• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/UNa

07.11.2022

22:15

Dodik poručio: Ako bude krize tu je Srbija da nam pomogne

AP/Tanjug

Politika

Dodik poručio: Ako bude krize tu je Srbija da nam pomogne

Podeli vest

Milorad Dodik izjavio je večeras da će naredne godine deo ciena robe široke potrošnje biti ograničen, a cena nekih proizvoda će biti smanjena

- Кada je riječ o hrani, Srpska je ima dovoljno, a delom smo naslonjeni na Srbiju i zahvalan sam vlastima ove zemlje što nas podržavaju. Gas ne koristimo puno i nećemo imati problema - rekao je Dodik tokom gostovanja na televiziji Una.

Кomentarišući odlazak stanovništva iz Srpske i BiH, Dodik kaže da sve više sreće ljude koji žele da se vrate, jer, kako kaže, Zapad nije više što je bio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija