• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

07.01.2023

11:42

NAPALI SU MOJE DETE IZ ČISTA MIRA, A ONDA GA CELU NOĆ DRŽALI U POLICIJI! Otac pretučenog mladića kod Klokota: Osmorica ga tukla!

Kancelarija za KiM

Politika

NAPALI SU MOJE DETE IZ ČISTA MIRA, A ONDA GA CELU NOĆ DRŽALI U POLICIJI! Otac pretučenog mladića kod Klokota: Osmorica ga tukla!

Podeli vest

Osamnaestogodišnji Stefan Tomić, iz Klokota na Kosovu i Metohiji, sinoć je pretučen kada se sa bratom vraćao sa božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla

Stefana je napala grupa Albanaca, a mladić je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini.

Tomić je rekao da su njegovog sina su pretukla osomorica Albanaca, kad se noćas, sa bratom, vraćao sa ponoćne Božiće liturgije.

"Moj sin se vraćao iz crkve sa bratom od tetke i dok su prolazili pored lokalne kafane 'Kalaja', sa druge strane puta izašla je grupa od osam Albanaca i nasrnuli su na njih nanevši mom sinu povrede na oku, rebru, oba kolena i na laktovima. Psovali su im srpsku majku", izjavio je Tomić za Kosovoonline.

Kako kaže, umesto da provode praznik u radosti i veselju, uznemireni su zbog svega što se dogodilo.

- Ne pitajte kako nam je! - kaže Ivica.

Povređeni Stefan je sve do sedam sati jutros bio u policiji.

- Do sedam jutros su ga držali u stanici, kao da je moje dete nešto uradilo. Čekali su da dođe tužilac koji se uopšte na kraju nije ni pojavio. Ja sam otišao u stanicu i zamolio da puste moje dete, da se odmori od stresa koje je preživelo, i da ga odvedu u ambulantu. Tek posle toga su ga pustili kući - kaže Ivica Tomić.

Dodaje da ih je pozvao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kako bi im pružio podršku i saznao kako je Stefan oseća nakon gnusnog napada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala od Banata

pre 1 godinu

Što se čudite nad postupcima šiptara. Oni su hrabri samo kada su u čoporu i imaju predvodnika. Kada je sam on je manji od makovog zrna. Ako udariš u predvodnika svi se odmah razbeže i .... Opšte poznata stvar još odavnina !!!

Dragi

pre 1 godinu

Vi iz Informera snosite veliki deo krivice za progon i pogrom srpskog naroda sa Kosmeta. Umesto da kritikujete Vučića i vladu zbog izdajničke i podaničke politike prema pitanju Kosova, vi kukumačete i prolivate krokodilske suze nad sudbinom srpskog naroda na Kosmetu. Sram vas bilo.

ProkopijeS

pre 1 godinu

Jesu li to Vuciceve "nikad snaznije i jasnije garancije koje je dobio od NATO" da ce biti osigurana bezbednost Srba na KiM?

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija