• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2022

17:17

Kakve veze ja imam sa Čedom i Jelenom? Nemoj na mene da svaljuju što se oni ludački svađaju, biju i varaju!

Tanjug/Insider

Politika

Kakve veze ja imam sa Čedom i Jelenom? Nemoj na mene da svaljuju što se oni ludački svađaju, biju i varaju!

Podeli vest

Jovana Jeremić zaprepašćena je tvrdnjama Jelene Jovanović da Rusi, Informer i ona nameštaju bračnu krizu Čedi i njegovoj ženi.

Čedina supruga Jelena Jovanović je za Novu izjavila da je vest da su se ona i njen suprug potukli izmislio Informer i Jovana Jeremić, a da im sve nameštaju Rusi:

- Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju iz ovog gov*a Informera, od ovog Vučićevića i Jovane sa Pinka - izjavila je Jelena Jovanović.

Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Jeremić

Ova izjava je potpuno šokirala novinarku Pinka, Jovanu Jeremić:

- Ja ništa ni ne znam o tome, šta priča ta žena? Kakve veze ja imam sa njima?! Pa ja nikada nisam rušila bilo čiju porodicu, mogla sam samo da mirim ljude! Nemoj na nas da svaljuju što se oni na ludački način svađaju, biju, varaju! To mene ne zanima - rekla je šokirana Jovana.

Foto: Instagram

Jelena i Čeda Jovanović

Ona je dodala da svoj posao radi pošteno i da sa Čedom Jovanovićem i njegovom porodicom nema nikakve veze:

- Ja tog čoveka znam samo sa televizije. Još nije gostovao u mojoj emisiji i baš nikakve veze nemam sa njima - istakla je Jeremićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrana

pre 1 godinu

Problematicni su oni odavno jos iz 90ih. Ovaj skandal in odgovara, jel ih inace niko ne spominje vise. A za uvrede i za klevetanje mora se prijaviti putem tuzbe. Izgleda da ih Sorosh fondacija pustila niz vodu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija