• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2023

14:38

NAJSTRAŠNIJA PRETNJA NEMAČKE: Vučić mora da plati cenu svoje nezavisnosti i slobodarske poliitke!

Tanjug

Politika

NAJSTRAŠNIJA PRETNJA NEMAČKE: Vučić mora da plati cenu svoje nezavisnosti i slobodarske poliitke!

Podeli vest

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućena je jasna pretnja iz Nemačke! Portal nedeljnika Cajt, u komentaru koji potpisuje novinar Ulrih Ladurner, piše da “Vučić mora da plati cenu svoje politike”

Kako Informer saznaje, predsednik Vučić će večeras na godišnjoj konferenciji koja je predviđena za 18 sati odgovoriti na pretnje koje su upućene od strane Nemačke.

Ne radi se o kažnjavanju Srbije, već o tome da Aleksandar Vučić mora da plati cenu svoje politike. Ako se ne priključi sankcijama protiv Rusije, ako ne prekine da podgreva konflikt sa Kosovom, ako ne sedne za sto da počne ozbiljne pregovore sa Kosovom – onda bi kandidatski status Srbije trebalo zamrznuti i okončati finansijsku pomoć EU – navodi se u skandaloznom tekstu i dodaje:

Ukoliko se takva pretnja iznese verodostojno, Vučić će brzo postati pitom. I tek tada zemlja ima šansu da stigne tamo gde pripada: u Evropsku uniju – navodi se u zaključku komentara.

Jasno je da mnogima smeta nezavisna i slobodarska politika koju vodi predsednik Vučić, kao i njegova briga za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Upravo zbog toga je Vučić meta napada i pretnji, iako je činjenica da je Srbija na čelu sa njim uvek spremna za dijalog sa Prištinom, dok premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti sabotira pregovore, hapsi i zastrašuje Srbe!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anja

pre 1 godinu

Srbija je mala zemlja ali jako sposobna da se bori i odlučuje o svojoj budućnosti bez pomoći drugih sa strane.

AS

pre 1 godinu

AKO TAKO NASTAVE DA PRETE I UCENJUJU MISLIM DA NIKO U SRBIJI NEĆE ŽELETI DA SE PRIKLJUČI TOJ BAGRI IZ EU.

Rade R

pre 1 godinu

Nemačka država, nemački političari, nemački mediji ili bilo koji nemački "stručnjak" za bilo šta, su neko ko nikada nikome nebi trebali niti smeli da upute bilo kakve pretnje, niti savete niti da iskazuju svoje mišljenje u javnosti! Oni su država koja je dva puta započinjali svetske ratove, odgovorni su za milione izgubljenih života, što direktno što indirektno! Oni, Nemci, a i nemačka kao država su odgovorni za genocid nad više naroda u Evropi i svetu, između ostalih i nad Srbima! Prema tome oni niti mogu niti smeju da se pitaju o bilo čemu, vezano za Srbiju i Srpski narod! Fašistima i nacistima treba po međunarodnim zakonima i pravilima oduzeti pravo glasa, jer su to svoje pravo mnogo puta kroz istoriju zloupotrebili, kao što ga i sada zloupotrebljavaju! Srbija, kao država a pogotovo Srpski narod, imaju pravo a i obavezu da to Nemcima i državi nemačkoj kažu! Imamo obavezu da im u lice kažemo da su oni fašisti, da su nacisti, da je zahvaljujući njima nad nama izvršen genocid, fizički kulturni i materijalni i da oni ne smeju i nemaju pravo da nam se obraćaju na način na koji se obraćaju!!! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVEO SRPSKI NAROD! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ!

milutin

pre 1 godinu

mi znamo kako je biti pod sankcijama zato ih nećemo nikom uvoditi

milutin

pre 1 godinu

ne možete uticati na stav Srbije da ne uvede sankcije Rusiji

milutin

pre 1 godinu

Rusi su naši velik prijatelji i mi necemo uvesti sankcije njima nikada

milutin

pre 1 godinu

Vučić ispravno vodi svoju politiku sa jasnim stavom, zaštita Srpskog naroda i odanost prema Rusiji

milutin

pre 1 godinu

Mi nećemo da izdamo braću Ruse, nečemo da priznao nezavistnost Kosova, imamo i mi svoje stavove

ceca

pre 1 godinu

Borba za mir i slobodu Srbije je suština Vučićevog rada

Đole

pre 1 godinu

Opet švabe.... Pa kako Vam više ne dosadi, slomićete zube ponovo....

Savan

pre 1 godinu

Njemci,posebno mediji i političari ,zatomite konačno svoju mržžnju prema Srbiji i Srbima.Dosta ste zla u prošlosti nanjeli srpskom narodu,osvjestite se već jednom

Sara

pre 1 godinu

Mi znamo kako je biti pod sankcijama, zato ih i nećemo nikom uvoditi.

Djurdja

pre 1 godinu

Ista politika Nemacke prema Srbiji od Berlinskog kongresa, 1878, pa preko 1914, 1941, 1990, 1999. Ucenjivanje, pretnje, napadi, sankcije. I zato NE laznoj drzavi, NE sankcijama Rusiji, NE u NATO. NE u EU ako treba da budemo prvo ponizeni I bez svog identiteta.

Tijana

pre 1 godinu

Vucic ce da plati sta god treba po cenu i svog zivota ali da radi na stetu Srbije i Srpskog naroda, to od njega necete doziveti ni za sto godina.

pera

pre 1 godinu

Jasno je da mnogima smeta nezavisna i slobodarska politika koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, kao i njegova briga za srpski narod na Kosovu i Metohiji

Zoran

pre 1 godinu

Gledano kroz istoriju, iz Nemacke u Srbiju su dolazie samo pretnje i zlo.

pera

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je meta napada i pretnji, iako je činjenica da je Srbija na čelu sa njim uvek spremna za dijalog sa Prištinom, dok premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti sabotira pregovore, hapsi i zastrašuje Srbe

Penzionerj

pre 1 godinu

Švabo, samo sanjaj, vi se ujedinjuje a nas teraš da se razjedinimo, neće da može fašisto. Možeš našem Predsedniku Vučiću da...

Kaca

pre 1 godinu

Ceo zivot Srbija trn u oku Zapadu. Umesto pretnji i ucena bolje da su nam nekad stali u odbranu i dali podrsku. Navikao je Vucic na sve to.

JUGO

pre 1 godinu

Srbija nebi trebalo nikad da ude u EU zasto zato sto u EU su majne vise sve drzave koje su pocinili genocid u drugom svetskom ratu i ranije + Srbija je mala drzava i njoj netreba ulazak u EU,To sto otvaraju fabrike u Srbiju je radi sto imaju ogromne koristi od toga ne radi sto volu Srbiju illi srbe Jedan najobicniji ranik bez ikkake skole kosta na zapad oc 60 000 - 80 000 EV godisnje firmu ja sam sam radio u fabriku automobila 48 g skoro jos tamo gde sam ja radio su majne placeni ranici nego u Nemacku pa sad gledajte zasto oni kod vas grade fabrike i jos sto je najvaznije u Srbiju je narod skolovan a ne ko ovde ove sto zaposljavaju izbeglice oni neznaju ni svoje ime da podpisu.Isto tako zivim u jednoj drzavi koja je u EU od 1995 g Bila jedna od najboljis drzava na svetu danas jedna od najgorih u EU toliko ima kriminala da nebi verovali sta bi ja sve o tome mogu da kazem cak stoji i u nemackim novinama daje jedna od najopasnija drza da zivs u njoj.Politicari su skroz unistili drzavu slusajuci EU i USA Engleze stvorili su kriminalisticku drzavo od najmirnije na svetu.nema dan da nema ubistva silovjna itd itd Zatvori su popunjeni konstatno sa 100 % nemaju mesta gde da ih stavljaju celo vreme im trebaju novi zatvor i jos vise policajaca jer vise nezeli da bude policajac i da reskira svoj zivot.Jer ima ubijeni i pretnji policajcima bacajucu granate u njihovim stanovima.Ma sta da vam prcam zato kazem Za nasu Srbiju je najbolje da ne ulazi u EU i dajoj neko drugi komanduje a da saraduje moze oni nedju drugim drzavam da zivu kako one hocu jebi ti tu slobodu ako ti neko drugi komanduje sta ti treba da radis zamene to nije drzava,,Pozdarv svima Nedaj se Srbijo i zivela Srbija i njen narod .

ANJA

pre 1 godinu

Ma Vučić je predsenik kakvog bi jedna drzava trebala da ima, tolika predanost, tolika borba za svoj narod.

milica

pre 1 godinu

Srbija ne smije dozvoliti da joj Njemacka diktira. Srbija mora prije svega tuziti Njemacku da plati za sva razaranja i strahote tokom 1vog i 2gog svjetskog rata. Njemacka je oduvjek bila neprijateljska prema Srbiji i treba ih drzati sto dalje od Srbije.

ANJA

pre 1 godinu

Činjenica je da je Srbija na čelu sa Vučićem uvek spremna za dijalog sa Prištinom, dok premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti sabotira pregovore, hapsi i zastrašuje Srbe!

Jordan

pre 1 godinu

Nadam se da će Evropa, pre predsednika Vučića, platiti cenu svoje "nesamostalnosti", kao marioneta Amerike!?

Ogi

pre 1 godinu

Tako ti je to ,kad znaš da si jak,i svi te slušaju,a onda se pojavi neko mali ali ponosan koji ne saginje kičmu,koji se bori do kraja,a kako to izgleda sa Srbijom,to Nemci najbolje znaju,probali su nekad i sa 100 za jednog ,ubijali nam decu ,celo odeljenje,ali džabe ,orah je voćka čudnovata,pa i jaki zube polomiše

caca

pre 1 godinu

Srbija je zemlja mira,zato predsednik Vučić i vodi politiku mira!

Pavle

pre 1 godinu

Ne mogu nama drugi da određuju šta ćemo mi da činimo. Sposobni smo da sami donosimo odluke!

Kaća

pre 1 godinu

Mogu da vrše pritisak koliko im je volja. Stav predsednika je uvek bio jasan. Ne dozvoljavamo da nam se drugi mešaju!

Lara

pre 1 godinu

Nema Vučić kome da se pravda, čovek čuva svoju zemlju i svoj narod baš onako kako treba, hrabro i dostojanstveno, i cela nacija je uz njega!

Veljko

pre 1 godinu

Ok, prvo misle da mogu da nas pripitome, a onda nam prodaju maglu, umesto da se zalazu za principe na koje se pozivaju. A kakva politika jedne drzave treba da bude nego slobodarska?

Marta

pre 1 godinu

Зато што поступа праведно и води исправну политику, Вучић је сметња многима. Он се само води тиме да мирним и цивилизованим путем решава проблеме који су притисли Србију и српски народ на Косову и Метохији. А наравно да није за санкције према Русији, јер сви добро знамо како је бити под санкцијама.

Zmija

pre 1 godinu

To sto se borimo sami za svoje interese treba neko da plati? U slucaju ovog bednog nemackog lista, Vucic? Jedva cekam predsednikov odgovor veceras u 18H.

Tomo

pre 1 godinu

Sto vise budemo izlazili iz krize, ovakvi pritisci ce biti svakodnevnica.

Petar

pre 1 godinu

Sad' bi im ja ovde napisao šta mi moramo, al' biću fin. Ne znam samo kako im više nije jasno da smo mi takvi kao nacija, mi sad baš nećemo uz inat pa neka rade šta hoće. Tačka - kraj!

Una

pre 1 godinu

Smeta im slobodna Srbija. Ceo zivot hoce da nam rezu krila. Srecom nam drzavu vodi Vucic kod kog pretnje ne prolaze.

Dejana

pre 1 godinu

Vucic ce nastaviti da se bori svim snagama za opstanak srpskog naroda na ognjistima na KiM

Raja

pre 1 godinu

Vučić je svoj stav jasno rekao. Pa i po cenu koju bi platio

Dejan

pre 1 godinu

Jaki su pritisci na naseg predsednika, jer vide da vodi samostalnu i pre svega srpsku politiku

Boki

pre 1 godinu

Misle da ce Vucica da uplase pretnjama. Smeta im nasa mudra politika.

Rasa

pre 1 godinu

Ne sumnjam da ce dobiti adekvatan odgovor od Vucica. ??

Dejan

pre 1 godinu

Vucic je uradio za drzavu Srbiju vise nego bilo ko. Jasno je da je Srbija danas snaznija i nezavisna i to smeta zapadu

Ogi

pre 1 godinu

Tesko da ce im pretnje proci. Kod Vucica to ne prolazi, jer se on ne dodvorava.

Lena

pre 1 godinu

Smesno je kada bilo ko preti Vucicu i Srbiji, jer se Vucic na to ne obazire, vec radi u korist svog naroda iskljucivo.

Dejan

pre 1 godinu

Strasno je do koje granice ide zapad samo da bi umanjili dalji razvoj Srbije

Sava

pre 1 godinu

Немачка води и даље Антисрпску политику били су главни заговарачи растурања Југославије и подстицање НДХ без Срба то и сада чине са Косовом и Метохијом,Хвала Богу Србија је стабилна Економски и Војно јака…Немачка је изгубила ауторитет са Актуелном Владом и има својих великих проблема! Србијо само независно напред!

Dejan

pre 1 godinu

Vucic ce nastaviti da se bori za ocuvanje srpskih vekovnih ognjista na KiM. Vodi nezavisnu i pre svega srpsku politiku i to mnogima smeta

Mica

pre 1 godinu

Srbija zna kako je biti pod sankcijama, zato ih nece uvesti Rusiji.

Kata

pre 1 godinu

Odgovor gradjana Srbije Nemcima je ne mora Vučić ništa i nikome.

Snežana

pre 1 godinu

Sada se jasno vidi neprijateljski stav Nemačke prema Srbiji i Vučiću. Takođe, možemo videti šta je to zakon sile i ucene. Hvala Bogu te je Vučić ovakav kakav jeste i što uspevamo da odolimo pritiscima.

Miroslav

pre 1 godinu

I vrapcima na grani je jasno da je ovo placeni tekst albanskog lobija.

JadrankaP

pre 1 godinu

Nemačka već neko vreme nije tolika sila kolika je bila i naravno da joj smeta jedna mala Srbija koja ima svoj stav i vodi politiku u svom interesu, a ne po planu i programu EU.

mile

pre 1 godinu

Švabe naši doživotni neprijatelji. Kakva EU kakva prava, kakva demokratija. Izopačena i bolesna gomila prikrivenih nacista i sektaša.

ratko

pre 1 godinu

ma nosite se nacisti jedni ,polako uskoro nece ni kamen na kamenu ostati od vas ,stoko svapska

Marija

pre 1 godinu

Kolika mržnja, a Predsednik se toliko trudi i radi sve za interesovanja gradjana, Predsednik jednu ružno reč nije zaslužio!

Acko

pre 1 godinu

Zahcaljujući Vučiću, Srbija je država koja ume sama da se bori, radi i donosi odluke.

Jelena

pre 1 godinu

Nisam bas raumeo, nije im problem Srbija nego predsednik? Kakvi bolidi.

Jeca

pre 1 godinu

Mnogima smeta nezavisna i slobodarska politika koju sprovodi Aleksandar Vučić.

Miodrag

pre 1 godinu

Evo sve vidim koliko je EU atraktivna, napustili je Britanci, a uskoro i Mađari. Zato samo vi maštajte jer vreme ucena Srbije je prošlo. Eno uvedite nam i vize, fućka mi se i za to.

Marko

pre 1 godinu

Jeste Nemačka najmoćnija evropska zemlja ali neće oni baš tako moći sa našim predsednikom Vučićem znamo da nije on bez uticaja u Evropi i Svetu.

Milos

pre 1 godinu

Kako nije sramota ove iz Nemačke, pa oni podržavaju teroristu Kurtija i Albance. Treba da ih bude sramotay podržavaju nasilje nad Srbima.

Miloš

pre 1 godinu

Srbija je samostalna i nezavisna zemlja a ne tamo neka kolonija da joj države poput Nemačke govore šta će da radi. Sa Srbima i predsednikom Vučićem to tako ne ide. Samo prave kontra efekat i inat.

Sara

pre 1 godinu

Navikli smo vec da nas svi mrze, ceo svet. To sto ne vole Vucica je pokazatelj da on radi za svoju zemlju, brani je i bori se. Ne damo Vucica.

Ljiljana

pre 1 godinu

Немачка претња упућена на погрешну адресу. Не треба ни Вучић ни Србија да плате цену независне политике, права адреса је психопата Аљбин Курти, њега треба да уразуме ако већ желе да демонстрирају силу.

Teamserbian

pre 1 godinu

Vučić je meta napada jer žele da postave svog nekog ovi iz Nemačke, jer im predsednik Srbije ne odgovara jer predsednik se vodi nezavisnom politikom i politikom mira.

Pavle

pre 1 godinu

Pretili su oni i 1914.godine pa 1941. pa 1999. i neka vide kako su prosli sa srbima.

Bojan

pre 1 godinu

Вучић је као председник Србије носилац слободарске и независне политике за коју је добио подршку на изборима. Неће немачки новинари да одређују српску политику.

Jovica

pre 1 godinu

Mi smo slobodarski narod, nećemo dozvoliti nikakve ucene. Vučić je institucija koja radi po volji svog naroda i u interesu istog.

Miša

pre 1 godinu

Nikada neće uplašiti Vučića, Srbija vodi slobodarsku politiku i politiku mira. Tako da želje zapadnog sveta i Nemačke padaju u vodu. Umesto da Nemačka i ostale zemlje uvedu sankcije Kurtiju i nateraju ga potpiše sporazume oni podržavaju Kurtija.

Dragan Kovač

pre 1 godinu

Šta će ti vjekovni dušmani Svabi neka laprdaju pas koji laje ne ujeda

Aco

pre 1 godinu

Vreme je da Nemacka izadje iz orbite maste nije ona Nemacka iz vremena Hitlera,i ako bi htela da jeste.

Ada

pre 1 godinu

Strasno je i porazavajuce sta Nemacka ponovo radi Srbiji i nema smisla da trpimo ove pritiske.

Mare

pre 1 godinu

Vreme ucena i pretnji je proslo, Srbija nije niciji sluga.

Sara

pre 1 godinu

Težak i trnovit put je do EU, pretnje i ucene od strane nekih Nemačkih pripadnika ne bi trebale da budu primarne u odlukama našeg predsednika, ali svakako verujem da će njegova odluka biti najbolja moguća za sve.

Olja

pre 1 godinu

Verujem da ce Vucic naci najbolje moguce resenje ove krize kao i uvek.

Sara

pre 1 godinu

Svabama je krivo sto oni nemaju nekoga kao sto je nas predsednik Vucic kome su interesi drzave i naroda na prvom mestu a ne kao ovaj njihov nesretnik sto igra kako mu Bajden svira.

Marko

pre 1 godinu

Mora EU malo da obrati paznju na Srbiju i na nase interese a ne da samo ucenjuje i vrši pritiske.

Sara

pre 1 godinu

Svabama je krivo sto oni nemaju nekoga kao sto je nas predsednik Vucic kome su interesi drzave i naroda na prvom mestu a ne kao ovaj njihov nesretnik sto igra kako mu Bajden svira.

nikolaspasojevic

pre 1 godinu

Vučič plaća cenu iskljucivo onima koji su ga birali, a to je njegov NAROD. Samo njima Predsednik odgovora i polaže račune bagro jedna nezahvalna!

Saso

pre 1 godinu

Politika koju vodi Vučić je odgovorna i politika koju podržava njegov narod.

Jelena

pre 1 godinu

Neće nemačka da nam određuje kako ćemo da vidimo državu i da preti Vučiću koji vodi odgovornu politiku, politiku mira i stabilnosti.

Milos2

pre 1 godinu

Nikome sa zapada ne odgovara jaka stabilna i nezavisna Srbija

Marko

pre 1 godinu

Sto vise ovi zapadni licemeri mrze i kritikuju naseg predsednika mi kao narod ga sve vise volimo jer znamo da kada ga oni kritikuju onda je on na pravom putu.

Milos88

pre 1 godinu

Srbiju bi svi da ucenjuju i da se pitaju kako Srbija da radi. Srbija je sada jaka stabilna i nezavisna.

Jelica

pre 1 godinu

Vučić je samo najbolje uradio za svoj narod i svoju državu da bi odgovarao za bilo šta.

Milos2

pre 1 godinu

Dokle vise da zapadne sile pokusavsju da ucenjuju i uslovljavaju Srbiju da igra kako oni sviraju. Srbija je nezavisna i samostalna u odlucivanju.

Milan

pre 1 godinu

Е, када би се Вучко трзао на колумне неког новинарчића из Цајта. Ситна је то боранија.

Đorđe

pre 1 godinu

Sve ih boli odgovorna politika koju vodi Vučić i to što ga njegov narod podržava jer se zalaže da zaštiti svoj narod i svoju državu.

Nebojsa

pre 1 godinu

Nikada necete moci da naterate Aleksandra Vucica da okrene ledja svom narodu i svojoj drzavi jer za razliku od vasih politickih lidera on ima ono sto ti vasi lideri mogu samo da sanjaju a to je hrabrost da svetskoj hegemoniji kaze NE, ja necu da se stavljam u niciju sluzbu sem u sluzbu svoje drzave i svog naroda.

Maca

pre 1 godinu

Sankcije su glupost.Sigurno da Vucic nece uvesti Rusiji.Zapad neka batali Srbiju,neka se bave svojom politikom.

Danica

pre 1 godinu

Zapad je na strani Kurtija, pa zato i hoce da kaznjava Vucica i Srbiju. A Srbija nece uvesti sankcije Rusiji, jer zna kako je ziveti pod sankcijama

Tara

pre 1 godinu

Nije lako boriti se sa pretnjama i pritiscima ,ali Srbija je samostalna i svaku odluku koju je Vučić doneo bila je za dobrobit svog naroda i verujem da će tako biti i dalje.

Petar

pre 1 godinu

Naravno da svima smeta hrabrost naseg predsednika da brani nacionalne interese svoje drzave a samim time cuva svoj narod jer danas se vidi kako prolaze drzave i narodi ciji lideri vodeci se tudjom politikom i tudjim interesima svoje bacili u blato a svoj narod ostavili na cedilu.

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Zapadnjaci znaju mnogo o Vučićevom kartelu i Rošavom, pa ga zato i ucenjuju.

Despot

pre 1 godinu

Ovo je ocigledno ona fora vec kada sam se ja presao i upao u jamu aj sad da i ove sto su rupu preskocili nateram nekako da i oni upadnu.Jadno i bedno od strane Nemacke ali ako cemo iskreno bilo je i ocekivano jer kako ce jedna EU sila kao sto je Nemacka da prizna da je jedna mala drzava Srbija bila upravu kada nije uvela sankcije Rusiji jer one nisu u skladu sa njenim nacionalnim interesima.

Magda

pre 1 godinu

Pretnje koje stizu iz Nemacke su uzasno podle i licemerne.

Lola

pre 1 godinu

Ne trebaju nama drugi da govore šta treba da radimo, imamo jasan stav.

Sanja B

pre 1 godinu

Srbija nije ničija igračka da je bilo ko ucenjuje...to je Vučić svima hrabro stavio do znanja

Radonjic Andrea

pre 1 godinu

Uzasno uznemirujuce pretnje koje stizu od Nemaca su zaista za najostriju osudu.

Ivana

pre 1 godinu

Strašno je kakve pretnje i ucene dolaze od onih koji se nalaze na visokim pozicijama u Evropi.

Iva Bogdanovic

pre 1 godinu

Potpuno je suludo i licemeran nacin na koji Nemci prete Srbiji.

Milovan

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ima potpunu podršku naroda za sve što radi.

Megiii

pre 1 godinu

Ovo se zaista nije ocekivalo od Nemaca koji su jako bezobrazno postupili.

Milan

pre 1 godinu

Vučić postupa onako kako je najbolje za Srbiju i građani će ga u tome uvek podržati.

Dijana

pre 1 godinu

Srbija je suverena i samostalna država kojoj ni Evropa, ni Amerika, ali ni druge države neće krojiti sudbinu.

Bokiiiica

pre 1 godinu

Nemci su pokazali svoje pravo lice podlosti i oholosti.

Sandra

pre 1 godinu

Srbija ima prava da sama odlučuje u vezi svojih političkih poteza i nema prava niko pa ni jedna Nemačka da joj se meša u unutrašnju politiku. Pitanje KiM i uvodjenja ili ne sankcija Rusiji su čisto unutrašnje pitanje naše države.

Danica

pre 1 godinu

Nijedna odluka ni postupak predsednika Vučića do sada se nisu pokazale kao pogrešne. Nema sumnje da će i u buduće biti tako. Podržava ga narod zato sto zna da radi u našem najboljem interesu i da se ne povinuje ničijoj volji ukoliko to nije u skladu sa putem kojim Srbija ide.

Gaga

pre 1 godinu

Pretnje od strane Nemaca su katastrofalno lose i odvratne.

Bogdan

pre 1 godinu

Nemci su zaista postupili jako licemerno i podlo time sto su pretili Vucicu.

Tanjaa

pre 1 godinu

Nemci pokusavaju ucenama i provokacijama sa nanesu zlo Vucicu.

Maja

pre 1 godinu

Srbija vodi politiku mira i uzajamnog poštovanja i uvažavanja

Gabi

pre 1 godinu

Grdno su se Nemci prevarili ako su mislili da mogu ucenema da isprovociraju Vucica.

Dragisa

pre 1 godinu

Očekujemo ogromne pritiske, Vučić mora nastaviti sa dosadašnjom politikom, ima našu podršku!

kosta

pre 1 godinu

Uvek ćemo se boriti za mir i suverenitet ne želimo i ne pristajemo na uceme bilo koje vtste

Maja

pre 1 godinu

Nemačka se stavila kao zaštitnik Kurijeve politike ali mi nećemo odustati od borbe za svoj narod na KiM koji živi potpuno obespravljen na ovoj teritoriji

Tamara G

pre 1 godinu

Stav Srbije je vrlo jasan i nista ga ne moze promeniti, nikakva ucena ni pretnja.

Maja

pre 1 godinu

Ne podržavamo sankcije jer smo dobro upoznati sa tom težinom koju trpi narod države pod sankcijama

Tara Vicic

pre 1 godinu

Vucic ostaje dostojanstven i jak uprkos svim podlim provokacijama.

kosta

pre 1 godinu

Ne želimo da nas bilo ko ucenjuje , mi smo uvek za mir i dijalog

kosta

pre 1 godinu

Naš stav je da se dijalogom može sve rešiti, ne podržavamo sankcije i ne može nas niko ucenjivati

kosta

pre 1 godinu

Nemačka je očigledno na strani Prištine i ne može promeniti našu politiku mira i borbe da svom narodu na KiM obezbedimo sigurnost i opstanak

Maja

pre 1 godinu

Mi nećemo zbog pretnji i ucena od strane Nemačke ili bilo koje druge države promeniti svoju samostalnu politiku, politiku mira i tolerancije

Dejan

pre 1 godinu

Mi smo Vucica izabrali i politiku koju vodi apsolutno podrzava srpski narod. A za EU nas z... le. Ionako ce se raspasti....vrlo brzo.

kosta

pre 1 godinu

Ništa nas ne može pokolebati u odlučnoj politici mira i borbe da svom narodu na KiM obezbedimo sva prava koja su potpisana briselskim sporazumom

Nina

pre 1 godinu

Vucic nije takva osoba da radi protiv svoje drzave, njima smeta sto je pravi predsednik i sto se bori za svoj narod

Maja

pre 1 godinu

Dobro smo osetili sankcije i zato ih nećemo uvoditi Rusiji koja je bila naš oslonac u mnogim teškim tsituacijama

Mara

pre 1 godinu

Svako treba da vodi svoju politiku, tako i Vucic vodi svoju on mudro i pametno vodi sto je i dovelo do mira na KiM

Aco

pre 1 godinu

Srbi i Srbija su slobodarski narod. Valjda su Nemci to dva puta iskusili kroz svoju gubitničku istoriju. Nacizam i okupacija su poraženi upravo od Srba.

Rile

pre 1 godinu

Svi smo se pomalo umorili od zapadnih ucena, podvala, kršenja zakona i žmurenje na ponašanja šipaca. Mi hoćemo i želimo u EU, ali ne po svaku cenu, ako je to cena, ne moramo nikada da uđemo.

Goran

pre 1 godinu

Pa eto, do sada je sve bilo u zavijenoj formi, sada su otvoreno pokazali sta misle i sta zele od nas. Da nas disciplinuju, kao da je danas treci Rajh. Ne znaju oni, da se Srbi ne mogu pokoriti, iako su bili pokoravani i okupirani vekovima.

Borko

pre 1 godinu

Ovo nije stav Nemacke nego nekog tamo lista, koji je dobio debelu lovu za to.

Milan

pre 1 godinu

Otprilike da ovi nemci su zaboravili istoriju! Ne 41.god. NE 23.god. . Dali treba jos nesto da objasnimo?

zora

pre 1 godinu

Nemci su ocigledno zaboravili istiriju drugog rata pa cu ih podsetiti. Srbija je stekla pravo na samostalnost i slobodarsku politiku onog momenta kada ste napustili tlo Jugoslavije i ostavili skoro dva miliona mrtvih. Nemojte nam pretiti gospodo,Srbi su svoji na svom a vi ostanite u granicama svoje drzave i bice mira za sve. Aleksandar Vucic je izabran od svog naroda koji podrzava njegovu politiku, pa ne radite na njegovom lomljenju, gubite vreme. Znamo mi da vracate svoje bivse kolonije fasista a Kosovo je oduvek bilo Srbija.

Milan

pre 1 godinu

Oni su ga doveli, oni ga puštaju niz vodu. Tomislav Nikolić je ispao najpametniji.

ringispil

pre 1 godinu

Nacisti treci put u 100 godina vojno nasrcu na Srbiju, nisu platili za masovne zlocine i genocid prema Srpskom narodu u prethodnim ratovima ali ovaj put stici ce naplata za sve fasiste u okruzenju. Samo strpljivo, prvo oni preko bare mora da padnu a ovi u evropi ce ponovo jesti corbast krompir. NEMA VISE KOMUNISTA, NEMA VISE KOLONIJA, IZDAJNIKE PROREDJUJEMO. samo polako.

Milan

pre 1 godinu

Odmah prestanite sa finansijskim sredstvima, vi ionako niste platili ratne odštete, i svo zlo što ste nam doneli , odmah zamrznite kandidaturu . I rešite se više nas i toga da nam se vi mešate šta ćemo mi da radimo. Narod jednostavno neće u EU, s obzirom kako bi smo u tom Savezu prošli, bili smo vam saveznici u istoriji, pa dobili najgore. Ne ne više, maknite ruke od nas, što dalje to bolje , a Srbija kao Srbija neće se nikad odreći od Rusije. Srećan vam put.

Vojin Ignjatijevic

pre 1 godinu

BITTE NACHDENKEN !!! СРБИЈА не дугује НИШТА . а НЕМАЧКА ДУГУЈЕ СРБИЈИ мнооогооооооо !!!

Darko

pre 1 godinu

Srbija ni u ludilu nece Rusiji uvesti sankcije, ma koliko neko od nas to trazio.

Rade

pre 1 godinu

Dzaba njima sve pretnje ovog sveta. Narod jasno i glasno kaze Vucic i niko drugi!

Dare

pre 1 godinu

Proslo je to vreme kada je Nemacka nekome mogla da preti i da ga ucenjuje.

Gaga

pre 1 godinu

Ma ko su Nemci da tako prete bilo kome, a pogotovo Srbima!? Mars u cos!

Filip

pre 1 godinu

Nista Vucic nece platiti jer njega vrlo jasno i glasno podrzaava ogroman broj ljudi! Dzaba se Nemci nadaju!

Danka

pre 1 godinu

Može Srbija sama da odlučuje o svojoj sudbini, ne treba nam savet sa strane, hvala lepo.

Izbori 2024

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15