• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2022

22:22

NEMA TU IGRE, TU SU DESETINE PROTOKOLA! Vučić o dronu koji je špijunirao kasarne u Raškoj

printscreen

Politika

NEMA TU IGRE, TU SU DESETINE PROTOKOLA! Vučić o dronu koji je špijunirao kasarne u Raškoj

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je govoreći o dronu koji je uočen u neposrednoj blizini vojnih objekata u garnizonu Raška, rekao da neki ljudi misle da je to igra ali da to nikako nije slučaj

Tu nema igre. Tu su desetine protokola. Migovi u mirnodobsko vreme služe za policijsko čuvanje neba. Mi smo mala zemlja i mala vojska, ali smo desetostruko snažniji nego što smo bili. Mi imamo 14 Migova 21, a imali smo jedan kada sam bio ministar odbrane. – rekao je predsednik i dodao:

Mi imamo ponudu da sve što proizvedemo u narednih 20 godina obema zaraženim stranama, a ne prodajemo ni Rusima ni Ukrajincima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neša

pre 1 godinu

Svaki dron koji dolazi da špijunira Vojsku Srbije i našu zemlju biće srušen kao što je već i pokazano.

kole

pre 1 godinu

Vučić je doneo ispravnu odluku jer je Srbija samostalna i nezavnisna zemlja sa kojom niko ne može da se igra kako mu padne na pamet.

Merima

pre 1 godinu

Država je snažna i jaka koliko su joj snažne vojska i policija i sa ponosom mogu reći da je Srbija danas desetostruko jača nego što je to bila pre dolaska ove vlasti na čelu sa Vučićem.

Andja

pre 1 godinu

Srbija je danas ponosna na vojsku, njenu inftastrukturu i savremenu opremu. Srbija ima mocnu i jaku vojsku koja je tu da ocuva bezbednost Srbije i njenih gradjana.

Andja

pre 1 godinu

Vojska je pokazala da svoj posao obavlja fantasticno i cuva nasu drzavu i nase nebo.

Pera

pre 1 godinu

Srbija uspesno cuva svoje nebo i ne vidim u cemu je tu problem,pohvale za nasu vojsku.

Drina

pre 1 godinu

Naša vojska je spremna i sposobna da maksimalno zaštiti naše nebo.

Veljko M

pre 1 godinu

Naša vojska neće nikom dozvoliti da vršlja našim nebom. Bilo koja letilica se nađe na našem nebu i ako nema odobrenje nadležnih službi, biće srušena.

Milan Š

pre 1 godinu

Srbija je ozbiljna država i neće dozvoliti da joj neko ugrožava njeno nebo.

Nikola

pre 1 godinu

Srpska vojska pokazuje spremnost da odgovori na svaku situaciju.

Miloš

pre 1 godinu

Vučić ulaže u vojsku, u njenu opremljenost i ljudstvo.

Zoran

pre 1 godinu

Tacno se znaju pravila i procedure, sta i kako se rade u odredjenim situacijama, kada je na bilo koji nacin ugrozena Srbija, i tad se mora reagovati.

mile

pre 1 godinu

potpuno razumljiva izjava predsednika,zašto bi objašnjavao proceduru koja je striktno vezana za vojno pitanje ,pogotovo u vezi špijunskih dronova

idila debila

pre 1 godinu

Idu migovi na dronove ljute, Santa Maria della salute ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija