• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2022

22:15

OGLASIO SE KFOR! Pomno pratimo dešavanja, pojačane patrole na severu

A. Grbović

Politika

OGLASIO SE KFOR! Pomno pratimo dešavanja, pojačane patrole na severu

Podeli vest

Misija NATO na Kosovu i Metohiji KFOR saopštila je da pomno prati dešavanja na severu pokrajine i dodala da je bliskom kontaktu sa predstavnicima prištinskih i srpskih snaga, prenosi Reporetri

Kako prenosi taj medij, KFOR nije odgovorio da li će učestvovati u uklanjanju barikada na severu Kosova i Metohije.

- KFOR nastavlja da bude izuzetno oprezan i potpuno sposoban da sprovede svoj mandat UN kako bi omogućio bezbedno okruženje i slobodu kretanja za sve zajednice koje žive na Kosovu (i Metohiji). To uključuje povećanje patrola na severu Kosova, u bliskoj saradnji sa "kosovskom policijom" i Euleksom - navodi KFOR.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

"Zajedno sa kosovskom policijom i euleksom?! Eto ko je došao da "čuva mir" u našoj pokrajini po rezoluciji SB!?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija