• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2022

09:17

NIŠTA NIJE KAO ŠTO IZGLEDA, SVE VAS VARAJU! Obućina kao glasnogovornica teorija zavere i očajna afirmatorka Veljka Belivuka, plače što se njegove izjave ne čuju jače!

printscreen

Politika

NIŠTA NIJE KAO ŠTO IZGLEDA, SVE VAS VARAJU! Obućina kao glasnogovornica teorija zavere i očajna afirmatorka Veljka Belivuka, plače što se njegove izjave ne čuju jače!

Podeli vest

Voditeljka Dnevnika na tajkunskoj TV Nova S uvodom u poslednjem izdanju ove emisijepokazala je kako nas tajkunski mediji varaju

Ovoga puta, na samom uvodu u Dnevnik, Obućina se osvrnula i uporedila zasedanje SKupštine Srbije i suđenje Veljku Belivuku.

- Ništa nije kao što izgleda. Nije se vlast hitno osvestila zbog ugroženosti države, pa sazvala hitnu sednicu Skupštine da se što hitnije formira Vlada. Ne, nego je hitno bilo poklopiti ovu nedelju i javno suđenje Belivukovom klanu - rekla je ona u uvodu Dnevnika.

Foto: printscreen

U pravu je, ništa nije kao što izgleda - tajkunski mediji vas varaju. 

Kukali su danima i prozivali predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako još Vlada nije formirana, a sada kada se zakazuju sednice Skupštine za izmene zakona o ministarstvima, on izvrću priču. Bolest kojoj nema leka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kriveljan

pre 1 godinu

Sve je bliži dan propasti SNS mafije. Beskičmenjaci, spremajte se da ljubite dupe novoj vlasti, ako pre toga ne završite u zatvoru. Rošavi će vam praviti društvo...

Nikola

pre 1 godinu

Sve istina, sve štuca u državi, najskuplje gorivo u okruženju, najskuplja struja u okruženju, prvi put u modernoj istoriji bez grejanja, hrana najskuplja u Evropi spram zarade. Cela država ispropadala i u buli. Ali šta drugo očekivati od ljudi koji saradjuju sa Veljom i ekipom, najcrnji skotovi.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija