• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

10.12.2022

16:31

Osmani: Vanredni izbori na severu odloženi za april

REUTERS/Laura Hasani

Politika

Osmani: Vanredni izbori na severu odloženi za april

Podeli vest

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani je posle sastanka sa političkim partijama rekla da su se dogovorili da vanredni izbori na severu budu odloženi za 23. april 2023. godine.

Vjosa Osmani je izjavila, posle sastanka sa političkim partijama, da će izbori biti održani 23. aprila, prenose mediji u Prištini.

- Došli smo do zaključka da ih treba odložiti za april, tačan datum biće objavljen danas ili sutra. Imali smo punu saglasnost za mesec april 2023. Svi predstavnici političkih partija su pokazali visoku odgovornost u odnosu na živote građana, koji moraju biti obezbeđeni i zaštićeni po svaku cenu, uprkos činjenici da kosovska policija ima dovoljne kapacitete, kriminalne bande na severu su uspeli da uplaše građane i učešće bi bilo veće. Kako bismo osigurali što veće učešće, sigurnost građana i posmatranje od strane domaćih i međunarodnih organizacija, doneli smo ovu odluku - rekla je između ostalog Osmani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija