• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2022

20:19

ŠEŠELJ: Bilo je krajnje vreme da neko Evropskoj uniji stavi do znanja da ne može gaziti po Srbima!

Politika

ŠEŠELJ: Bilo je krajnje vreme da neko Evropskoj uniji stavi do znanja da ne može gaziti po Srbima!

Podeli vest

Osnivač Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oglasio se povodom brutalnog kršenja Briselskog sporazuma od strane Aljbina Kurtija. Lider radikala podržao je izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom kršenja prava Srba na KiM

Šešelj kaže da je Vučić na pravi način stavio do znanja Evropi da ne mogu da gaze po Srbima.


- Bilo je krajnje vreme da se Evropskoj uniji stavi do znanja da se više ne može gaziti srpska državnost, teritorijalni integritet, nacionalni ponos, čast i dostojanstvo! Nema o čemu da se se pregovara dok se ne ispune obaveze koje je Priština preuzela Briselskim sporazumom. Ne dolazi u obzir da se srpski izdajnici postavljaju na visoke funkcije i da glume da su predstavnici Srba na KiM. U vezi sa kosovskim problemom treba tražiti kompromis, a kompromisno rešenje je negde na pola puta u odnosu na zahteve jedne i druge strane. To znači da ne dolazi u obzir nikakva nezavisnost 'Kosova'. Kosovo i Metohija mora ostati sastavni deo Srbije, a kosovski Albanci mogu da dobiju visoki stepen autonomije - kaže Šešelj.

 


 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija