• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2023

11:04

OD BEOGRADA DO SUBOTICE USKORO ZA SAT I PET MINUTA! Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji brze pruge: Gradi se više, snažnije i uspešnije nego ikad!

Informer

Politika

OD BEOGRADA DO SUBOTICE USKORO ZA SAT I PET MINUTA! Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji brze pruge: Gradi se više, snažnije i uspešnije nego ikad!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji deonice brze pruge Novi Sad - Subotica

Obraćanje predsednika Vučića

- Radovi idu brže od predviđenih rokova, bolje je nekad da platite i više, a da platite ranije i onda vidite rezultate kao što je u slučaju deonice Beograd-Novi Sad. Želimo da železnica, ne samo da postoji, nego da radi i živi. Računamo da sve ovo možemo da završimo do kraja 2024. godine. Važno nam je to i zbog razvoja turizma, i podizanje svih mesta koja se na mapi puta nalaze. Srbija danas, uprkos svemu i teškim okolnostima kroz koje prolazi i ceo svet, sve kilometre i pruge koje smo podigle u našoj zemlji bile su pruge podignute do 1976. godine, poslednja je Beograd- Bar. Od tada, do 2012. nismo podigli nijedan kilometar pruge. Za ovih 10 godina uspeli smo da podignemo 108,1 kilometar novih pruga, to su brze, najsavremenije pruge. Rekonstruisali smo 781,5 kilometar pruge i sada očekujemo da završimo novih 156 kilometara pruge, a rekonsturisanih mnogo više - rekao je predsednik.

Predsednik Vučić je istakao da imamo velike planove i želju za dalje radove, dolazak investitora, i nove fabrike u mnogim mestima.

Foto: Informer

- U planskim dokumentima je još 2.026 kilometara pruge. Tako da će biti mnogo posla za kineske komapnije i srpske i kineske radnike

- Ekselencijo, hvala još jednom i vama i predsedniku Siju, hvala vašim stručnjacima, hvala i našim radnicima i kompanijama koje obavljaju odličan posao. Još mnogo toga moram da uradimo i napravimo da bi Srbija napredovala.

O Kurtiju

Predsednik je rekao da nije znao da je Aljbin Kurti postao i NATO u međuvremenu.

- Ja mogu da mu kažem da Srbija ima svoje granice. To nisu ni ruske, ni NATO granice. Ustanovljene su Poveljom UN i Rezolucijom 1244, a on nek priča šta hoće i nek pokušava da Srbiju stavi negde gde nije i sebe gde nije. Granice ne određuje Kurti, već međunarodno javno pravo. To je još jedna od očajničkih poruka gde pokušava sebe da predstavi kao žrtvu, kao "novog Zelenskog", a mene kao "malog Putina" - kazao je Vučić.

O rokovima za završetak radova

- Mislio sam da ćemo brže da završimo, jesu li moji snovi i želje da nešto uradimo brže loši? Moji snovi se ostvaruju. Po ugovoru treba da završe do kraja 2025. godine, a verujemo da može da se završi do kraja 2024. godine. Od Beograda do Subotice biće sat i pet minuta. Gradi se više, snažnije i uspešnije nego ikada.

Razgovor sa Šoleom

- Realan sam, nisam optimista po prirodi. Za nas je teška situacija, sve velike zapadne sile su priznale nezavisnost Kosova i ne očekujte bilo šta lepo u šećerlemi da nam dođe. Imamo sam sadržajan i korektan razgovor sa Šoleom, razlikujemo se po pitanju odnosa prema KiM i to je to.

 

 

Obraćanje Čen Bo

- Izgradnje brze pruge Beograd-Budimpešta ima veliki značaj ne samo za Srbiju, nego i za povezivanje drugih regiona. Radovi napreduju i uverena sam da će kineski izvođači koji imaju svetsku tehnologiju i iskustvo u izgradnji brze pruge, kvalitetno odraditi ovaj projekat i uz snažnu podršku srpskih partnera u skorijem vremenu uspešno završi ove deonice - rekla je ambasadorka Kine u Srbiji.

Foto: Informer

Obilazak radova 

- Lepo ovo ovde izgleda - rekao je predsednik na početku obilaska i pozdravio radnike.

Predsednik kaže da smo zamolili kineske partnere da malo ubrzaju radove.

- Imamo malo problema, ali sad ćemo da ubrzamo. Da se za šest meseci ubrzaju radovi, da radimo bar upola brzo kao vi u Kini. Poslednja pruga u Srbiji je izgrađena 1976. godine. Ništa posle toga - kazao je predsednik Vučić.

Kako su najavili predstavnici kineske kompanije koja je izvođač radova, a to je potvrdio i predsednik Vučić, svi radovi biće okončani do kraja 2024. godine.

Foto: Informer

Od 2012. do danas izgrađeno je 108,1 kilometar pruga.

- Sve što smo izgradili pruga izgradili smo između 1804. i 1976. Poslednja pruga u Srbiji je izgrađena 1976. godine. Ništa posle toga se nije gradilo do ovih poslednjih godina - rekao je Vučić, nagasivši da su intenzivniji radovi počeli 2012. godine.

- Ovo će mnogo da znači i za Topolu, ostala nam je kao slepo crevo. Probleme imamo sa rezervnim delovima za vozove, treba da odmah uzmimamo dovoljno delova, da se to ne dešava.

Vučić je rekao da u ponedeljak gostuje u emisiji "Ćirilica".

- U ponedeljak idem kod Marića, vidim da genije se dobro sprema, biće veoma interesantno.

Foto: Informer

U sklopu radova na rekonstrukciji i izgradnji brze pruge Beograd – Budimpešta, deonica Novi Sad – Subotica je treća deonica brze pruge koja se radi.

Izvođač radova je kineski konzorcijum "China Railway International" i "China Communications Construction Company", vrednost ugovora je 1,16 milijardi dolara.

Projektom je predviđena rekonstrukcija devet železničkih stanica (Novi Sad, Sajlovo, Kisač, Stepanovićevo, Zmajevo, Bačka Topola, Žednik, Naumovićevo i Subotica), kao i tri nove stanice sa staničnim kapacitetima (Rumenka, Vrbas i Lovćenac).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BB King

pre 1 godinu

Svaka cast. Imate li nesto u planu za opstinu Sid osim fabrike za migrante.

Srdjan

pre 1 godinu

Nas zeleznicki saobracaj postaje sve moderniji i napredak je ocigledan na ponos svih nas.

Vejo

pre 1 godinu

Pravi priču za priznavanje KiM.Sve zapadne zemlje su priznale a sve najveće zemlje nisu.Zapad se raspada.Ali in sprovodi dogovoreno.

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Brza pruga Novi Sad -Subotica biće jedna od bržih pruga u Srbiji.

Mesa

pre 1 godinu

Vi morate pod hitno da smenite ovog psiopatu niti znate KADA je vikend ni radni dan visu budalu u zivotu ne vide

Ana

pre 1 godinu

Jos jedan u nizu projekata uspesne saradnje izmedju Srbije i NR Kine ,na korist gradjana .

Dzo

pre 1 godinu

Nismo znali da je samoproglaseno Kosovo u Nato?? A kada su to primljeni?? Sto je babi milo....

Dzo

pre 1 godinu

Ko je samo pre desetak godina mogao i da sanja da ce Srbije u 2024. godini imati brze pruge, sa vozovima koji jure 200km na cas! Niko, a danas to postaje realnost!

Aron

pre 1 godinu

Razvijena saobracajna infrastruktura je zila kucavica svake uspesne ekonomije neke drzave. Srbija je radila na tome i danas pored modernih auto puteva ima i brze pruge, sa vozovima koji razvijaji brzinu od 200 km na cas.

Agelo

pre 1 godinu

Realizacijom projekta brze pruge građani Srbije imađe najbržu vezu među gradovima na Koridoru 10, kao i dalje prema zapadnoj Evropi.

Vesna

pre 1 godinu

Ulaganje u železničku infrastrukturu je ulaganje u budućnost Srbije.

Sava

pre 1 godinu

Само нека се Гради и ради Кинеска и Српска сарадња даје одличне резултате,велики напредак Србије и Деонице Срем- Бачка

Danijela

pre 1 godinu

Ovo je projekat koji na najbolji način oslikava snagu Srbije.

Danijela

pre 1 godinu

Nastavlja se razvoj i modernizacija sektora železnice!

Danijela

pre 1 godinu

Svaki novi put I pruga je ulaganje u budućnost!

Jovanka

pre 1 godinu

Ovo su sjajne vesti, toliko bi nam olakšalo svima,a o zaštitilo okolinu

Katarina

pre 1 godinu

Pre 10 godina je bilo nezamislivo da se od Beograda do Subotice stigne za sat i pet minuta.Zahvaljujući modernizaciji železnice uskoro će biti moguće.

Jovanka

pre 1 godinu

Kinezi su naši pravni partneri,njih imati za saradnike je pravo uživanje.

Sanja

pre 1 godinu

Zahvaljujući brzim prugama Srbija će još brže napredovati.

Sanja

pre 1 godinu

Sa brzim prugama Srbija dobija još jaču povezanost sa zemljama regiona.

Aca

pre 1 godinu

Srbija se polako ali sigurno povezuje sa Evropom.

Jovana

pre 1 godinu

Za svaku pohvalu su stručnjaci iz Kine,njihova posvećenost je za divljenje.

Ivan

pre 1 godinu

Jedva čekam danas emisiju kod Marića,da vidim kakve je instrukcije dobio od tajkuna

Vlada

pre 1 godinu

Verujem da će se izgradnjom brze pruge građanima mnogo olakšati putovanje.

Vlada

pre 1 godinu

Ova pruga je značajna za ceo region, a Subotici će da da poseban zamajac za dalji razvoj grada.

Milica

pre 1 godinu

Dobrih brzih pruga i auto-puteva nikad nije dosta.

Ivan

pre 1 godinu

Mnoge stvari zameraju Vučiću,ali neke stvari mu moraju priznati,niko nije toliko kilometara pruge i puteva nije izradio i to kvalitetno.

Milica

pre 1 godinu

Svima nam je u interesu da se ova brza pruga završi što pre.

Maja

pre 1 godinu

I ova pruga pokazuje kako se Srbija ubrzano razvija i raste.

Maja

pre 1 godinu

Ova pruga će mnogo značiti za razvitak mnogih grana privrede.

Mitar

pre 1 godinu

Uprkos teskom vremenu u kom se svet nalazi,Srbija nastavlja sa izgradnjom pruga i modernizuje ŽS.

Tijana

pre 1 godinu

U Srbiji se gradi i radi kao nikada do sada, pruge do sada nisu ni postojale a sada svuda mozemo stici brzim vozom. Svaka cast predsedniku na ovolikom zalaganju.

Dejana

pre 1 godinu

Danas se sve vise ulaze u puteve i uopste u infrastrukturu

Zoran

pre 1 godinu

Srbija se gradi i izgradjuje.Brze pruge Srbije niču iz dana u dan.

Dejan

pre 1 godinu

Zeleznicka infrastruktura je znacajna i zato ovoliko ulaganje od strane sadasnje vlasti

Dejan

pre 1 godinu

Dobro je sto se krenulo sa radovima na podizanju zeleznicke infrastrukture

Dejana

pre 1 godinu

Ulaganjem u nove infratrukturne projekte, takodje modernizacijom starih, radi se na poboljsanju kvaliteta zivota svih gradjana Srbije

Dejana

pre 1 godinu

Nasa Srbija se ubrzano razvija i napreduje zahvaljujuci ogromnom trudu i radu Vucicu

Dejana

pre 1 godinu

Putevi i pruge se grade kako bi Srbija imala moderan i brz saobracaj kao i brzi protok ljudi, robe i usluga

Dejan

pre 1 godinu

Izgradnja novih autoputeva i saobracajnica je i dalje prioritet

Dejan

pre 1 godinu

Bolja povezanost svih delova nase Srbije ce doprineti i vecem broju investitora koji ce ulagati u nasu drzavu

Dragisa8

pre 1 godinu

Ova deonica će značajno promeniti infrastrukturnu sliku Srbije! Puna podrška!

Dejana

pre 1 godinu

Zajedno sa kineskim kompanijama Srbija napreduje na svim poljima

Mitar

pre 1 godinu

Srbija se gradi i izgradjuje.Brze pruge Srbije niču iz dana u dan.

Ljubomir

pre 1 godinu

Svako ulaganje u infrastrukturu je za dobrobit svih nas.

Vojkan

pre 1 godinu

Jedan od najboljih načina da se jača ekonomija je izgradnja kvalitetnih saobraćajnica i brzih pruga.

Goran

pre 1 godinu

Rad i borba za pristojnu Srbiju se nastavlja. Bravo!

Filip

pre 1 godinu

Svaka izgradnja, napredak nas raduje. Ovo su sjajne vesti. Samo napred!

Oliver

pre 1 godinu

Srbija se nikada ovako brzo nije gradila. Uspesi predsednika i Vlade RS su brojni. Očekujemo sa nestrpljenjem puštanje u rad ove važne pruge.

Milan

pre 1 godinu

Samo da nas opet neka pandemija ili ratna kriza ne uspore a uopšte ne sumnjam u kineska obećanja o rokovima za završetak radova.

Danijela82

pre 1 godinu

Sa ovim predsednikom cemo prestici i ceo region u izgradnji infrastrukture! Nadam se da ce radnicima biti posteno isplacen tezak i mukotrpan rad za progres Srbije.

Sasa

pre 1 godinu

Srbija je toliko infrastrukturno napredovala, kako nismo mogli zamisliti ni u najludjim snovima. Zahvaljujuci Vucicu, rad na svim projektima se nastavlja.

Jelena

pre 1 godinu

Izgradnja najbrže pruge na relaciji Novi Sad - Subotica je važan infrastrukturni projekat koji će doprineti razvoju ekonomije i povezivanju gradova, a predsednik Vučić i njegova vlada su pokazali visok stepen profesionalnosti i posvećenosti u realizaciji ovog projekta.

Sonja

pre 1 godinu

Nasa drzava dobija potpuno novi izgleda sa brojnim infrastrukturnim projektima, nove zeleznice ne samo da ce omoguciti brzi protok ljudi i robe vec i kapital i investicije.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Drago nam je da je predsednik zadovoljan jer svestan je situacije i finansijskih sredstava naše zemlje i zna koliko se ulaže i koliko ljudi vredno rade ali svaka pomoć je dobro došla pa stoga se očekuje pomoć Kineza kako bi se radovi ubrzali i što pre priveli kraju.

Ja

pre 1 godinu

Samo neka se radi i gradi. Podrska predsedniku Vucicu.

mesa

pre 1 godinu

Hajde naljuti albance za 1 nedelju su u beograd

Ljubica

pre 1 godinu

Samo napred, da se radi, gradi i ulaže u zemlju. Železnički saobraćaj je važan za razvoj bilo koje zemlje, a u Srbiji se i radi i gradi.

Olivera

pre 1 godinu

Ne postoji stvar koju je Vucic obecao, a da nije ispunjena.

Dragana

pre 1 godinu

Kinezi su to, rok će biti ispoštovan. Vredan je to narod.

Mladen

pre 1 godinu

U ovu Srbiju se konacno radi ulaze, a ne krade se narod.

Sanela 01

pre 1 godinu

Nikada u istoriji se Srbija nije ovom brzinom gradila i ovoliko ulagala u infrastrukturu

Andjelka

pre 1 godinu

Rasterecenje drumskog saobraćaja je prioritet u Srbiji . Time će se smanjiti zagađenje,a doprineće i bržem dolasku i odlasku na određena mesta.

Irena

pre 1 godinu

Brze pruge su odlična investicija. Inače, volim da putujem vozom, još kad to bude profunkcionisalo, biće super!

Darko

pre 1 godinu

Brze pruge su odlična zamisao i zbog ekologije!

Danica

pre 1 godinu

Srbiji je potrebna brza železnica i zbog privrede i turizma

Zoran

pre 1 godinu

Ovo će biti nevetovatno da se do Subotice stigne za nešto više od sat vremena - prava stvar!

Jana

pre 1 godinu

Zaista se nikad u Srbiji nije ovoliko gradilo, sve smo bolja i lepša zemlja!

Kole

pre 1 godinu

Razvijenom putnom i železničkom saobraćajnom mrežom Srbija će dobiti sasvim drugi, svetski izgled za svega desetak godina Vučićeve vlasti.

Jelena

pre 1 godinu

Poslednjih godina dosta se ulaže u železnice Srbije, dosta je i uradjeno ali veliki posao nam tek predstoji.

Maja

pre 1 godinu

U železnice Srbije godinama niko nije ulagao, sada su i one došle na red za obnovu i biće to od velike koristi kako srpskom narodu, tako i strancima koji će putovati.

Maja

pre 1 godinu

Biće to velika stvar, dva grada će će biti povezana i za kratko vreme će se stići iz Beograda do Subotice. Drago mi je da radovi teku po planu.

MK

pre 1 godinu

Odličan projekat, razvijena železnička mreža znači mnogo svima

Jelena

pre 1 godinu

Вучић сваки дан проводи радно. Изградња брзе железнице између Новог Сада и Суботице је капитална инвестиција у Војводини, и Вучић је увек ту да види како се пројекти развијају.

Ana

pre 1 godinu

U Srbiji se nikada nije vise gradilo kao poslednjih godina.

Nikolina

pre 1 godinu

U poslednjih 10 godina je urađeno više kilometara pruge nego u prethodnih bar 40. Rezultati govore za sebe koliko se radi i gradi u Srbiji!

Ana

pre 1 godinu

Hvala pre svega predsedniku sto ima jasnu viziju kako Srbija treba da izgleda sa brzim prugama a hvala i kineskim prijateljima sto ce ubrzati radove na izgradnj pruge

Stojkovic

pre 1 godinu

Treba ubrzati ali ne po cenu kvaliteta. Srbi ce pamtiti sta je sve uradjeno u poslednjih 10 godina i to ce im ostati za narednih 100 u secanju. Ali je neophodno da to bude kvalitetno. Verujem u nase vredne radnike.

Marta

pre 1 godinu

Вредно улагање које ће заиста бити од користи! Једва чекамо завршетак и прву вожњу.

Kaja

pre 1 godinu

Zadivljujuće je kojom brzinom napreduju radovi, to pokazuje snagu i odgovornost države.

Mirko

pre 1 godinu

Drago mi je da se zeleznicki saobraćaj vraca u modi.

Ana

pre 1 godinu

Zeleznicki saobracaj postaje sve bolji i moderniji.

Slave

pre 1 godinu

E to je predsednik, on je ponosan na ono sto je postigao za svoju zemlju, takve do sada nismo imali.

Maja

pre 1 godinu

Samo napred! Nastavljamo punom snagom da radimo i gradimo zajednicki ostvarujuci sve bolje rezultate svakog dana!

Maja

pre 1 godinu

Brza pruga Novi Sad - Subotica doprineće povezivanju naše zemlje sa Evropom.

Nina

pre 1 godinu

Što nam je saobraćajna infrastruktura razvijenija bićemo privlačnija zemlja stranim investitorima

Jana

pre 1 godinu

Dobro razvijena putna infrastruktura veoma je važan faktor za dolazak inostranih investitora da investiraju u našoj zemlji

Jelena

pre 1 godinu

Sve više će se ulagati u razvoj železničkog saobraćaja i to nas posebno raduje

Marina

pre 1 godinu

Srbija ostvaruje sve bolje rezultate u svim oblastima a pogotovu kada su u pitanju infrastrukturni projekti

Maja

pre 1 godinu

Kina je naš dugogodišnji iskreni prijatelj i partner i drago nam je što imamo Kineze za saradnike

Nina

pre 1 godinu

Sa Kinom ćemo sigurno i u budućnosti realizovati mnoge kapitalne projekte koji su značajni za nas

Jelena

pre 1 godinu

Kina je jedan od naših najvećih investitora i nastojimo da saradnju sa Kinom unapređujemo i podižemo na što viši nivo

Jana

pre 1 godinu

Izgradnjom brzih pruga olakšaće se promet dobara, usluga, uticaće se i na bolju povezanost među ljudima iz različitih gradova

Marina

pre 1 godinu

Razvoj i unapređenje železničkog saobraćaja u našoj zemlji veoma je bitno za dalji napredak i razvoj Srbije

Nika

pre 1 godinu

Radiće se još više i brže kako bi Srbija postala jača i lakše se borila sa problemima i nedaćama.

Sasa

pre 1 godinu

108 km nove pruge! Bravo Srbijo! Srbija postaje i bolja i lepša, zemlja koja obećava!

Suncica

pre 1 godinu

Srbija nastavlja svoj razvoj i napredak i postaje sve jača i stabilnija zahvaljujući Vučiću.

Iva

pre 1 godinu

Ovo će nam veoma olakšati i ubrzati putovanje.

Iva

pre 1 godinu

Železnicki saobraćaj u Srbiji je modernizovan i mnogo se uložilo u pruge.

Iva

pre 1 godinu

Ponosni smo na Vučića što non stop nešto radi i gradi.

Iva

pre 1 godinu

Izgradnja deonice pruge Novi Sad-Subotica je samo dokaz koliko smo napredovali, i koliko se rad isplati. Hvala kineskim partnerima što nam pomažu da obnavljamo državu.

Ruza

pre 1 godinu

U Srbiji se najviše gradi od svih evropskih zemalja, moderna infrastruktura kao što su autoputevi i brze pruge je garant boljeg i lepšeg života svih građana!

Ruza

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću i brzoj izgradnji puteva i železnice Srbija ide krupnim koracima napred.

Iva

pre 1 godinu

U Srbiji se ulaze na svim mogucim poljima, jer Vucic vodi odgovornu politiku.

Iva

pre 1 godinu

Ulaganje u infrastrukturu je na zavidnom nivou. Decenijama unazad kada se sve sabere nije urađeno puteva i železnica kao u poslednje vreme.

Iva

pre 1 godinu

Svakim novim kilometrom Srbija prilazi najrazvijenijim zemljama.

sasa

pre 1 godinu

Kada se sve zavrsi, bice to jedna prelepa saobracajnica, koja moze da parira svetu po lepoti

sasa

pre 1 godinu

Ovo je jos jedan dokaz da se u Srbiji,nikada vise nije gradilo,nego danas

stefan

pre 1 godinu

Vazan projekat,koji,ne samo da je vazan,za sever,nego celu Srbiju

Patak

pre 1 godinu

Srbija nastavlja da gradi uspehe i non stop napreduje,neka se samo radi i gradi

Pavlovic

pre 1 godinu

Pored putne,ne zapostavlja se ni zeleznicki saobracaj i to je rezultat mudre i odgovorne politike ove vlasti

stevica

pre 1 godinu

Kroz infrastrukturu,povezujemo se u pravom smislu te reci,a i jacamo nasu drzavu

Macak

pre 1 godinu

Izgradnjom nove zelezničke infrastrukture biće omoguceno veći obim transfera ljudi i robe,to sigurno

Rasta

pre 1 godinu

Od velike vaznosti je sto Vucic kontrolise radove na izgradnji pruge

Plavooki

pre 1 godinu

Sve dok je Vučić predsednik u Srbiji ce se raditi i graditi.U to sam nekako ubedjen da ce biti tako

Cuperak

pre 1 godinu

Ovo je za Srbiju veoma važna brza pruga. Svi jedva čekamo da se završi.

Ika

pre 1 godinu

Danas je Srbija jedno veliko gradiliste, na svakom koraku se obnavlja, tezimo da se modernizujemo i budemo na ponos generacijama koje dolaze.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jako je bitno da se zemlja razvijani napreduje i da se ulaže nju. I treba da budemo zadovoljni jer danas imamo nešto što unazad godinama nismo ni imali a niko nije ni razmišljao da uradi tako da ovo nam je vrhunac cele priče kada se radi na tome da se radovi ubrzaju i da se sve što je izgrađeno što pre pusti u rad kako bismo funkcionisali još bolje.

Uki

pre 1 godinu

Za sat iz NS do Subotice san snova. Nema vise onog truc truc.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija