• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

02.11.2022

21:54

PONOŠ POZIVA NA DRŽAVNI UDAR! Biljana Srbljanović pokazala sve licemerje penzionisanog generala

Politika

PONOŠ POZIVA NA DRŽAVNI UDAR! Biljana Srbljanović pokazala sve licemerje penzionisanog generala

Podeli vest

Biljana Srbljanović reagovala je na komentar penzionisanog generala Zdravka Ponoša u vezi kritične situacije na severu Kosova i oko administrativne linije.

Ona je na društvenim mrežama komentarisala izjave Zdravka Ponoša u kojima bezmalo poziva na državni udar.

 

- Je l sam ja opet jedina koja je zapanjena pred činjenicom da je penzionisani general i bivši NAČELNIK generalštaba upravo na televiziji rekao da je vrhovni komandant vojnih snaga Srbije (po ustavu predsednik države) pojam pod navodnicima i rekao da, i kad bi taj vrhovni komandant oružanih snaga Srbije pod navodnicima "trebalo da se pita za nešto i da odlučuje, kad bi to tako bilo, onda vojska ne bi bila baš upotrebljiva"???

Podsetiću: ja sam ona što se decenijama zalaže za potpuno ukidanje vojske ove zemlje, demontažu celog tog nikad lustriranog državnog represivnog aparata (Altiser) za kaznu što se nikad nije suočio sa sopstvenom ulogom i krivicom u ratovima, zločinima i genocidu

ALI čak i meni, takvoj radikalnoj, nije normalno da lik koji je vojnu karijeru napravio u Odeljenju za razvoj i jebeno opremanje vojske, dok političkom odlukom nije unapređen i postavljen za jebenog NAČELNIKA jebenog GENERALŠTABA, najnormalnije izgovara rečenice koje podrazumevaju da jebeni vrhovni komandant, pošto mu se trenutno ne dopada, nikako ne treba išta da odlučuje, ipso facto: vojska da napravi puč i sama sebi izdaje naređenja?

Je l ste svi poludeli ili šta?

 

Da li je tako govorio i za vrhovnog komandanta Miloševića, o fakin Milanu Milutinoviću i jebenom Liliću da i ne govorim? Je l isto važilo za naređenja franšize KOS-a Vojislava Koštunicu, o Tadiću da ne elaboriram i da li ste svi vi ljudi uopšte normalni, pri sebi, jebem mu mater, je l baš sve ludo da bi ludo?

Da podsetim i na svoj stav o punom priznavanju nezavisnosti države Kosovo i potpunoj pacifikaciji svih odnosa sa tim susedom, kao i stav da svaki borbeni avion treba izlupati macolom, a ne dići da preti, ALI aman ljudi, aman zaman? Kome je ova stvar normalna?
Bukvalno sedi ekipa na slavi u kuhinji domaćina, koji se već našibao Čivasa i pre nego što su gosti došli, škrguće zubima, peni od pljuvačke i bljuje ideje o vojnoj neposlušnosti, o de facto omanjem državnom udaru u izvedbi i organizaciji te krvave nelustrirane institucije?

Podsećamo, Zdravko Ponoš, predsednik pokreta "Srbija centar", izjavio je danas da ne vidi ko ugrožava Srbiju, i da za njega nije veliki problem promena tablica na Severu Kosova.

- Ko je to ugrozio Srbiju, šta se dešava. Pa svakako je veće ugrožavanje naše bezbednosti ovaj vazduh koji dišemo u Beogradu nego promena tablica na Severu Kosova - rekao je Ponoš.

Ponoš je takođe izjavio da mu se sviđa plan nemačkog kancelara Olafa Šolca i francuskog predsednika Emanuela Makrona da lažna država dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama.

- Zdravku Ponošu se sviđa plan Šolc-Makron a koji bi značio da Kosovo dobije stolicu u UN: "Obe strane bi uvažavale onu drugu, da se neometamo u međunarodnim odnosima, da idemo u EU, da razmenimo stalne diplomatske misije..."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Al3k5andar

pre 1 godinu

Ti si gospodje JEBENO RETARDIRANA! Skidaj se sa tog "belog" sranja!

Dimitrije

pre 1 godinu

Luda baba komentariše ludog dedu! Da nije bilo rodbinskih veza i poltronstva ne bi imala šta i koga da komenatriše. A i njeni stavovoi su za debelo posmatranje od strane stručnih lica za psihopatologiju. Tako da mogu zajedno da se skinu svima nama sa grbače i pretsnu da zagađuju prostor svopjim budalaštinama

Voja

pre 1 godinu

Uhapsiti bez razmisljanja domaci izdajnik inpetokolonas gde su sada Krajisnici zar da vas opet izda i proda.

Fikus

pre 1 godinu

A šta drugo može da se očekuje od MI6 / NATO plaćenika koji je sve učinio da uništi vojsku Srbije?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija