• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2023

09:41

PRITISCI SU SVE TEŽI I VEĆI! Brnabić: Vodimo politiku koja ima jasan cilj, a to je čuvanje svojih državnih i nacionalnih interesa!

Printscreen/TV Pink

Politika

PRITISCI SU SVE TEŽI I VEĆI! Brnabić: Vodimo politiku koja ima jasan cilj, a to je čuvanje svojih državnih i nacionalnih interesa!

Podeli vest

Atmosfera je krajnje ozbiljna, pred nama su jako teški dani, rekla je za Novo vikend jutro Jovane Jeremić premijerka Srbije Ana Brnabić

- Predsednik Vučić je nekoliko puta rekao i znali smo da će to tako biti i nikada ništa nismo krili od naših građana i našeg naroda. Najvažnije je da kažem da nikada ništa nećemo kriti. Politika predsednika Vučića jeste da potpuno otvoreno i transparentno razgovaramo sa našim narodom i da kažemo kakva je situacija i šta je na stolu – rekla je Brnabić.

Kako kaže, Vučić je uvek bio u potpunosti otvoren i da je sam rekao da će razgovarati sa Vladom, sa svim strankama i da će o svemu obavestiti kako političke predstavnike tako i narod.

- Ništa se ne krije i ništa se neće odlučiti bez naših građana – rekla je Brnabić.

Foto: Printscreen/TV Pink

Brnabić je rekla da ljudi krenu od sebe i toga kako su oni radili i šta su pokušavali da urade, dodaje da o tome ima mnogo dokaza.

- Neverovatno je bilo gledati kada su izašle depeše Vikiliksa i svi tajni dokumenti šta je prethodna vlast radila. Oni definitivno kreću od sebe, da se nešto radi tajno i da se tajno pregovara. To u Srbiji ne postoji od 2013. godine, od kada je na vlasti SNS. Sve se radi transparentno i narod je uvek informisan o tome – rekla je premijerka.

Brnabić je rekla da je Vučić još direktniji kada priča ambasadorima o tome kako neke stvari nisu fer i nisu korektne prema Srbiji, čak i kako ne poštuju principe međunarodnog prava.

- U jednom od svojih nastupa, predsednik je upotrebio reč da moramo da „meandriramo“ između tih izazova, ali da u tom postupku mi uvek držimo isti pravac. Vodimo politiku koja ima jasan cilj, a to je čuvanje svojih državnih i nacionalnih interesa. Takođe, da štitimo svoju želju da sami donosimo odluke o našoj unutrašnjoj i spoljnoj politici, da ona nije nametnuta sa strane, od strane ambasadora ili bilo kojih velikih sila – rekla je Brnabić i dodaje da Srbija ima svoju politiku, svoj put i da štiti nacionalne interese.

Foto: Printscreen/TV Pink

Kako kaže, vremena od Drugog svetskog rata do sada nisu bila teža, dodaje da su pritisci sve teži i veći. Ističe da je cilj da se nastavi put donošenja odluka nas samih o nama samima, ali i nastavak podizanja životnog standarda naših građana.

- Mnogo smo uradili da se Srbija podigne poslednjih godina, da sa začelja postane lider i da se u mnogim stvarima takmiči sa državama članicama EU. Mi taj položaj ne smemo da ugrozimo, ali sa druge strane ne smemo da ugrozimo naše nacionalne interese – rekla je Brnabić.

Dodaje da je ono što govore opozicija i pojedini mediji sramota, kako kaže, to su pokušaji da se dobiju politički poeni na račun sopstvene zemlje. Kako kaže, jedini način i uvek prisutan je udar na predsednika Vučića i napadi na njega.

- Pre izbora su pričali da nikada ne bi uveli sankcije Rusiji, a da je Vučić taj, za koga imaju saznanja da će to uraditi ako pobedi. Međutim, samo dan posle izbora, oni su promenili mišljenje i izneli da je to što Vučić ne uvodi sankcije pogubno po naš narod. To se sve oblikuje kako bi se nanela šteta Aleksandru Vučiću, a čineći to, nanose direktno štetu i interesima našeg naroda – rekla je Brnabić.

Foto: Printscreen/TV Pink

Kako kaže, slična je situacija bila dugo i sa Kosovom i Metohijom.

- Pričali su narodu da se navodno bore za naš integritet i suverenitet, da je za njih Kosovo neodvojivi deo Srbije, a sa zapadnim ambasadorima su radili sve kako bi obezbedili potpuni legitimitet za jednostrano proglašenje nezavisnosti i nisu učinili ništa da se to promeni – rekla je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Srbija je pred teškim odlukama i podrška gradjana i jedinstvo su veoma važni kad treba odlučiti šta dalje.

Rada

pre 1 godinu

Najvažnije je da se nećemo predati i odustati i da ćemo nastaviti da se borimo za naše državne i nacionalne interese.

Boban

pre 1 godinu

Vala ovi sa zapada dosadiše i Bogu i narodu i nw znam kako više ne ukapiraju da nas ne zanima šta ko od njih misli i radi. Gledamo sebe, svoje interese i ćao!

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Naravno da gledate svoje interese. Zato ste spremni da žrtvujete i Kosovo i čitav srpski narod da bi ostali na vlasti. Šta drugo da očekujemo od sluga Rošavog glavoseče? Jel' mislite da će sve to proći bez posledica?

Olja

pre 1 godinu

Smeta im sto Srbija vodi svoju politiku i bavi se svojim interesima a po njima to nemamo pravo vec treba da igramo kako Brisel svira.

Maja

pre 1 godinu

Teško jeste, ali verujemo da ćemo i iz ovakvih situacija izaći kao pobednici. Predsednik ima naše potpuno poverenje.

Pedja

pre 1 godinu

U ovim pritiscima jedino se bolesna opozicija sladi jer da su oni na vlasti odrekli bi se Kosmeta.

Ivana

pre 1 godinu

Eu nas stalno ucenjuje tako da tu nema saradnje.

Jeka

pre 1 godinu

Ma koliko bilo teško Vucic je dokazao da su interesi Srbije najbitniji i da neće odustati od njih.Zato i uživa veliko poverenje građana.

Dada

pre 1 godinu

Vrlo je tesko shvatiti opoziciju koja se bori protiv nasih nacionalnih interesa.

Miki

pre 1 godinu

Pritisci jesu veliki, ali je i nase jedinstvo jos vece! Uvek uz predsednika Vucica, verujemo da ce i u ovim teskim danima uraditi najbolje za Srbiju!

Jelena

pre 1 godinu

Od dolaska Vucica na mesto predsednika građani Srbije su videli transparentnost i otvorenost o svim dešavanjima vezanim za našu zemlju.Na žalost prethodnih su sve rešavali iza zatvorenih vrata gde su zastupali samo lične interese a na propast našeg naroda.

Pavle

pre 1 godinu

Vucic ima podrsku i naroda i crkve da sacuva Kosmet bez obzira na ucene.

Ivana

pre 1 godinu

Jedino Vuciceva mudra glava moze da nas izvuce iz ovog belaja.

Rajko

pre 1 godinu

Stav vlade i predsednika države je jasan, nacionalni interesi, interesi Srbije, integritet države je ono što će uvek braniti. Svesni smo koje su zemlje sa druge strane, moćne, najmoćnije. Ali nema predaje niti prihvatanja svega šta nam nude, crvene linije su nešto oko čega se ne pregovara.

Nina

pre 1 godinu

Verujem da će otvorena politika u kombinaciji sa jasnim ciljevima pomoći da se unaprede javni interes i da se omogući jasna i nepodeljena kontrola nad načinom na koji se upravlja.

Miodrag

pre 1 godinu

Onaj ko ne može da se nosi sa pritiscima gamadi koju predvodi Kvinta neka odstupi sa funkcija. Nema predaje pred tim govnima koji žele da nam uzmu našu zemlju!

Ivan

pre 1 godinu

Ovo je odličan način da se izgradi poverenje i da se gradi dobra komunikacija između vlasti i građana

mile

pre 1 godinu

Podrška Srba sa KiM predsedniku je jasan pokazatelj koliko im znači njegova borba i koliko mu veruju.

dule

pre 1 godinu

Da se opozicioni politicari nesto pitaju Kosovo bi odavno bilo nezavisno.

Sima

pre 1 godinu

Mislim da je ovo idealan način da se prenesu sve informacije o situaciji i da se omogući ljudima da razumeju kakve izazove svi zajedno moramo da prevaziđemo

jovo

pre 1 godinu

Poslednjih par godina je zaista mnogo urađeno za KiM i pregovore. Vučić sve vreme vodi politiku mira i pokušava da izvuče situaciju najbolje po naš narod na KiM.

Mitar

pre 1 godinu

Pritisci su veliki na Srbiju to svi znamo.Verujemo da ce Vučić odluke koje donese biti dobre po nasu zemlju.

Sima

pre 1 godinu

Ne može se graditi budućnost bez otvorenosti i transparentnosti. To je neprihvatljivo i mora se staviti tačka na to, kao što je Vučić i uradio i dokazao da je to put kojim treba ići.

Ivan

pre 1 godinu

Osuđujem prethodnu vlast zbog skrivanja istine i pregovaranja u tajnosti. Takođe, svi ti dokumenti i pregovori treba da budu javno dostupni kako bi se zaštitila demokratija i poštovanje ljudskih prava.

Ana

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju su ogromni, na Vucicu su mnogo teske odluke. Ali nema predaje!

Ksenija

pre 1 godinu

Vučićeva politika je odgovorna i transparentna.

Brane

pre 1 godinu

Mislim da nigde u svetu nema opozicije koja kritikuje vlast kada su u pitanju vitalni interesi države kao što to rade Jeremić,Đilas i drugi.

Bogić

pre 1 godinu

Za svakog ko realno gleda situaciju na KiM , pritisci na Srbiju od strane zapada nemaju osnovu u pravdi.

Nikol

pre 1 godinu

Samo onaj ko je drogiran ili pijan može da odobrava stavove zapada po pitanju KiM.

Nikola

pre 1 godinu

Srbija je u delikatnom trenutku, ne sme da ugrozi sve ono što je na ekonomskom planu postigla, izgradnji Srbije, ali ni da odustane od svojih najvažnijih interesa a to je integritet Srbije. Obe borbe vučić pokušava da dobije. Znaju ga, verujem da će sve učiniti i uspeti u tome.

Vanja

pre 1 godinu

Srpski narod veruje u Vučića i verujemo da ćemo iz ove teške situacije izaći kao pobednici.

Nostradamus

pre 1 godinu

Istorija pamti svako događanje, samo što neki istoričari prespavaju časove pa pričaju ipišu kako im je naručeno.

Viki

pre 1 godinu

Predsednik Vučić neće odustati od svojih stavova i borbe za interese Srbije i srpskog naroda.

Kili

pre 1 godinu

Vlast u Srbiji ne krije težinu situacije kad je reč o KiM ali ni o drugim temama.

Viki

pre 1 godinu

Interesi Srbije su najvažniji i predsednik Vučić nikada neće odustati od njih.

Sandra

pre 1 godinu

Vučić se lavovski bori da narodu na Kosovu i Metohiji obezbedi mir. Njemu je najteže, svi ga napadaju a on daje sve od sebe kako bi sačuvao mir i stabilnost.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Pritisak je jako velik sada treba samo dobro razmisliti šta je dobro za sve nas koji nam je izlaz

Vanja

pre 1 godinu

Složni i ujedinjeni borićemo se za interese naše zemlje, na čelu sa predsednikom Vučićem.

Javorko

pre 1 godinu

Laži koje stižu od opozicije nemaju nekakav osnov osim dodvoravanja zapadu, misleći da će ih oni pamtiti kao lojalne .

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Da li ovo cena koju trebamo da platimo samo zato što predsednik želi dobro za svoju zemlju i svoj narod što želi mir i stabilnost..??

Vanja

pre 1 godinu

Vučić neće odustati od borbe za svoju zemlju jer ima podršku i poverenje svog naroda.

Renata

pre 1 godinu

Politika Aleksandra Vučića jeste da otvoreno i transparentno razgovara sa narodom.

Ksenija

pre 1 godinu

Vučićevu iskrenost i otvorenost narod vidi i prepoznaje.

Rada

pre 1 godinu

Otvoreno i transparentno razgovaranje sa građanima je politika koju godinama u nazad praktikuje Aleksandar Vučić.

Viki

pre 1 godinu

Politici koju vodi Vučić uvek je bio cilj državni i nacionalni interes. Upravo zbog toga je takva politika pravedna.

Zlata

pre 1 godinu

Otvoreni i transparentni razgovori sa građanima je politika koju godinama u nazad praktikuje Vučić.

mile

pre 1 godinu

Ma neka rade šta hoće, da nastavimo da gledamo sebe i baš nas briga šta ti moćnici žele. Da znaju šta je sramota postideli bi se svojih postupaka, ali ...

Gaga

pre 1 godinu

Predsednik i premijerka vode politiku koja ima jasan cilj, a to je čuvanje državnih i nacionalnih interesa naše zemlje i zato imaju poverenje gradjana Srbije.

jovo

pre 1 godinu

Umesto da i opozicija stane u front odbrane ona radi protiv sopstvenog naroda. Bedno i jadno.

Goga

pre 1 godinu

Vučić uvek sve otvoreno kaže svom narodu koliko god teške vesti bile.

Bojana

pre 1 godinu

Vučić sve radi transparentno, nema laži, nema prevare. Gradjani su uvek u najkracem mogucem roku uvek bili obavesteni o razvoju situacije po svim pitanjima koja su se ticala Srbije.

dule

pre 1 godinu

Uvek je bilo štetočina i izdajnika. Ali narod podržava Vučića. Prepoznaje njegovu borbu i posvećenost u rešavanju problema.

Zorica

pre 1 godinu

Vučić otvoreno kaže građanima sve kako jeste koliko god teške vesti bile.

Marko

pre 1 godinu

Nećemo odustati od borbe i držimo naš pravac koji je Ustavom utvrđen. Pristisci će biti sve veći, ali nećemo posustati.

Ja

pre 1 godinu

Sve rade tajno, ne pitaju gradjane i sada kao referendu. U ovakvom drustvu nema smisla referendum. Referendum je za demokratsko drustvo. Znaju da ce narod da odbije ovo na referendumu i hoce da se sakriju iza naroda i da narod bude kriv. Kukavice. Jadno i bedno.

Alex

pre 1 godinu

Politika koja je donela veliki plus razvoju naše zemlje!

Olja

pre 1 godinu

Nije Vucic neko ko odustaje kad je najteze,naprotiv.

Pavle

pre 1 godinu

Srbija je stal o pod nekim pritiscima ali ovolika kolicina unutrasnjih izdajica,placenika zapadnih je strasna. Opozicija uporno radi protiv interesa zemlje.

nada

pre 1 godinu

Pred predsednikom su teške odluke koje moraju da se donesu ali znamo da ce kao i uvek biti u intresu Srbije

Kosa

pre 1 godinu

Pred Srbijom su teške odluke koje bi trebalo doneti i zato je potrebno nacionalno jedinatvo ali na zalost opozicijanradi samo u licnom interesu

Sonja

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju su veliki, teske odluke su pred nasom drzavom, ali koliko god da je tesko prioritet ostaje ocuvanje drzavnih i nacionalnih interesa.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Притисци су сваким даном све већи од стране западних земаља. Ми бранимо наше Косово и Метохију. На нашој страни је међународно право и Резолуција 1244.

Alhemičar

pre 1 godinu

На њима је да врше притисак , на нама је да издржимо сваки притисак и не одустанемо од наше светиње Косова и Метохије. Подршка.

kole

pre 1 godinu

Vučiću su na prvom mestu narod Srbije i interesi države, zato ne podleže ničijim pritiscima.

kole

pre 1 godinu

Vučić uvek govori narodu istinu kao i to kakva je realna situacija, a pritom radi sve što može da država ide napred, zato uživa toliko poverenje gradjana.

Vladana

pre 1 godinu

Vucicu je jeidni cilj da sacuva mir u nasoj drzavi sto je i najvaznije od svega

Vladana

pre 1 godinu

Pritisak bilo kakve vrste vrse slabici i to iz nemoci jer ne mogu na drugi nacin da naude Vucicu

Vladana

pre 1 godinu

Srbija je jaka drzava koja ne pada na ultimatume i ne da se zahvaljujuci stabilnoj politici Vucica

Vladana

pre 1 godinu

pritisak ne moze nauditi Srbiji koja se drzi svojih stavova i politike Vucica koja ima za cilj da unapredi Srbiju i saczva mir

Vladana

pre 1 godinu

Vučić je uspešno snosi sa pritiskom koji vrše slabići iz licnih nezadovoljstava kako bi naudili Srbiji

Lazar

pre 1 godinu

Pritisci sve veći, čvrsto verujemo u Vučićevo liderstvo i doslednost u sprovođenju politike koja štiti naše interese!

ui

pre 1 godinu

Sta god da se desi Srbija ce nastaviti da se bori.

ui

pre 1 godinu

Bez obzira na desavnaja nikad necemo pokleknuti pred pritiscima.

ui

pre 1 godinu

Samo ako budemo ujedinjeni pobedicemo sve pritiske.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Toliko o poštovanju čoveka koji sve čini za svoju zemlju i svoj narod. A ti koji ga pljuju su deo te zemlje i tog naroda. Nezahvalnosti skroz.

ui

pre 1 godinu

Ovaku transparetnu politiku gradjani vole i podrzavaju.

ui

pre 1 godinu

Za aktuelnu vlast Kosovo ce uvek da bude deo Srbije.

ui

pre 1 godinu

Narod ce biti upoznat sa svim predlozima koje dolaze od zapadnih sila.

ui

pre 1 godinu

Krajnju odluku o svim predlozima za Kosovo donece narod.

ui

pre 1 godinu

Vlast po pitanju KiM postupice onako kako se narod izjasni.

ui

pre 1 godinu

Narod veruje predsedniku Vucicu i zna da ce se uvek boriti za nasu juznu pokrajnu.

gile

pre 1 godinu

Poštovaqna premijerko,sve što ste pametno rekli pada u vodu kada se vidi čiji ste bili sagovornik! Zar zaista, uvažena gospodjo predsednice Vlade , mislite da Vas neko ozbiljno shvata kada je pred vama rijaliti osoba kojoj samno mogu pomoći neki stručnjaci u belim mantilima ?Ako Mitrović ovakvim poremećenim umovima daje prostor ,on na taj način kreira deo ljudi što sve uprošaćava ovo društvo i vodi moralnoj i svakoj degradaciji. Predsesnice Vlade, ovo je najdobrnamernije rečeno , znam da neće biti objavljeno - ali znate ono srpsko -" S kim si, takav si". Prst na čelo...

Nikolija

pre 1 godinu

Zapad beskrupulozno pritiska i trazi uticaj

Nevenka

pre 1 godinu

Zapadu je danas jasno da ne moze da manipuliše Srbijom

Nensi

pre 1 godinu

Za Zapad Srbija ima svoje interese, brani ih i ne pristaje na aranžmane koje nam nude

Cvet

pre 1 godinu

Vucic vodi jasnu politiku. Njegov cilj jeste da sacuva mir i stabilnost svoh gradjana.

Dejana

pre 1 godinu

Malo je reci i hvale za velikog coveka, odgovornog drzavnika Vucica

Dejana

pre 1 godinu

Predsednik Vucic jedini je koji je nesto uradio za KiM

Marija

pre 1 godinu

Sve su jaci pritisci na nasu drzavu, i zato nam je potrebno jedinstvo i svakako da cemo uz odgovornu politiku Vucica Srbiju sacuvati i odbraniti

Dejana

pre 1 godinu

Odavno smo naucili da uz Vucica nema predaje i uvek se ide na pobedu i odbranu srpskih nacionalnih interesa

Dejan

pre 1 godinu

Ogromni pritisci se vrse na nasu drzavu povodom KiM i uvodjenja sankcija Rusiji. Moramo da budemo jos slozniji, jos ujedinjeniji i da verujemo u pozrtvovanost i borbu Vucica za Srbiju

Marija

pre 1 godinu

Sloga je bitna a narod je uz Vucica koji je svojom borbom za Srbiju to poverenje zasluzeno i stekao

Marija

pre 1 godinu

Zajedno smo jaci i boricemo se uz Vucica svi za Srbiju i srpsku teritoriju

Marija

pre 1 godinu

Srbija je zahvaljujuci Vucicu danas moderna drzava sa puno ulaganja i izgradnjom brzih saobracajnica i autoputeva i zaposljavanju mladih kadrova, dolazenjem stranih investitora koji ulazu u bolje sutra Srbije. I bitno je da nasa drzava bude snazna i ekonomski i politicki da bi izdrzala sve pritiske

Marija

pre 1 godinu

Jedinstvo je ono sto ce spasiti Srbiju od svih nedaca. Kao i to sto je na celu nase drzave odgovoran, ozbiljan i posvecen drzavnik kakav je Vucic

MK

pre 1 godinu

Predsednik vodi politiku jačanja Srbije ,zbog toga i jačaju pritisci, jer "nekome" jaka Srbija ne odgovara

Milica

pre 1 godinu

Ma koliko bilo teško Vucic je dokazao da su interesi Srbije najbitniji i da neće odustati od njih.

Lana

pre 1 godinu

Pritisci sa strane su zaista ogromni, treba da budemo ujedinjeni i pružimo podršku Vučiću

Darko

pre 1 godinu

Pred velikim smo iskušenjima, verujemo u Vučića i njegove odluke, jer je i do sada uspevao da reši goruće probleme

Danr

pre 1 godinu

Veliki su izazovi, ali je velika i upornost i odlučnost našeg predsednika

Laza

pre 1 godinu

Zaista teška vremena, treba biti odlučan, uporan i dosledan, a naš predsednik je upravo takav

Ema

pre 1 godinu

Sa svim ovim pritiscima sa zapada biće teško boriti se, ali Vučić zna kako se u kojoj situaciji treba ponašati da ne dođe do sukoba a da istovremeno ne pogazi svoje principe

Gojko

pre 1 godinu

Vučić ništa ne krije i ništa neće odlučivati bez volje naših građana. Sve ostalo što čujemo danas od čelnika opozicije je širenje dezinformacija u cilju skupljanja jeftinih političkih poena.

Pajko321

pre 1 godinu

Srbija je pred teskim odlukama. Podrska gradjana je veoma vazna kad treba odluciti sta dalje.

Kaktus

pre 1 godinu

Vucic vodi jaku i snaznu politiku. Bori se za svoj narod za mir i stabilbost .

Bombona

pre 1 godinu

Niko kao Vucic se ne bori za svoj narod i svoju drzavu. Podrska Vucicu.

Zoran

pre 1 godinu

Vučić se uvek bori za interese Srbije i njenog naroda.

Goran

pre 1 godinu

Vucic ce nastaviti da se bori za svoj narod i radice na ocuvanju interesa svoje drzave. Za to se bori!

Mica

pre 1 godinu

Vucicev cilj jesu dobri interesi drzave i gradjana!

Svetolik

pre 1 godinu

Imamo cilj i necemo tek tako odustati od njega!

Ruža

pre 1 godinu

Vučić se snažno bori za svoj cilj, a to je očuvanje državnih i nacionalnih interesa.

Jelena

pre 1 godinu

Предаја никада није била опција. Вучић ће се увек борити да сачува Косово и Метохију.

Katja

pre 1 godinu

Moramo istrajati u našoj politici koja ima jasan i nedvosmislen cilj, a to je čuvanje svojih državnih i nacionalnih interesa

Kaja

pre 1 godinu

Naš cilj je očuvanje svojih državnih i nacionalnih interesa, i u tome moramo uspeti.

Pavle

pre 1 godinu

Predsednik je uvek bio iskren prema građanima Srbije, pa će na taj način i ovog puta zajedno sa nacijom uložiti napor u rešavanju pitanja KiM

Maki

pre 1 godinu

Najvažnija je iskrenost i izdržljivost koju daje predsednik da reši goruće probleme. Nećemo se predati i odustati

Maja

pre 1 godinu

Potrebno je ujedinjenje svih nas i opozicije u istajanju jednog jedinog cilja a ti je odbrana srpstva

Terza

pre 1 godinu

Najbitnije nam je da se ne predajemo lako i da se borimo do kraja. Samo kvalitetnim radom mozemo doci do kvalitetnih rezultata.

Dora

pre 1 godinu

Vucic vodi odgovornu i jaku politiku. Ima jedan cilj a to je da se bori za mir i stabilnost gradjana

Kaktus

pre 1 godinu

Podrska Vucicu u ovim teskim trenucima i izborima. Narod je uz vas.

Jelena ivanovic

pre 1 godinu

Najvaznije je sacuvati mir i obezbediti normalne uslove za zivot.

Mila

pre 1 godinu

Živimo u istorijsko vreme a verujem da pritiske koje naša zemlja sad izdržava tipovi kao pozer Pajtić,maneken Tadić ili onaj šonjo Ponoš ne bi ni izdržali jer bi prihvatili sve šta im se servira bez pogovora

Jelena ivanovic

pre 1 godinu

Srbija ce uvek biti uz narod na kiM ali necemo trpeti nasilje .

Jelena ivanovic

pre 1 godinu

Vucic svojom odgovornom politikom postize sjajne rezultate.

Petar

pre 1 godinu

Srbija je stavljena pred teske odluke i jedinstvo gradjana i vlasti je veoma vazno sada kad se odlucuje o veoma bitnim pitanjima

Jeki

pre 1 godinu

Predsednik ima bezrezervnu podršku naroda, nećemo odustati!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija