• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2022

16:51

CILJ PRIŠTINSKIH VLASTI I NJIHOVIH PAJACA JE JASAN! Šubarić: Žele da razbiju jedinstvo srpskog naroda!

Facebook/Srpska lista - Gračanica

Politika

CILJ PRIŠTINSKIH VLASTI I NJIHOVIH PAJACA JE JASAN! Šubarić: Žele da razbiju jedinstvo srpskog naroda!

Podeli vest

Ljiljana Šubarić, članica Predsedništva Srpske liste iz Gračanice izjavila je kako smo svedoci "nastavka orkestrirane političke kampanje i legitimizacije ogoljenog nasilja svake vrste Prištine prema srpskom narodu"

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Danas smo na Kosovu i Metohiji u Gračanici, svedoci nastavka orkestrirane političke kampanje i legitimizacije ogoljenog nasilja svake vrste Prištine prema srpskom narodu, Srpskoj listi i njenom rukovodstvu, ali pre svega prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u izvođenju propalog političara i sluge režima Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Bobana Bogdanovića, koji je rešio da se stavi u službu prištinskog režima i da na muci srpskog naroda na Kosovu i Metohiji pokuša da izgradi svoju političku karijeru.

Cilj prištinskih vlasti i njihivih pajaca je jasan, razbiti jedinstvo srpskog naroda, bacati ljagu na njegove legitimne i demokratski izabrane političke predstavnike, oklevetati predsednika Aleksandra Vučića, a sve to kako bi oslabili Srbiju i time od srpskog naroda na Kosovu i Metohiji napravili lake mete i plen režima u Prištini. To im, nikada nećemo dozvoliti. 

Bogdanović i Rašić pokušavaju svoje služenje Prištini da prikažu preko nekakvih političkih pokreta i tobož saradnje, ali građani jako dobro znaju da njihova politika ne postoji i da se njihova antisrpska ''politika'' kreira u Prištini s ciljem da se ugroze napori države Srbije i Srpske liste da očuvaju mir i stabilnost na ovim prostorima. 

Gnusne laži i insinuacije koje su izgovorene od strane Bogdanovića i Rašića danas, nisu samo zloslutni konstrukti prištinskog režima u svrhu ciljane kriminalizacije i delegitimizacije Srpske liste i Republike Srbije u celini, već su jako opasne i predstavljaju pretnju za čitav srpski narod na prostoru Kosova i Metohije. Metoda je poznata, više puta oprobana sa ciljem nanošenja zla srpskom narodu, obezglaviti narod i ostaviti ga prepuštenog samom sebi, bez političkih predstavnika, da bude plen novih progona, maltretiranja i ugnjetavanja od strane Prištine.

Aleksandar Vučić i Srpska lista to nikada neće dozvoliti i nastaviće da budu najveća brana i bedem zaštite i odbrane srpskih nacionalnih interesa na ovim prostorima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17