• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

04.01.2023

13:38

HOTI NADUVAO ALJBINA: Kurti, objasni kako si uspeo da Amerika od Srbije više ne traži priznanje Kosova!

Politika

HOTI NADUVAO ALJBINA: Kurti, objasni kako si uspeo da Amerika od Srbije više ne traži priznanje Kosova!

Podeli vest

Bivši premijer Avdulah Hoti izjavio je da zvaničnici tzv. Kosova treba da kažu građanima šta su to uradili što je nateralo SAD da izjave da nije vreme za priznanje Kosova od strane Srbije

On je na Fejsbuku upitao šta se desilo u odnosima Kosova sa SAD da međusobno priznanje više nije u centru.

- Zvaničnici vlade treba da pokažu ljudima šta su to uradili što je nateralo SAD, glavnog saveznika Kosova, da izjavi da nije vreme za priznanje od strane Srbije. Šta se desilo u odnosima Kosova sa SAD da međusobno priznanje više nije u centru - naveo je Hoti na Fejsbuku.

Prethodno je britanski novinar Tim Džuda u svom tekstu napisao da mu je Džefri Hovenijer, američki ambasador na tzv. Kosovu, rekao da iako je obostrano priznanje Kosova i Srbije krajnji cilj, da to trenutno nije moguće.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija