• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2022

16:15

Totalni fijasko šabačke opozicije na protestu u Šapcu

Informer

Politika

Totalni fijasko šabačke opozicije na protestu u Šapcu

Podeli vest

Potpuni fijasko šabačke opozicije na protestu u Šapcu, najkraći je rezime današnjih događanja koja je lažni ekolog Nebojša Zelenović sa svojim marginalnim odborom „Zajedno za Šabac“ danima gromoglasno najavljivao preko Šolakovih medija

Zelenović i sve tanja ekipa njegovih istomišljenika dvostruko su se obrukali u političkoj slagalici za koju u našem narodu postoji itekako odgovarajući izraz – duplo golo!

Na tribini, upriličenoj u hotelu „Sloboda“, sve sa predstavnicima medija nije ih bilo ni tridesetak, a na platou između Šabačkog pozorišta i Osnovnog suda u Šapcu teško da su dobacili do stotinak osoba!

Džaba NOVA S, džaba N1, džaba „Danas“, džaba portali, prave i lažne FB stranice. Totalni fijasko šabačke opozicije zabeležen je paralelno i na društvenim mrežama, o čemu najbolje govori podatak da je u špicu takozvanog protesta direktan prenos na Zelenovićevoj FB stranici pratilo od tridest do osamdeset ljudi.

Foto: Informer

A komentari Šapčana bili su takvi da se svako, ko iole drži do časti i imena, više ne bi izlazio u varoš, a kamoli se bavio ozbiljnom politikom.

- Gledam šaku jada koju su pravi Šapčani otresli na izborima, da ih više nikada ne vidimo kako uništavaju naš lepi grad - komentarisao je Vuk Tepić.

- Koliko vam narod veruje, toliko se i okupilo - napisala je Klara Savić.

- Stiglo je svih 15 ekologa  na skup. Smešni ste previše. Svima nam je jasno da vam niko ne veruje - reči su Ivana Marića.

- Čoveče, pa ako svi ovi okupljeni i njihovi najbliži na sledećim izborima glasaju za njih, možda će imati 1-2 odbornika, pa će se međusobno poklati ko će to biti. Verovatno Boža i Tranp. A Karamelica i Profa će da umru - napisao je Miloš Milosavljević.

I ovako bi mogli citirati Šapčane u nedogled. Građanima je jasno da im sadašnja šabačka opozicije ne može ponuditi ništa dobro, izuzev podela, sukoba i netrpeljivosti. I ruku duboko zavučenih u njihove džepove, što su već iskusili tokom dvodecenijske vladavine bivših gradskih čelnika.

Tome u prilog ide i spisak govornika na takozvanom protestu, koji su još od devedesetih menjali stranke kao košulje i utrkivali se da budu prirepak gradskoj vlasti i što glasniji trbuhozborci Dušana Petrovića, čoveka zvanog „Deset odsto“, ali i Don Duleone, ispod čijeg šinjela se ispilio i kvazi ekolog Nebojša Zelenović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
darkodarko

pre 1 godinu

To je bilo i za ocekivati,smesno kao i uvek.

Dejan

pre 1 godinu

Lazni ekolozi zagadjuju zemlju praznom pricom i protestima bez ikakvog osnova

milicamilica

pre 1 godinu

Zar je neko i ocekivao da ce biti nesto vise ljudi?

Dejan

pre 1 godinu

Lazni ekolozi su samo strucni za lazi i prevare

Mirka

pre 1 godinu

To je i bilo za očekivati. Ko će da podrzi ovakve proteste

Dejana

pre 1 godinu

I kud ce veci dokaz da Sapcani ne zele da Zelenovic ponovo stavlja ruku u njihove dzepove, nema veceg dokaza od ovog fijaska da su Sapcani protiv Zelenka

Sanja

pre 1 godinu

Pa on se i dalje pravi lud ne shvata da ga narod ne voli.??

Marko

pre 1 godinu

Zelenovic prop'o!!! Sacica ljudi maltletira gradjane Sapca, koji ih ne zele ni videti. Sramno!!!

Marijana

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto Zelenovic nema podrsku Sapcana. Kako je radio, tako mu se i vratilo.

sasa

pre 1 godinu

Ovo je samo potvrda da Zelenovic nema ama bas nikakvu podrsku u Sapcu

stevo

pre 1 godinu

Sacica jada se okupila na protestu,da nije tuzno bilo bi smesno.Narod ne veruje Zelenovicu,tj,sapcani,jasno kao dan

Patak

pre 1 godinu

Da je bio dobar gradonacelnik,.Zelenovic ne bi doziveo danas ovakvu sramotu,realno

Jana

pre 1 godinu

Lažni ekolozi rade sve samo da bi privukli pažnju

Luka

pre 1 godinu

Suludo je to što Zelenović očekuje da ima podršku naroda koji je prodao zarad ličnog interesa

Dana

pre 1 godinu

Šabac je danas jedan od najstabilnijih gradova u Srbiji, izborili su se za pravdu i bolji život, zašto bi se sada vraćali na gore.

Rade

pre 1 godinu

Nije mi jasno kako Zelenović u Šapcu uopšte sme da se javi, na njegovom mestu mene bi sramota pojela.

Violeta

pre 1 godinu

Kako su najavljivali protest,mislila sam bice ih bar hiljadu,a ono saka jada.Nikakvo cudo,jer opozicija zagovara prestanak rudarstva u Srbiji, u kojoj se ruda kopa od pamtiveka.

Tanana

pre 1 godinu

Koji li ce sad izgovor da da doticni gospodin za propali protest, hm?

Tragikomicar

pre 1 godinu

Sta li je Zelenovic danas vise, tragicar ili komicar sto je mislio da ce doci vise od 10oro na protest sa sve njegovim bliskim ?

Pavle

pre 1 godinu

Njih cak ni familija nece da podrzi a kamoli neko drugi.

Biljana

pre 1 godinu

Kako je radio, takva mu i podrska. Apropo propalog Zelenovićevog protesta u Šapcu, je l hrabrost ili čist debilizam napraviti protest u gradu u kom si pljačkao, krao, manipulisao i gde su ti građani već jednom apsolutno i konačno rekli NE?

Bilja

pre 1 godinu

Podrska gradjana je onakva kako je vodio Sabac.

Bilja

pre 1 godinu

Podrska Zelenovicu je srazmerna rezultatima koje je ostavrio kao gradonacelnik Sapca.

Ja

pre 1 godinu

Pa oni ne dovoze botove autobusoma kao SNS banda. Pa botovi sendvicari odvratni i vasa deca udisu ovaj najzagadjeniji vazduh na svetu idioti neopevani. Proterali ste sve peotivnike na Zapad.

Srpkinja

pre 1 godinu

Od opozicije i njihovih protesta se nije bolje ni očekivalo!

Aleksandar

pre 1 godinu

Ne mogu više da prevare narod, u njihove laži niko ne veruje.

Ja

pre 1 godinu

Bar je svako od njih dosao svojom voljom, nije dovezen kao SNS botove sto dovozi. Posle vam bombardovanje krivo za kancer a udisemo otrove iz vazduha bagro zagadjivacka. Pa sendvicari i vi i vasa devlca udisete to.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija