iznervirala Šešelja - HRVATI VIŠE MRZE VUČIĆA OD MENE, AL' MNOGO JE DESET PUTA VIŠE!

printscreen

Politika

PA, NEMOJ SAD PRETERIVATI, TO JE STVARNO NEUMERENO! Jovana Jeremić ozbiljno iznervirala Šešelja - HRVATI VIŠE MRZE VUČIĆA OD MENE, AL' MNOGO JE DESET PUTA VIŠE!

Podeli vest

Voditeljka Novog jutra na TV Pink Jovana Jeremić, uspela je jutros da izbaci iz takta lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, zbog konstatacije da Hrvati deset puta više mrze predsednika Srbije Aleksandra Vučića od njega...


Na pitanje voditeljke odakle ta mržnja hrvatskih medija prema Vučiću više nego prema njemu, Šešelj je odgovorio:

- Mene kao da su zaboravili zato što nisam na vlasti, a misle da mi je partija uništena. Vučić je u početku bio omiljen u Hrvatskoj, kada je napustio srpsku radikalnu stranku... I kad je došao na vlast bio je lepo primljen, ali kad su videli da on brani srpske nacionalne interese više nego Milošević, Đinđić i Koštunica, onda su ga zamrzeli. Mržnja je eksplodirala kada je želeo da poseti Jasenovac i položi buket cveća.

Foto: printscreen

Jovana se, međutim, tu nije zaustavila pa je dodala da je Aleksandar Vučić jedini Srbin kog ustaše deset puta više mrze nego Vojislava Šešelja.

- Nisam siguran da je 10 puta više, nemoj preterivati. Nisam merio, ali deset puta je malo neumereno, mrze i njega i mene - rekao je Šešelj, a zatim predložio voditeljki da pređu na "malo ozbiljnije teme".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 1 godinu

Jao kakav dijalog! Nesrećnici udbaški, o čemu bi vi nego o jedinom sto je vaš produkt a to je mržnja.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija