• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2022

16:06

Nebojša Bakarec: Koliko mora da mrziš Srbiju, kad navijaš za protivničku državu!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Koliko mora da mrziš Srbiju, kad navijaš za protivničku državu!

Podeli vest

Političke razmirice i razmimoilaženja su jedno, a sport je nešto sasvim drugo. Političke razmirice i razmimoilaženja su jedno, a mržnja prema svojoj zemlji je nešto sasvim drugo. Ta mržnja je najočiglednija kada određeni mediji, po pravilu tajkunski, opozicioni i antisrpski, i pojedinci sa tih medija, otvoreno navijaju za protivnike naše fudbalske reprezentacije, na svetskom prvenstvu u sportu koji u Srbiji izaziva najveću pažnju. Jedino objašnjenje koje se može naći za ovu pojavu je mržnja prema sopstvenoj zemlji, tzv. autošovinizam. Koji drugi razlog može da postoji? Nema ga!

Neoprani besposličar, tajkunska pudlica i bazdeći hejter Marko Vidojković, 24.11.2022. gostovao je  na TV „NovaS“, gde je izneo niz uvreda na račun Srbije, predsednika Srbije i fudbalske reprezentacije Srbije. Vidojković je kolumnista lista „Danas“, novinar medijske kuće „NovaS“ i voditelj emisije „DLZ“ koja se prikazuje na programima „NovaS“.

Vidojković je pozvao narod da navija za reprezentaciju Brazila na prvom meču koji srpska reprezentacija igra u Kataru. Vidojković, obnevideo od mržnje, reprezentaciju Srbije je nazvao „SNS reprezentacijom“ i „bagrom“. Vidojković je Srbiju nazvao „nacističkom“. Vidojković je predsednika Srbije, Aleksandra Vučića takođe nazvao „bagrom“ i „kriminalcem, diktatorom, autoktatom i lusterom“.

Vidojković sramno kaže: „Poslednji put je 2010. Srbija bila demokratska zemlja, te si mogao da navijaš za Srbiju, kada je bilo svetsko prvenstvo…Od tog trenutka SNS ima kontrolu nad svakim segmentom društva, naročito nad fudbalom, i ti vidiš da je to reprezentacija SNS…“.

Prvo, Srbija je demokratska država, neupitno. U poslednjih deset godina, od kako je na vlasti SNS, demokratija je mnogo razvijenija, nego u periodu do 2012. Drugo, Vidojković pokazuje kolika je neznalica, zbog toga što je SNS na vlasti od 2012. godine, a ne od 2010. godine. Treće, predsednik Vučić i SNS, uzdižu, grade Srbiju, umesto da je kontrolišu. Četvrto, svi nacionalni timovi, u svim sportovima, su reprezentacije Srbije, i sramotno je da ih bilo ko vređa nazvajući ih „reprezentacijama SNS“.

Foto: printscreen

Vidojković sramno kaže o predsedniku Srbije: „Pa evo ovaj luster je pričao pre neki dan. Tako mu dobro priliči da je luster, da sam odlučio da mu je to novi nadimak. Momci su se slikali sa lusterom, kad su išli avionom…Luster im se privalio…To nije predsednik naše zemlje, on je autokrata, diktator i kriminalac. Tako da, u tom kontekstu, kada znamo da je zemlja oteta od strane jedne organizovane kriminalne grupe, i reprezentacija je isto oteta od iste grupe. Prema tome, to nisu moji, da pratiim prvenstvo navijao bih za Brazil večeras“.

Prvo, ovde se „novinar“ samozvanih elitnih medija, podsmeva nekome po osnovu fizičkog izgleda. Podsmeva se predsedniku Vučiću zbog toga što je visok dva metra, i naziva ga lusterom. Kada se podsmeva nekome ko je normalan, zamislite kako bi se tek „novinar“ Vidojković podsmevao tzv. malim ljudima, hendikepiranima, invalidima. Sramota. Drugo, Vidojković vređa predsednika Srbije, nazivajući ga kriminalcem, diktatorom i autokratom. Za ovih deset godina, predsednik Vučić je pokazao sve suprotno od toga. Dvostruko je povećao plate, smanjio nezaposlenost za tri petine, izgradio je Srbiju. Usvojio je sve zahteve predstavnika EU parlamenta i opozicije u vezi izbora. Većina medija je protiv njega, i slobodno deluju. Pa, koji autokrata, diktator i kriminalac bi tako postupao? Nijedan!Treće, Vidojković vređa i SNS i građane koji su glasali za SNS (1,6 miliona na parlamentarnim izborima) nazivajući ih „organizovanom kriminalnom grupom“. Sram ga bilo!

Kada se na ekranu emisije, pojavila slika predsednika Vučića i naše reprezentacije iz aviona, neoprani novinar lista „Danas“ i „NoveS“, Vidojković je kriknuo: „Evo to je ta slika, evo ga luster, pa ne mogu bre da navijam za ovu bagru, nikako“.

Lažni novinar bazdeći Vidojković, naše fudbalere, reprezentativce, trenere, i predsednika Vučića najgrublje vređa, nazivajući ih bagrom. Nisu li upravo Vidojković i njegov emotivni partner iz emisije „DLZ“ najgora bagra koja postoji?

Užegli i zadrigli Vidojković na kraju halucinira pod uticajem neke supstance: „Nalazimo se u nacističkoj Nemačkoj. Nalazimo se u prilično sličnoj državi, u sistemu koji je uspostavljen na principima vladanja Gebelsa, jel, kao što je princip Aleksandra Vučića lustera …To je sada jedna šira slka… Da ne ličimo više na nacističku Nemačku, da uvedemo sankcije Rusiji, koja liči na nacističku Nemačku“.

Zbog čega neoprani Vidojković vređa Srbiju nazivajući je nacističkom? Zbog toga što patološki mrzi Srbiju. U kojoj to nacističkoj zemlji, u medijima bi mogao da opstane neko nalik Vidojkoviću? Ni u jednoj. Srbija ima intenzivnu spoljno političku i međunarodnu saradnju, pre svega sa zemljama zapada. Pa, valjda bi neko sa tog zapada, za ovih deset godina, primetio taj nacizam u Srbiji, i reagovao. Toga nema, to ne postoji. To je samo odvratna autošovinistička halucinacija jedne bahate ništarije, koju bez razloga nazivaju piscem i novinarom. I ovo dolazi iz tajkunskih medija koji tvrde da su profi novinarstvo. Ovakvo novinarstvo, poput Vidojkovićevog, postoji samo u kafileriji pasa obolelih od besnila!

Foto: printscreen

Tokom i posle utakmice takunski mediji su pokazali da navijaju za Brazil, a protiv Srbije. Najdalje u navijanju protiv Srbije, a za Brazil, su otišli tajkunski portali „Direktno“ i „NovaS“.

Sajt „Direktno“- naslov - „Majstorija Brazilca: Rišarlison-Srbija 2:0!“. Tekst je pratio tok utakmice. Kad je Brazil postizao gol, pokazivano je ogromno oduševljenje, a tekst je glasio: „GOOOL – VODI BRAZIL 1:0!“ i „„GOOOL – 2:0 ZA BRAZIL!“.

Ovakvo oduševljenje se normalno pokazuje samo kada vaša zemlja postigne gol.

Sajt „Direktno“- naslov - „Ovom golčinom je Rišarlison presudio Srbiji (VIDEO)“. U tekstu stoji: „Najveći "krivac" za ovaj poraz Srbije jeste i napadač Brazilaca, Rišarlison, koji je postigao dva gola. Drugi pogodak je bio istinsko umetničko delo. Srbija je imala priliku da spozna "Žogu bonito"“.

Ovakvo oduševljenje se normalno pokazuje samo kada vaša zemlja postigne gol.

Sajt „Direktno“- naslov -„BRAZIL JE BRAZIL: Sad mora da padne Kamerun!“ U tekstu stoji: „“Karioke“ su majstorijama Rišarlisona slavile sa 2:0 i tako su napravile korak ka osmini finala“.

Sajt „Novas“ – naslov - „VIDEO Majstorija Brazilca protiv Srbije: Nismo ovo smeli da mu dozvolimo“

Sajt „NovaS“ - naslov -„Piksijeva besna reakcija: Bacio sako i flašicu, ovakvog ga nikad nismo videli“.

Sajt „NovaS“ – naslov „VIDEO Frka na tribini iza gola, Srbin pobesneo, pa pljunuo“. U kratkom tekstu stoji: „Na samom početku meča iza gola Srbije jedan navijač „orlova“ je pljunuo ka Brazilcu koji ga je iznervirao“.

Čemu služi ovakav tekst, koji ima i video prilog? Ovakav prilog služi tome da prikaže naše navijače kao primitivce koji pljuju divne navijače Brazila.

Foto: printscreen

Sajt „NovaS“- naslov -„Predsedniče, je l’ ste baš morali da zovete Piksija?“. U tekstu stoji: „Pa, kako to da prođe bez njega...Ono što nije preko potrebno, bez čega se nekako i može je poziv predsednika Aleksandra Vučića, ali nije odoleo. Morao je. Pozvao je Piksija, što ne bi? Poželeo mu je sreću pred utakmicu s Brazilom. Pa, kako da nešto bitno prođe bez njega, da slučajno ne bude fokus na njegovoj „borbi za Kosovo““.

Ovaj odvratni tekst pokazuje šta je cilj, ko je meta, i ko smeta „Novoj S“. Ovaj tekst pokazuje koliko novinari „NoveS“ mrze Srbiju i predsednika Srbije. Novinari „NoveS“ spore nesporno, a u fudabal mešaju politiku, i posprdno pominju Vučićevu „borbu za Kosovo“. Sramota.

Foto: printscreen

Sajt „Danas“- naslov - „Nemoć, utišana euforija…“. U tekstu stoji: „Regionalni mediji nisu štedeli Srbiju za inferiornu igru protiv Brazila“: „Novinari iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine na isti način videli poraz Orlova od Karioka (0:2). Tako je Klix.ba zveštaj naslovio sa „Brazil furioznom igrom u drugom poluvremenu savladao nemoćnu Srbiju“, dok je Index.hr napisao „Srbija nemoćna protiv prvog favorita“. Hrvatski Jutarnji list je događanja u Dohi opisao sa „Brazil na krilima Rišarlisona srušio Srbiju“, a rivalski Večernji list primetio „Brazil nakon žestoke borbe „orlovima“ za 10 minuta slomio krila i san o senzaciji““.

Jedina svrha ovog teksta je da se prenese izveštavanje antisrpskih medija iz Hrvatske i Federacije BiH.

Sajt „Danas“ – naslov - „„Jedna lopta mi je bila potrebna da probijem Srbiju“: Rišarlison objasnio pobedu svog Brazila“.

Akcenat je na „PROBIJANJU“ Srbije. „Danas“ slavi probijanje Srbije!

Da može i drugačije pokazao je sajt N1. Mnogo umerenije reakcije su bile na sajtu N1. To je istovremeno i dokaz da reakcije na portalima „Direktno“, „Danasa“ i „NoveS“ nisu normalne.

Tekstovi na sajtu N1 glase: „Orlovi se držali sat vremena, ali Brazil došao do rutinske pobede“ i „Brazilci blistaju na društvenim mrežama: Cilj ispunjen!“.

Kako izgleda normalno novinarstvo i izveštavanje, navešću, ne kroz primere provladinih medija već kroz primere dva neutralna medija – portala „Euronews“ i RTS.

Sajt „Euronews“ ima samo dva naslova o utakmici Srbija- Brazil – „Dragan Stojković posle Brazila: Da se odmorimo, pa da rešimo svoju sudbinu“ i „Brazil je ipak mnogo jak, Rišarlison sa dva gola matirao Srbiju na startu SP“. Nema mržnje prema Srbiji, nema navijanja za Brazil.

Sajt RTS je, naravno imao mnogo tekstova na temu utakmice Srbija – Brazil, ali ni jedan nije bio protiv Srbije, ili navijački nastrojen u korist Brazila. Evo samo tri primera naslova sa sajta RTS: „Piksi posle poraza od Brazila: Da su nam zdravi Mitrović, Vlahović i Kostić...“, „“Orlovi“ požrtvovani, ali bez prave ideje i šanse za dobar rezultat protiv Brazila“ i „Analiza suđenja - Fagani se nije proslavio“. U ovom poslednjem tekstu stoji: „Stručni komentator RTS-a, sudijski trener Dejan Nedić, istakao je da je Iranac Alireza Fagani bio naklonjen Brazilu na utakmici protiv Srbije“.

Na kraju, postaviću pitanje medijima „Direktno“, „NovaS“ i „Danas“, iz naslova teksta - Koliko mora da mrzite Srbiju, kad navijate za protivničku državu?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Izjave koje daje dotični su sramne i za svaku osudu.

Daca

pre 1 godinu

Velika je sramota biti protiv zemlje u kojoj živiš!

Ana

pre 1 godinu

Srbija je svim normalnim ljudima na prvom mestu. Zluradi i bolesni mozgovi mogu nešto ovako da izjave.

Jeka

pre 1 godinu

Savršeno rečeno.Opozicioni,tajkunski i antisrpski mediji mogu da prenose bljovotine Vidojkovića,sramota bre!

Mara

pre 1 godinu

Velika sramota je ziveti u Srbiji, a biti protiv nase reprezentacije.

Ana

pre 1 godinu

Za Srbiji se navija. Srbija se voli. Sve ostalo je besmisleno.

Nikola

pre 1 godinu

Sad je jasno da Vidojkovic i Solakove pudlice ne mrze Vucica, nego sve sto je srpsko zapravo. Gde god mi kao drzava i narod da imamo uspeh njih boli.

Mika

pre 1 godinu

Ocigledno da svako ko voli Srbiju, cini nesto dobro za nasu drzavu i narod smeta Solakovim kerberima.

Jovana

pre 1 godinu

Vidojkovic ponovo ima autosovinisticki napad. Nek' mu je Bog u pomoc

Maka

pre 1 godinu

Vucic uz svoj narod, nase vojnike navija za Srbiju a Solakove pudlice protiv Srbije jer je tako Kurti platio.

Mister

pre 1 godinu

Vidojkovic je kukavica, srbomorzac, poremeceni bolesnik.

Makarije

pre 1 godinu

Sramota, pa sad su pokazali pravo lice. Oni za pare bi pljuvali i majku rodjenu cim mogu protiv svoje drzave.

Ana

pre 1 godinu

Da li je Vidojkovic bio pri čistoj svesti kad je ovo izjavio?

Cveta

pre 1 godinu

E kukala ti majka Vidojkovicu, bolje da se iselis iz Srbije promeni ime i idi sto dalje necastivi.

Ana

pre 1 godinu

Za ovakve izjave treba da bude najoštrije osudjen.

Rade R

pre 1 godinu

Ma pustite ovog smrdljivka! Sve što je pričao o drugima je ustvari pričao o sebi! Smradina obična! To je jedan običan izfrustrirani kreten! On je prvo i jedino nezadovoljan sam sa sobom! On je jadan očajan! Taj debil se verovatno samo jednom u životu pogledao u ogledalo i to ga je ubilo u pojam!

Sanja

pre 1 godinu

Tajkuni su najgore zlo koje je moglo da nas zadesi

Jovica

pre 1 godinu

I kada gube i kada dobijaju naši fudbaleri imaju podršku od srca kako svoje zemlje, tako i svog naroda. Komentari iz tajkunskih novina govore samo o ljudima koji stoje iza istih.

Sale

pre 1 godinu

Kakav odvratan čovek ovaj Vidojković,taj mrzi i sebe.

Svetozar

pre 1 godinu

Vidojkovićev izgled je u skladu sa njegovim izgovorenim rečima. Čovek sam sebe zatrovao.

Robika

pre 1 godinu

Zamislite kad je i njihovoj novinarki bilo neprijatno kad je slušala odvratne uvrede Vidojkovića prema igračima i selektoru Srbije.Srašno!

Nina

pre 1 godinu

Bezobrazluk i nepostovanje srpskog naroda su uvek javno iskazivali tajkuni.

Radovan

pre 1 godinu

E ovo je dokaz koliko su opozicija i njeni kvazi novinari opsednuti mržnjom prema Vučiću,svaki uspeh Srbije u bilo čemu omalovažavaju a neuspeh slave.Sramota!

Vlada

pre 1 godinu

Ako Srbija kojim slučajem prođe grupu,Vidojković će doživeti nervni slom i otići direktno u ludnicu hahaha

Merima

pre 1 godinu

Sve što je izneo Marko Vidojković oslikavao je sebe jer upravo njega "krase" svi epiteti kojima je on počastio predsednika Vučića, fudbalere, trenera.

Bilja

pre 1 godinu

Te Vidojkoviceve reci nemaju tezinu jer ih izhovara nula od coveka

Milica

pre 1 godinu

Zaista je zanimljivo da se iz Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine čuju isti tonovi kao od naših domaćih izdajnika.

Ozren

pre 1 godinu

Opozicioni mediji „Direktno“, „NovaS“ i „Danas“ kao i njihovi vlasnici i finansijeri do sada su svojim postupcima bezbroj puta pokazali koliko mrze Srbiju i njene građane.

Nenad

pre 1 godinu

Tužno je ovakve stvari raditi. Nek pobedi najbolji. Živela Srbija

Mileva

pre 1 godinu

Ne kažem da su naši najbolji. Alu su naši. I svim srcem navijam za njih. Gledam naše momke i volim.

Mileva

pre 1 godinu

Zdrava konkurencija je normalna. Mladi ljudi se bore. Samo nek ljubav prema sportu pobedi, bez obzira na sve ostalo.

Nesa

pre 1 godinu

Vidojkovic otvoreno radi protiv Srbije i otvoreno vredja nasu reprezentaciju u fudbal.Fudvaleri su fudbaleri Srbije,i oni igraju za Srbiju.

Kole

pre 1 godinu

Vidojkovic je izvredjao Srbiju i reprezentaciju,toliko da do kraja zivota nemora ni jednu uvredu da kaze.

Mile

pre 1 godinu

Vidojkovic nastavlja da vodi hibridni rat,i gleda da nam izvredja fudbalsku instituciju kao sto je fudbalska reprezentacija.

Posa

pre 1 godinu

Vredjanje,uvrede,nista novo nije receno iz usta vidojkovica koji nije ni svestan,ili mozda jeste sta prica.

Bilja

pre 1 godinu

To su ljudi koji bi sve srusili i pokvarili samo ako misle da ima bilo kakve veze sa Vucicem

Kole

pre 1 godinu

Sta reci ,nego bruka i sramota.Vredjanje je svakodnevno od strane tajkunskih medija u Srbiji.

Darko

pre 1 godinu

N8su mi jasni srbii koji navijaju za protivnicki tim jet i kad se gubi treba biti dostojanstven. Idemo, napred Srbijo.

Cica

pre 1 godinu

Slazem se sa gospodinom Nebojsom, u Srbiji su opozicionari najveci Srbomrsci.

Milan

pre 1 godinu

Ako se zna da Marko ima emisiju na tajkunskom mediju, onda nije čudno to što mrzi Srbiju.

Rade

pre 1 godinu

Biti javno protiv svoje zemlje, najveća je izdaja.

Mare

pre 1 godinu

Taj Vidojković je jedna ortodoksna budala. Nije prvi put da tako odvratno govori o svojoj zemlji i ne treba ga uopšte komentarisati.

Jelisaveta

pre 1 godinu

Naravno da će da mrzi Srbiju, kad pare za tu mržnju dobija od onih, koji isto tako našu lepu zemlju mrze. Fukara, tako naš narod kaže za takve.

Saleman32

pre 1 godinu

Srbomrsci i izdajnici, oni su korov nase zemlje. Samo im ne davati medijski prostor.

Bikovic

pre 1 godinu

Raspali debeli narkoman koji ce za camil dopa da proda i svoju decu a ne drzavu

mila

pre 1 godinu

Strašno i prosto neverovatno, sport je uvek bio velika strast svih nas i uvek smo za naše sportiste

sanja

pre 1 godinu

Kad je u itanju pripadnik opozicije, ništa nas ne može iznenaditi

sava

pre 1 godinu

Taj Vidojković je ovim postupkom samo sebe ponizio i osramotio, sramno ponašanje

Marko Panic

pre 1 godinu

Samo ovakvi kao Vidojkovic i mogu da gostuju na tim"televizijama"jer i vrapci sa grane znaju da bucika za malo zutog radi sve sto se od njega trazi

sanja

pre 1 godinu

Zgroženi smo postupcima Vidojkovića, želimo uspeh našim orlovima i znamo da če dati sve od sebe

Era

pre 1 godinu

Treba da budeš velika budala da navijaš za Brazil,a ti si Srbin

sava

pre 1 godinu

Našim prlovima želimo uspeh, svi smo uz njih i navijamo od srca a taj Vidojković nek se stidi

Jovana

pre 1 godinu

Ovo je velika sramota Vidojkovića, pokazao je koliko mrzi Srbiju!

Dana

pre 1 godinu

Vidojković je izdajnik, radi sve protiv Srbije!

Nikola

pre 1 godinu

Antisrpske tajkunske televizije jedva čekaju da se pojave budale poput Marka Vidojkovića koji će da laju protiv Srbije, Vučića i naše fudbalske reprezentacij. Svi su oni mrzitelji koji ne poštuju ni sami sebi, pa kako bi druge.

James Hetfield

pre 1 godinu

Kako ce te vidojko karati u sledecoj DLZ uf jedva cekam. Ustaško unuče.

mapetovski pacov Gonzo

pre 1 godinu

Meša Selimović je najlepše opisao sve ove preletače poput Bakareca, Vesića, Gangule, itd... „Ulizice - to su za mene najgori ljudi na svetu, najštetniji, najpokvareniji.Oni podržavaju svaku vlast, kao psi verni svakoj državi, kao kurve neverni svakom pojedincu, najmanje ljudi od svih ljudi.Dok njih bude nema sreće na svetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrednost."

dule

pre 1 godinu

ljudi ovu budalu treba ili zatvoriti ili nauciti pameti

Kosovar

pre 1 godinu

JA SAM UZIVAO,I MADA NIKADA NISAM VOLEO BRAZILSKI FUDBAL,PROTIV PREPOTENTNIH SRBA SU ME ODUSEVILI.SADA JE RED NA KAMERUN I NA KRAJU SVAJCARSKA.

BERLIN RAZOČARAN PRIŠTINOM! Traži odustajanje od tablica i formiranje ZSO
Politika

BERLIN RAZOČARAN PRIŠTINOM! Traži odustajanje od tablica i formiranje ZSO

Nemačka vlada razočarana je što na nedavnom sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija u Briselu nije postignut dogovor u vezi sa preregistracijom vozila i apelovala na vlasti u Prištini da odustane od svih "izvršnih mera" u vezi sa tablicama, istakao je danas portparol nemačke vlade Štefen Hebeštrajt

23.11.2022

22:23

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija