• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2022

18:11

POLICIJA LAŽNE DRŽAVE OBJAVILA! Od sutra nameravaju da uručuju opomene vlasnicima vozila sa srpskim tablicama, ovako izgleda obrazac (FOTO)

Printscreen/Fejsbuk/Kosovo Police

Politika

POLICIJA LAŽNE DRŽAVE OBJAVILA! Od sutra nameravaju da uručuju opomene vlasnicima vozila sa srpskim tablicama, ovako izgleda obrazac (FOTO)

Podeli vest

Takozvana kosovska policija objavila je na Fejsbuku obrazac zvanične opomene koji namerava da od sutra uručuje vlasnicima vozila sa srpskim tablicama na celoj teritoriji Kosmeta uključujući i prelaze

Kako je navedeno, napravljen je plan sprovođenja odluke Vlade Kosova od 28. oktobra koja se odnosi na preregistraciju vozila sa registarskim oznakama "PR", "KM", "PZ", "GL", "UR", "PE", "DA" ili "ĐA" na registarske oznake RKS.

- Prema zvaničnoj odluci, od 1. novembra 2022. godine, svim vlasnicima vozila koja saobraćaju sa ovakvim nelegalnim registarskim tablicama na (tzv.) Kosovu biće izrečena opomena od strane (tzv.) Kosovske policije, sa zahtevom da odu u Centar za registraciju vozila da registruju svoja vozila sa RKS registarskim oznakama - navedeno je na Fejsbuku.

Dodaju da će se od 21. novembra do 21. januara izricati novčane kazne u skladu sa zakonima koji su na snazi ​​za sve vlasnike vozila koja saobraćaju na teritoriji Kosova "sa nelegalnim registarskim tablicama".

Foto: Printscreen/Fejsbuk/Kosovo Police




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Ne treba strahovati za sudbinu Srba na Kosmetu. Kad je ON uspeo da "ubedi" narod u Srbiji da je Briselski sporazum velika diplomatska pobeda Srbije, onda će ON uspeti da ubedi i Srbe na Kosmetu da je preregistracija vozila u njihovom najvećem interesu. Takav političar se rađa samo jednom u ... dve godine.

Mile

pre 1 godinu

Mudrom i odgovornom politikom Srbija je dala sve a Šiptari ništa

Pera

pre 1 godinu

Albaniju kao državu I naciju oformili su jevrei iz Beča I Budimpešte 1912e radi stvaranja velike Albanije uništavanja Srbije što I čine od tad do danas u kontinuitetu jevrejskih dejstava dakle jevrei Hitler Broz tito Rotšild Koh Tito2 Soros Kisindžer Madlen Olbrajt Teodor Meron Kušner..! Posle ubistva Kenedija Amerika je obična jevrejska kolonija potpuno u funkciji Izraela I jevreja a masoni su tajna globalna jevrejska špijunske organizacija kojoj pripadaju SVI Američki predsednici što ih čini jevrejskim batlerima! Broz tito je još u jajcu emitovao šifru raspada države koju je tada osnovao isekao etnički prostor Srba na republike isplanirao ratove šifrom grba sa 6 baklji vatra simboliše razaranje i rat! Jrvrein broz tito emitovao je jevrejsku šifru"tito posle tita" jevrein posle jevreina dakle posle broz tita Tito 2 Soros koi je nastavio do danas razaranje Srbije po jevrejskom planu! Glavni finansijer Klintona je Tito2 Soros kisindzer dakle TITO 2 SOROS NAREDIO JE BOMBARDOVANJE SRBIJE Q999e po planu broz tita iz jajca Tito 2 komanduje danas sa kurtijem pre toga sa haradinajem bakalijem tačnije rugovom...! RUSIJU SU NAPALI JEVREI ROTSILD ZELENSKI KOH KUŠNER TITO 2 SOROS KISINDŽER GEJTS ABRAMOVIČ ZAKENBERG..SA ENGLESKIM PLEMSTVOM PREDVOĐENIM ELIZABETOM DANAS ČARLSOM RADI OSVAJANJA BESKONAČNOG BOGATSTVA SIBIRA! KLADIO NIH SE DA SU VEĆ ISPARCELISALI KOME ĆE ŠTA PRIOASTI TO JEVREI LUKAVO RADE DA BI MOTIVISALI DA IH SLEDE napr čarli nafta rotsildivima bad abramoviču bakar lordovima ostalo anerikancima tiranije...i slično!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija