• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2022

16:37

SANDRA BOŽIĆ: ĆUTA PATI OD SELEKTIVNE AMNEZIJE

sns.org.rs

Politika

SANDRA BOŽIĆ: ĆUTA PATI OD SELEKTIVNE AMNEZIJE

Podeli vest

Kada bismo odali minut ćutnje za svaku glupost koju izgovori Aleksandar Jovanović, morali bismo da ućutimo makar 100 godina, ali ni to ne bi bilo dovoljno pošto neistine prosipa kao iz topa. Kada vidi da narod ne veruje u njegove nadri ekološke priče, onda preti "Gazelom" na koju bi se najverovatnije pojavio sam, jer nema podršku ni u svom najužem okruženju. Svaki njegov poziv na tu istu Gazelu pretvorio se u najbrutalniju zloupotrebu prava, a sve pod plaštom ekološkog zagađenja, rekla je član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić

Iako Ćuta pati od selektivne amnezije, svi se dobro sećaju njegovih početaka koji datiraju od neuspelog zahteva da gradi mini-hidroelektranu, a kad je to propalo, onda je naprasno stekao ekološku svest. U trenucima očaja, skupio je sa koca i konopca oko sebe ekipu istaknutih lažnih ekologa, koji se utrkuju ko će izreći gnusniju laž na račun predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Pokušavajući da različitim neistinama zatrpa sopstvene budalaštine, neretko se uplete u mrežu svojih laži.

Iz njegovih nastupa često smo mogli da čujemo kako poziva na "mirne eko-proteste", a onda se neretko dogodi da imamo situaciju kao na Starici gde su njegove pristalice i kriminalci razbijale glavu kineskim radnicima, palili mašine i pozivali na proterivanje i spaljivanje kuća investitora. I pored svega toga Ćuta ne odustaje, već brani napadače, govoreći da se radi o mirnim protestima i o ljubiteljima prirode. Pretpostavljam da je nasilje, krv i zastrašivanje jedina alternativa koju nudi i da su to projekti koji će podići "ekološku svest".

Najočigledniji dokaz manipulacije lažnog ekologa jesu upravo rezultati izbora u Gornjim Nedeljicama gde su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odneli ubedljivu pobedu, a gde je on danonoćno ispredao laži o Rio Tintu ne bi li osvojio par glasova. Nisam sigurna na koji način pravda svoje loše rezultate, ali mi se nekako čini da je narod oduvek znao da prepozna prevaranta.

Videli smo i na zasedanjima Skupštine da nije problem da od sebe napravi klovna kako bi skrenuo pažnju medija, ali često sedne na svoje mesto podvijenog repa. U naletima besa, pred kamerama iscepa novine, unosi cigarete i mleko u salu radi performansa, a još čekamo da se u skupštinskom holu pojavi sa dve koze što je sam obećao ili da se potuče.

Ekologija podrazumeva ljubav prema prirodi, ali to Ćuta ne može da oseti jer je ljubav prema novcu jedino što ga pokreće da u saradnji sa mrziteljima svega srpskog fabrikuje samo neistine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bothunter

pre 1 godinu

https://www.xda-developers.com/bluetti-sodium-ion-solar-generator/ Vučićev kartel ne može prežaliti što nije uzeo pare od rudnika litijuma, a po svetu već uveliko prave natrijumske baterije. Nije ni čudo što su desetine hiljada visokoobrazovanih stručnjaka otišli iz Stradije u prethodnih 10 godina...

Ena

pre 1 godinu

Lažni ekolozi na sve načine pokušavaju da destabilizuju stanje u državi, praveći cirkus gde god da se nađu.

Goran

pre 1 godinu

Aaa pa njemu kada ne odgovara nečega da se seti...onda je selektivna amnezija tu da se vadi.

Maša

pre 1 godinu

Sandra je objasnila sve na tako lep i kulturan način. Međutim, plašim se, neće to oni shvatiti, previše su mali da se nose sa tako velikim rečima.

Zlatko

pre 1 godinu

Ćuta je čovek kome građani ništa ne veruju, znaju da pojma nema o ekologiji, svaki osnovac zna više o toj problematici. Nema podršku, pretnja izlaskom na ulice je jedini način da izazove bar malu medijsku pažnju.

Andrijana

pre 1 godinu

Ne može Ćuta dalje od svog nasilja i vređanja. Nivo Ćutine mržnje je veoma visok i to je ono što svi treba da znamo, da nam se ne bi poćalili mnogi iz MO.

Dunja

pre 1 godinu

Ćuta jedino zna da napada i glumi lažnog ekologa, jer jedino to i jeste LAŽNI ekolog koji ne zna šta je radio juče, a ne da se bori za neki ekološki i zdrviji svet.

Mihaela

pre 1 godinu

Borio se Ćuta da pravi hidro elekrtranu, pa pošto se izjalovio ostalo mu da čuva ekološku svest, ali samo u svojoj glavi!

Kosta

pre 1 godinu

Ničija nije do zore gorela, pa neće ni Čutina, moće da se pravi da nema veze sa mafijom.a li samo nema u snovima,

Kosta

pre 1 godinu

Ekologija ali lažna je drugo ime za Ćutu. On od onog koji se zalagao za igradnju mini hidroelektrane, preko senilnosti do lažnog ekologa.

Jova

pre 1 godinu

Ćutao brzo zaboravlja stvari. Izgleda da stvarno ima amneziju čovek.

Hugo

pre 1 godinu

Kako ne zaboravi da priča? To bi bilo idealno!

Slobodanka

pre 1 godinu

Najupečatljiviji dokaz manipulacije lažnog ekologa Ćute jesu upravo rezultati izbora u Gornjim Nedeljicama gde su Aleksandar Vučić i SNS odneli ubedljivu pobedu, a gde je on danonoćno plasirao laži o Rio Tintu ne bi li osvojio par glasova. Svi protesti koje je on organizovao su bili nasilni.

Petar

pre 1 godinu

Ja ne znam zašto se cimate oko ovog Ćute ili kako ga već zovu, lik je jedan običan cirkuzant, šarlatan koji ništa ne poštuje i koji misli da je zabavan. Da se bavimo važnijim stvarima, a on neka i dalje zabavlja onu šaku ljudi koji ga kao gotive!

Nevenka

pre 1 godinu

Kvaziekolozi misle da im narod veruje u njihovim ludostima

Vesna

pre 1 godinu

Svaki nemir i haos kvaziekolozi pravdaju navodnom borbom za ekologiju

Pera

pre 1 godinu

Cuta je samo jedan obican provokator i manipulator nista vise.

mile

pre 1 godinu

Kakvi eko protesti, nemaju oni veze sa ekologijom. Sve te vođe koje sebe nazivaju ekolozima su rušilački nastrojeni.

mare

pre 1 godinu

Ovaj čovek treba da ide kući i da se ne izdržava na račun naroda za koji nikad ništa dobro nije učinio.

Mena

pre 1 godinu

Pa Ćuta ima mozak koliko pile da pljune. Krije iza lažnog ekologa, a čini mi se da nema pojma ni za šta se bori. Podrška naroda ravna nuli.

sava

pre 1 godinu

Iza njegove "ekologije" se krije destrukcija i unistenje.Pametnom dosta

Tisa

pre 1 godinu

Ćuta je samo lažni ekolog kome je stalo do svoje stolice i novca.

Veka

pre 1 godinu

Ćuta je običan strani plaćenik i čovek koji od svog ludila ne zna šta će, pa tako pljuje one koji su milion svetlosnih godina ispred njega.

Lidija

pre 1 godinu

Većina opozicionara pati od selektivne amnezije, ali prošlost i dela i reči se ne mogu izbrisati.

Andjelko

pre 1 godinu

Zbog ovog Cufte sam prestao da jedem cufte jer mi se gadi sve ljigavo i lazno,lazni ekolog a velika nula od coveka,nit obraza nit casti,fuj!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija