• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2022

18:57

VESIĆ RASKRINKAO NOVU S! Dokazali su da su lagali, jer da su napisali istinu, ovaj demanti nikada ne bi bio objavljen

Predrag Mitić

Politika

VESIĆ RASKRINKAO NOVU S! Dokazali su da su lagali, jer da su napisali istinu, ovaj demanti nikada ne bi bio objavljen

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić reagovao je na još jedan sraman potez Nove S, koji su demanti lažne informacije koju je ovaj portal objavio 30. oktobra 2022. godine predstavili kao da je on dao izjavu za njih

- Dobro je poznato da ne dajem izjave za Nova S i tako će ostati sve dok ovaj portal ne bude prestao da vodi medijske hajke na političke neistomišljenike kršeći elementarne profesionalne i etičke norme. 

Tako da ovo nije moja izjava za Nova S, već moj demanti lažne informacije koju su objavili 30. oktobra 2022. godine. 

Oni su bili dužni da po Zakonu o javnom informisanju i medijima objave ovaj demanti, jer bih u suprotnom tužio njihovog glavnog i odgovornog urednika i novinara. 

Time su sami dokazali da su lagali, jer da su napisali istinu, ovaj demanti nikada ne bi bio objavljen. 

Tužbe protiv novinara su poslednje sredstvo kojem pribegavam, ali mislim da je ovo važna lekcija za svakoga ko se bavi novinarskom profesijom da mora da postoji odgovornost za napisanu reč i da kada se piše o nečemu treba da se koriste samo istinite informacije i činjenice - napisao je Vesić na Fejsbuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOZVOLE IZDATE JOŠ 2010. DOK JE VUK JEREMIĆ BIO NA VLASTI! Ministar Vesić demolirao lažove iz Narodne stranke i tajkunskih medija! (FOTO)
Politika

DOZVOLE IZDATE JOŠ 2010. DOK JE VUK JEREMIĆ BIO NA VLASTI! Ministar Vesić demolirao lažove iz Narodne stranke i tajkunskih medija! (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić još jednom je demantovao lažove iz Narodne stranke koji su pokušali da poplave u Novom Pazaru i Tutinu pripišu navodnom nemaru sadašnje vlasti, ali je istina zapravo drugačija, da je sve to posledica zbog nemara vlasti, ali one kada je u njoj bio Vuk Jeremić

23.11.2022

18:29

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija