• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2022

21:19

Vulin: Naša Vlada je isključivo Vlada srpskog jedinstva

www.mup.gov.rs

Politika

Vulin: Naša Vlada je isključivo Vlada srpskog jedinstva

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je, povodom lažnih navoda hrvatskih medija, večeras izjavio da Srbija nema ni istočnu, ni zapadnu Vladu, već isključivo Vladu srpskog naroda

- Svaka Vlada u čijem je formiranju presudno uticao Aleksandar Vučić od 2012. godine do danas, bila je ni istočna, ni zapadna, već srpska vlada. Zato ustaše mogu da komentarišu formiranje naše Vlade, ali moraju da znaju da smo mi samo Vlada srpskog naroda i nikoga drugog", istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije, komentarišući lažne navode hrvatskih medija da predsednik Vučić priprema promenu kursa politike Srbije - saopšteno je iz MUP-a.

- Znamo da im je teško da razumeju da neko može da bude samostalan, da neko može sam da odlučuje, ali ovo je srpska Vlada. Zato, možete da budete sigurni da ćemo voditi računa o sopstvenim interesima iznad svega, da niko neće moći da naređuje ni ovoj, kao što nije mogao da odlučuje ni o prošloj vladi. Dok god Aleksandar Vučić bude vladao Srbijom po volji građana Srbije, Srbija će odlučivati sama o sebi. Ustaše to ne mogu da razumeju -izjavio je Vulin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Vučić uspeo nemoguće- Predložio je 100% prosrpsku, kriznu, ekspertsku, reformsku Vladu, pretežno Vladu žena!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučić uspeo nemoguće- Predložio je 100% prosrpsku, kriznu, ekspertsku, reformsku Vladu, pretežno Vladu žena!

Danas mi je bila ogromna čast da glasam na Predsedništvu SNS i Glavnom odboru SNS, za predložne kandidate za Vladu Srbije. Čestitam svim kandidatima. Posebno ću čestitati predsedniku Vučiću, što je u ime SNS, predložio kandidate iz SNS, koji će 100% zastupati interese Srbije. Ne Moskve, ne Brisela, ne Vašingtona. Čestitam predsedniku Vučiću što je predložio kandidate za Vladu koji će biti deo i kriznog i reformskog menadžmenta. Čestitam predsedniku Vučiću, što je pokazao apsolutnu tananost, i osećaj za ravnopravnost polova. Zna predsednik Vučić da se žene izvanredno snalaze u krizama. A u ekonomskoj i ratnoj krizi je ceo svet. Imajući to u vidu, predsednik Vučić je od 18 kandidata SNS za ministre i članove Vlade, čija su imena poznata, predložio čak 10 izvanrednih žena! Predsednicu Vlade, Anu Brnabić, Jelenu Tanasković, Irenu Vujović, Dubravku Negre, Maju Popović, Tanju Miščević, Jelenu Begović, Danicu Grujičić, Maju Gojković i Dariju Kisić. Članovi Vlade koje je u ime SNS predložio predsednik Vučić biće i osam izvanrednih muškaraca - Miloš Vučević, Siniša Mali, Goran Vesić, Zoran Gajić, Nikola Selaković, Tomislav Momirović, Aleksandar Martinović, i Bratislav Gašić

23.10.2022

20:47

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija