• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2022

18:46

BRAĆO I SESTRE, ZASTAVE NA PROZORE, POKAŽIMO KOLIKO VOLIMO SRBIJU! Srpska lista pozvala na skup! DA SE POKAŽE JEDINSTVO!

A.G.

Politika

BRAĆO I SESTRE, ZASTAVE NA PROZORE, POKAŽIMO KOLIKO VOLIMO SRBIJU! Srpska lista pozvala na skup! DA SE POKAŽE JEDINSTVO!

Podeli vest

Predstavnici Srpske liste pozvali su Srbe sa KiM na veliki narodni skup u Kosovskoj Mitrovici

U pozivu na skup kojim će Srbi pokazati jedinstvo i ljubav prema Srbiji, stoji i da svaka kuća istakne zastavu na prozor.

- Braćo i sestre, okupimo se sutra svi na sveopštem narodnom skupu
u Kosovskoj Mitrovici u 12 časova ispred spomenika Caru Lazaru,
odakle ćemo jedinstveno i složno poručiti Evropi i svetu da je naša jedina država Srbija i predsednik

Aleksandar Vučić!
Pokažimo koliko volimo Srbiju. 
Zastave na prozore -
piše na Fejsbuk stranici Srpske liste.

Podsećamo, na Kosovu i Metohiji Srbi trpe teror već godinama, ali je poslednjim nastupom premijera privremenih institucija Aljbina Kurtija u Berlinu stavljena tačka na Briselski sporazum, a samim tim ugrožena su i prava našeg naroda u južnoj pokrajini. Zato je predsednik Vučić otkazao posete inostranstvu i imao niz važnih sastanaka.

Za sutra je zakazan skup nakon što su Srbi sa KiM napustili institucije u Prištini.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 1 godinu

A šta mi u Beogradu čekamo, Milicu da nam donese zastave. Pod hitbi informer da počne akciju raspodela zastava.

ivana

pre 1 godinu

Dok nas ambasador u UN odbija da osudi Nacizam... Gde vam je vest?

Milan

pre 1 godinu

A jel se predstavnici Srpske liste još voze u vozilima sa oznakama RKS? Primaju li plati od lažne države Kosovo, sede li u pralamentu?

NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM, OGLASILA SE SPC!
Politika

NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM, OGLASILA SE SPC!

Srpska pravoslavna crkva saopštila je da su na sastanku patrijarha Porfirija i članova Sinoda s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, svi prisutni izrazili odlučnost da, zalažući se za mir, snažno i zajednički brane vitalne, nacionalne i državne interese.

05.11.2022

16:57

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija