• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2023

07:41

OVAKO JE VUČIĆ ODGOVORIO ŠOLCU, NEĆE ĆUTATI NI SADA!

Tanjug

Politika

OVAKO JE VUČIĆ ODGOVORIO ŠOLCU, NEĆE ĆUTATI NI SADA!

Podeli vest

Omča oko vrata Srbije se sve više steže, prtisici koji dolaze sa zapada zbog Kosova i Metohije su nikad žeći, ali predsednik Vučić je imao samo jednu poruku na ova najnovija dešavanja - Srbiju ćemo sačuvati i odbraniti!

Juče je bio jedan od najtežih dana za našu zemlju i nikada nisam krio od ljudi u Srbiji, kada se takve stvari događaju. Imaćemo mnogo muka i problema sa kojima ćemo se suočiti u budućnosti, zato nam je potrebno jedinstvo - rekao je Vučić u subotu kada se putem Instagrama obratio građanima.

Kao što je do sada uvek bio slučaj, Vučić nije krio od građana Srbije kakva je situacija oko Kosova i Metohije i sa kakvim se sve pritiscima suočava naša zemlja. To neće uraditi ni sada. Predsednik će se večeras u 20 časova obratiti građanima i saopštiti im najnovije informacije, kao i poteze koje će Srbija da povuče.

Baš kao što uvek javnost obavesti o najnovijim dešavanjima, tako uvek i zapadnim silama i njihovim liderima odgovori onako kako su zaslužili, bez ikakvih ustezanja i razmišljanja o mogućim posledicama.

Tako je bilo i u junu 2022. godine kada je u Beograd stigao i nemački kancelar Olaf Šolc, koji je verovatno očekivao da će samo njegovo prisustvo biti dovoljno da Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem popusti, međutim, dobio je odgovor kakav nije očekivao. 

- Mi na pritisak kojim neko nekom zapreti pa vi to morate da učinite ne reagujemo. Mi smo danas prvi put saznali da se traži međusobno priznanje. To nikada niko iz Evrope nije govorio, samo su Amerikanci to ustanovili pre tri godine. Do sada je iz Evrope uvek bila poruka o "normalizaciji odnosa". Danas smo čuli prvi put na konferenciji u Prištini. Ako vi mislite da treba da nam pretite zato što štitimo povelju Ujedinjenih nacija, onda u redu, vi svoj posao, mi svoj posao. Mi nikada nismo kočili dijalog. Nemojte da se ljutite što je naš odnos prema Kosovu drugačiji od vašeg, jer onoliko koliko vi volite teritorijalni integritet Ukrajine, toliko mi volimo teritorijalni integritet Srbije. Mi nikada nismo bežali od obaveza, znamo da je to uslov za prijem u EU, mi smo uvek spremni za dijalog, za razgovor o nestalima, o svemu. Već sam dovoljno mator i dovoljno politički veteran da ne obaćam pažnju ako me neko ne razume kada kažem da ne reagujem na ucene i pretnje - rekao je tada predsednik Vučić.

Foto: Tanjug

Olaf Šolc i Aleksandar Vučić

Pored Kosova i Metohije, Srbija je na meti zapada i EU i zbog sankcija Rusiji, koje naša zemlja nije uvela jer se vodi ličnim interesima. 

- Ne, Srbija nije saglasna sa kršenjem teritorijalnog integriteta neke zemlje, mi smo to i osudili u Savetu UN zbog napada na Ukrajinu. Što se tiče sankcija, mi imamo drugačiji stav iz mnogo razloga. A u čemu je razlika kada neko bez odluke SB UN izvrši napad na Srbiju i u čemu je razlika kad neko sprovede napad na Ukrajinu bez odluke SB UN? Samo mi objasnite u čemu je razlika? Mi Srbi znamo kakve su sankcije i ne verujemo u politiku sankcija. Sa druge strane, mi sa Rusijom imamo prijateljske odnose. Hoću da vas upoznam sa činjenicama koje su malo drugačije iz našeg ugla i ne zaboravite da po pitanju Kosova imamo podršku Rusije u SB UN, a o energentima da ne govorimo. Da ne pričam kako se ovde organizuju proruski protesti, a u stvari su protesti protiv mene. Priča se kako sam pogazio ugovor o energetici, a nisam. Lavrov kad ode u Tursku onda vam Turska nije kriva, a kad treba da dođe u Srbiju, onda vam Srbija jeste kriva. To se tako predstavlja i u vašim medijima. Mogli ste i do sad bez Srbije, vas da boli ne može ništa, može samo nama da fali. Mi moramo da naviknemo na takav odnos i ja sam samo zahvalan saveznom kancelaru Nemačke koji kaže da je vrlo zainteresovan za pristup Srbije EU - jasan je bio tada predsednik Vučić.

Baš kao što je tada odbrusio nemačkom kancelaru Šolcu i nije želeo da ćuti, neće ćutati ni sada, kada se Srbija suočava sa nikad jačim pritiskom.

Neka svima bude jasno, Srbija se nikada dok je na njenom čeku Aleksandar Vučić neće odreći svoje teritorije, ma kolika sila da joj preti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pero

pre 1 godinu

Srbija ce opstati i preziveti ove probleme, bez nekih vecih posledica

Ivančica

pre 1 godinu

Vučić je slobodarski lider jedne male ali ponosne zemlje. Na njega niko ne može da vrši uticaj. To je junački sin.

Zorana

pre 1 godinu

Moramo biti spremni i odlucni i nameri koju smo naumili. Vucicu velika podrska za Vas

Gina

pre 1 godinu

Nemci i posle 80 godina nastavljaju sa ultimatumima i pritiscima. Kao da im dva puta nije bilo dovoljno.

Ugljesa

pre 1 godinu

Nema odustajanja sada kad je Srbija ovoliko napredovala, pritisci su veliki ali prezivecemo mi ovo

Mara

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će Srbiju sačuvati i odbraniti, zato što se svakodnevno bori za svoj narod!

Tamara

pre 1 godinu

Vucic se drzi cvrsto svojih stavova i u tome ga niko nece ometi. Spreman na kompromis ali u granicama u kojima taj kompromis nece ugroziti Srbiju

njanja

pre 1 godinu

Vučić se bori za Srbiju na način koji je očigledno najbolji.

Jela

pre 1 godinu

Vučić uvek iskreno i glasno govori sve što misli i to je nešto što narod poštuje i ceni, tako će biti i dalje.

Petar

pre 1 godinu

Solc je mislio da je Vucic podlozan pritisku i poslusan kao bivsi rezim koji je bezpogovorno slusao svako naredjenje. Zato smo dosli ovde gde jesmo, a Vucic ispravlja sto se ispraviti i spasiti moze

Petar Todorović

pre 1 godinu

Тако је предаја није опција. Подршка за нашег председника да издржи и не подлегне притисцима , уценама и претњама са запада!

Mitar

pre 1 godinu

Vučić je pametan političar i nije naivan da bi ga neko prevario.Vučić ne odustaje lako od borbe.

Goran

pre 1 godinu

Veliki pritisci se vrše na Srbiju, ova situacija je teška za predsednika. Očuvanje mira i stabilnosti je jedino što nam je sada potrebno.

Alhemičar

pre 1 godinu

Ни не треба да ћути никоме. Све у лице свима .Посебно оним лицемерним државницима са запада , који поштују територијални интегритет Украјине. А када треба да поштују територијални интегритет Србије онда се праве сенилни.

Kaja

pre 1 godinu

Srbija je spremna za nastavak dijalog i normalizaciju odnosa, ali ne pristaje na pretnje i ucene.

Lena

pre 1 godinu

Odavno je jasno da u EU i medjunarodnoj zajednici vladaju dvostruki arsini, narocito kada je Srbija u pitanju.

Dušan

pre 1 godinu

Само слога Србина спасава. Само тако и можемо опстати и победити у овој борби , која неће бити нимало лака.

Petra

pre 1 godinu

Licemerju medjunarodne zajednice nema kraja, i svojim sramnim postupcima i odlukama gazi sve principe na kojima je zasnovana.

Mirko Kostic

pre 1 godinu

Nije ni malo naivna situacija sto se tiče KIM. Verujem da će predsednik uraditi sve radi očuvanja mira i stabilnosti.

Tara

pre 1 godinu

Situacija oko Kosova i Metohije nije nimalo jedostavna i laka, ali Srbija ce nastaviti da se bori za svoj narod.

Marina

pre 1 godinu

Nema sumnje da će kao i do sada predsednik postupiti u interesu svog naroda. Pred Srbijom je težak period ali nadamo se sa pozitivnim ishodom uz pravilno upravljanje.

Helena

pre 1 godinu

Srbija nece uvoditi sankcije Rusiji jer zna da iste nikome nisu nista dobro donele.

mile

pre 1 godinu

Ovo je najtezi Januar u novijoj Srpskoj istoriji, pored svih ostalih najtezih i najvecih momenata u ovih 10god.

Tijana

pre 1 godinu

Srbija je uz Vucica i imamo potpunu podrsku od stane Srba jer narod ga je birao i podrzao. Moramo biti slozni i jedinstveni kako bi resili probleme u buducnosti.

Milan

pre 1 godinu

Srbija najzad ima pravog čoveka na čelu. Čoveka koji pre svega misli na Srbiju. Čoveka kome su interesi Srbije na prvom mestu. Ne sumjnjam da će predsednik uvek postupati mudro i da će pre svega raditi ono što je najbolje za Srbiju. NIje bitan ni Šolc, ni Makron, ni Bajden, ni Putin.

dule

pre 1 godinu

Ovaj plan u 10 tačaka protiv je naših interesa i za nas nije prihvatljiv.

daca

pre 1 godinu

Председниче не дајте се ми смо уз Вас

jovo

pre 1 godinu

Velike sile jako favorizuju Albance. Mi ne treba i ne smemo da igramo kako oni žele.

sava

pre 1 godinu

Ne mozemo se sloziti sa tim da poklonimo nekom nasu zemlju

Miki

pre 1 godinu

Preživela je Srbija svašta, preživeće i ovaj težak period! Nema predaje predsedniče, Srbija je uz vas!

cone

pre 1 godinu

Nema odustajanja sada kad je Srbija ovoliko napredovala

daca

pre 1 godinu

Значи кад неко нападне Србију без одлуке СБ то је као добар дан нормално , без икакве осуде а кад нападне Украјину онда је то помпа и сви знају која су права прекршена

cone

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će Srbiju sačuvati i odbraniti

mara

pre 1 godinu

Србија неће ћутати и трпети неправду ни према коме а поготову према самој када то чине

suza

pre 1 godinu

Velika podrska Vucicu,uspecemo da prevazidjemo ove probleme i opstacemo.

cone

pre 1 godinu

Vucic se drzi cvrsto svojih stavova i u tome ga niko nece ometi.

Kalesija

pre 1 godinu

Sa ovakvim čovekom na čelu države možemo da se nadamo povoljnom rešenju krize u kojoj smo dugo vremena, sve ostalo bi bilo katastrofa za Srbiju.

nemanja

pre 1 godinu

Spreman na kompromis ali u granicama u kojima taj kompromis nece ugroziti Srbiju

tale

pre 1 godinu

nikada u istoriji Srbija nije poklekla pred ultimatumima, pa neće ni sada

sasa

pre 1 godinu

Jezik ucena ne poznajemo i na isti,nikada necemo pristati

cone

pre 1 godinu

Vučić se bori za Srbiju na način koji je očigledno najbolji i najznacajniji za razvoj zemlje

Gaja

pre 1 godinu

Poslednja rečenica sve jasno govori, ko ne razume, njegov problem. KiM nije na prodaju i nema te sile koja će nas ubediti u drugačiji stav.

Mitar

pre 1 godinu

Teški dani za Srbiju ali verujwmo da ce Vučić doneti dobre odluke.

sasa

pre 1 godinu

Vucic strancima saspe sve u brk da tako kazem i tako i treba,.tako se bori za Srbiju i srpski narod.,

Ksenija

pre 1 godinu

Srbija mora da ide napred a ići će samo sa Vučićem na njenom čelu.

Blagoje

pre 1 godinu

I treba da mu odgovori. Dosta smo ćutali. Dosta sa tim nemačkim ultimatumima više.

Minja

pre 1 godinu

Zato i hoće da ga slome na sve moguće načine, jer ne ćuti i ne prodaje nacioanlni interes za šaku ničega. Predaja nije opcija!

ivana

pre 1 godinu

Зато и не воле нашег председника јер се не либи да им каже истину у лице

tale

pre 1 godinu

neka nam Bog da snage da izdržimo i ostanemo dostojni naših predaka

stefan

pre 1 godinu

Ma koliki da bio pritisak zapada i EU,Srbija nikada nece podleci istom,to sigurno

Lazar

pre 1 godinu

Svaki Srbin dana mora i treba da bude uz svog predsednika. Srbija se odbraniti mora!

Javorko

pre 1 godinu

Mehanizam globalizacije je negemonija zapada na jedan moderan načim. Tu je uvek prisutna sila, nekad nije ona vojna ali ipak je najčešće.

tale

pre 1 godinu

nikada nećemo dozvoliti da izneverimo svoje predake

Zora

pre 1 godinu

Situacija je teska ali cemo i to sa jedinstvom prevazici.Svi zajedno treba da se borimo za svoju zemlju.

tale

pre 1 godinu

ovo je trenutak kada svi treba da damo podršku Predsedniku i Vladi

Patak

pre 1 godinu

Za KIM cemo se boriti do kraja,svim raspolozivim sredstvima i ma koliko da bilo tesko,predaja za nas opcija nije

Jelena

pre 1 godinu

Sve što je nacionalni interes za Vučića je prioritet i nema te sile koja bi njega naterala da promeni svoje stavove i da podredi interes svoga naroda, tamo nekim ljigavcima sa zapada.

Lina

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će se večeras obratiti građanima i uputiti ih u trenutnu političku situaciju u Srbiji.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

I ne treba ćutati nikome kada se brane interesi svoje zemlje i svog naroda.

Ana

pre 1 godinu

Srbija se neće odreći KIM bez obzira na sve pritiske

Pavlovic

pre 1 godinu

Hrabroi lavodski se Vucic bori za Srbiju i Srbe na KIM i to je nepobitna cinjenica

ivana

pre 1 godinu

што нас више притискају ми смо све јачи

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jedinstvo nam jedina opcija za opstanak svih nas zajedno.

stevica

pre 1 godinu

Bice tesko oko KIM,pre svega,veliki pritisak ce biti na nama,ali jezik ucena,na isti,Srbija nikada nece pristati

jovan

pre 1 godinu

Ne mogu nama da prete sa tim i na silu sad nesto pokusaju da urade dok im ne stignu problemi pred njihova vrata. Priblizava se i to pa cemo da vidimo kako ce vasa industrija i narod da se prilagodi situaciji kakvu ste nama priredili devedesetih. Bez energenata i skupim proizvod im procesima samo me zanima koliko ce im ljudi zavrsiti na ulicama i kako ce im se to odrazito na vlast. EU je proslost….

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jedinstvo sloga i mir nam je najbitniji. I to ne damo nikome.

Kosa

pre 1 godinu

Vucic je spreman da uvek svima odgovori bez ustezanja u cilju zastite Srbije i njenih gradjana

Brana

pre 1 godinu

Nema predaje sada kad je Srbija uspesna zemlja!

Macak

pre 1 godinu

Kako tada,tako i svaki sledeci put Vucic ce jasno staviti do znanja i SOlcu i drugima da Srbiju nece niko ponizavati

Marko

pre 1 godinu

Vucic nikada nije kocio dijalog ali uvek brani teritorijalni integritet Srbije

Rasta

pre 1 godinu

Mir svakako kao prioritet i po svaku cenu u ova teska vremena ga moramo sacuvati

Kalesija

pre 1 godinu

Na zapadu je da nastavi da sprovodi svoju agendu pritisaka i ucena prema Srbiji, a na Srbiji je da se tome odupre i odupreće se, baš kao i do sada. Vučiću, izdrži!

lila

pre 1 godinu

Šolc je unuk naciste i on je vaspitan u takvoj porodici sa takvim stavovima.Švabo je naučio da ga drugi moraju slušati.E neće da može!

sale

pre 1 godinu

Niko ne moze da ospori Vucicevu borbu za KIM i nase interese.

Zoki

pre 1 godinu

Nikada nismo bezali od obaveza koje su uslov za prijem u EU ali nam je teritorija Srbije veoma vazna

Milanka

pre 1 godinu

Nikada nismo bili pod većim pritiskom! Ali, mi smo, realno, uvek pod pritiskom! I sa istim umemo da se nosimo! Nikada nećemo izdati naš narod i nikada se nećemo odreći svete srpske zemlje- Kosova i Metohije! Borićemo se za jedinstvo, mir i stabilnost naše zemlje koliko god da je potrebno, na čelu sa našim predsednikom Vučićem!

Plavooki

pre 1 godinu

Bice tesko,ali za Srbiju ni u kom slucaju predaja ne sme biti opcija..Borba jos jaca i intenzivnija,to svakako

Ceca

pre 1 godinu

Srbija je uz Vucica jaka i stabilna drzava koja ce odgovoriti svima konkretno.

Minja

pre 1 godinu

Nema trgovine kada je KiM u pitanju, razgovori, pregovori da, ali uzlazak tzv.Kosova u međunarodne institucije...Ne, nikada! Srpski narod na to nikada pristati neće, to bi značilo priznanje.

Savo

pre 1 godinu

Srbija zbog zastite licnih interesa nije uvela sankcije Rusiji

milan

pre 1 godinu

Dobro im je i odgovorio. Ovo su im poslednji trzaji pred raspad pa pokušavaju još neko zlo i štetu da nameste. Ali sve će im se obiti o glavu kada krene inflacija i zatvaranje fabrika kod njih, a njihovi gradjani se dignu protiv njih, samo polako…

Lina

pre 1 godinu

Srbija koju Vucic vodi nece dozvoliti da nas iko ponizava.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Naš predsednik se zalaže za jedinstvo a trebamo i minsvinjer to nam je siguran opstanak. Vodimo se time da nam je jedinstvo broj jedan

Liketa

pre 1 godinu

Samo ništa ne potpisivati i vratiće se sve vezano za KiM jednoga dana u ruke Srbije. Preterali su sa ovim ucenama na naš račun, svi ovi belosvetski moćnici. Predati se nećemo nikada.

Cuperak

pre 1 godinu

Od KIM nikada necemo odustati kao ni od borbe za srpski interes u pokrajini

Svetlana

pre 1 godinu

Vucic je lider koji se silovito bori za nase interese na cemu ima punu podrsku gradjana.

Minja

pre 1 godinu

Odgovorio je onako, kako i priliči jednom pravom državniku. Puna podrška za dalju borbu.

Brane

pre 1 godinu

Ako malo bolje pogledamo Šolca kada priča o nama videćemo da iz njega izvire mržnja prema Srbiji,a kako i ne bi kada su dva puta polomili zube u Srbiji.

Janko

pre 1 godinu

Kao sto kaze predsednik Srbija ne veruje u politiku sankcija ali veruje da ce Vucic doneti prave odluke u nasem interesu

MK

pre 1 godinu

Podrška Predsedniku za neumornu borbu za našu Srbiju

Gaja

pre 1 godinu

Pritisci su sve teži, ucene ne izostaju, ali imamo lidera koji će nadamo se svi, naći načina da ovu krizu prebrodi na najbolji način za Srbiju.

Rea

pre 1 godinu

Vučić nas vidi dobrim putem. Prebrodicemo i ovo,naci će on rešenje uz podršku svih nas

sale

pre 1 godinu

Da samo ostanemo mirni i da prolongiramo sve nepovoljne uslove za nas dok se i kod njih ne zaljulja u skupstini, a to se desava tamo od kada su ih prevejani englezi napustili. Tada cemo moci najpovoljnije uslove izvuci za nas.

Ana

pre 1 godinu

Podrska Vucicu, nije mu ni malo lako. Svetski mocnici su se natovarili na njegova pleca!

Pera

pre 1 godinu

Predsednik koji jedini sme da kaze u oci svima sta misli.

Pera

pre 1 godinu

Predsednik koji jedini sme da kaze u oci svima sta misli.

Viki

pre 1 godinu

Vucic uvek ima nešto pametno da kaze i zato i treba uvek da odgovori svima

Pera

pre 1 godinu

Srbija nikad nece priznati Kosovo kao drzavu,Vucic ima podrsku naroda za sve sto radi.

Srdjan

pre 1 godinu

Ni jedna zemlja nas ne moze naterati da priznamo KIM i to svima treba da bude jasno a Srbija je slobodarska zemlja i to je valjda sada kristalno.

Perica

pre 1 godinu

Vucic ima punu podrsku naroda da vodi zemlju ,Kosovo nikad nece dobiti priznanje od Srbije.

sanja

pre 1 godinu

Vucic je uvek izvukao Srbiju iz problema tako ce uraditi i sada

Davor

pre 1 godinu

Srbija zeli u EU, ali nece Vucic na tom putu pristati na ucene.

Delija

pre 1 godinu

Nije se Vucic plasio jedne politicke velicine poput Angele Merkel, a kamoli da ce da drhti zbog malenog Solca.

Dacha

pre 1 godinu

Tacno tako, ako Nemacka postuje teritorijlni integritet Ukrajine, morala bi isto da ucini i kada je Srbija u pitanju.

aca

pre 1 godinu

Srbiја ne sprovodi tuđe interese, već sprovodi svoje i to će tako biti dok je Vučić na vlasti.

Dragana

pre 1 godinu

Ne boji se Vucic Zapadnih mocnika, u to se opet uverio i nemacki kancelar.

Viki

pre 1 godinu

Srbiji predstoje teški dani i veoma je bitno da budemo jedinstveni.

Giga

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic jeste vizionar, zeli Srbiju u EU, ali zarad toga nece pristati na Solceve ucene.

Viki

pre 1 godinu

Predsednik se večeras obraća građanima i upoznaće nas sa najnovijim dešavanjima jer to nikada nije ni krio od građana.

Gordana

pre 1 godinu

Zna i sam Solc da je Srbija jasno podrzala teritorijlnu celovitost Ukrajine, ali to ne spominje, licemera samo interesuju sankcije prema Rusiji.

Vojo

pre 1 godinu

Nema predaje u borbi za KIM i nase sugradjane tamo, bez obzira na sve pritiske.

Viki

pre 1 godinu

Nikada nije imao problem da se pred zapadnim silama zauzme za Srbiju bez obzira na posledice.

vera

pre 1 godinu

Moja puna podrska Vucicu u borbi za nase gradjane i nasa prava.

Strelac

pre 1 godinu

Vucic i ima ogrmnu podrsku gradjana Srbije jer sme tako odlucno da odgovori liderima velikih zemalja.

Ilija

pre 1 godinu

Kako ističe i sam predsednik, sve su veći i jači pritisci na našu zemlju. Biće veoma teško izboriti se sa njima. To će biti jedna mukotrpna borba, ali verujemo da ćemo , ujedinjeni, uspeti da odolimo tim pritiscima. Sa nestrpljenjem očekujemo predsednikovo obraćanje večeras. Verujemo da će uspeti da pronadje idealno rešenje.

Lovre

pre 1 godinu

I nemacki kancelar se licno uverio da nas predsednik nece pristati na priznavanje nezavisnosti KiM, i po cenu ulaska u EU.

Pavle

pre 1 godinu

Pritisak je ottoman na Srbiju u Vucica,verujem da ce naci resenje kao sto je i dosada nalazijo za izlazak iz teskih situacija.

Zoran

pre 1 godinu

Vučic ce uspeti da odbrani Srbiju od napada i nastavi sa uspehom!

Danica

pre 1 godinu

Ovo je situacija kada Srbija treba da se drze zajedno, da podrži Vucica jer on trpi najveći pritisak.

Gorance

pre 1 godinu

Nemacka jeste najznacajnija zemlja EU, ali Vucic je pokazao da se ne boji ni njenog kancelara i njegovog ucenjivackog potencijala.

Ivan

pre 1 godinu

Naš predsednik nikada nije odustao od borbe, pa tako neće ni sada. Kada je naša zemlja u pitanju, uvek je gledao kako da je očuva i zaštiti. Tako će biti i sada. Verujemo da će uspeti da zaštiti svoju zemlju i narod onako kako najbolje ume, bez obzira na sve okolnosti koje nas čekaju.

Stefan

pre 1 godinu

I ne treba da se cuti, pametniji ste predsedniče od njih!

Andjelija

pre 1 godinu

Uverio se i sam Solc da upravo Nemacka krsi medjunarodno pravo, a ne Srbija, ali to ne sme da prizna Aleksandru Vucicu.

Ivanka

pre 1 godinu

Predsednik ima dovoljno iskustva u svom poslu da ne reaguje na pretnje i ucene. To je pokazao više puta i na taj način dokazao da ga ništa ne može uznemiriti ni pokolebati. Nikada neće dozvoliti da Srbija trpi bilo kakve ucene i pritiske. I to je više puta dokazao. Tako ćemo se izboriti i sa ovim, novim pritiscima, jer verujemo u našeg predsednika i jedinstvo naše zemlje. Velika podrška predsedniku da istraje u svojim ciljevima.

gari

pre 1 godinu

Sad dolazi na naplatu uzrecica evropa nema alternativu .. prc ..

Dragan

pre 1 godinu

Srbija nece trpeti nepravdu i cutati na napade nase zemlje!

Zoran

pre 1 godinu

Ne treba da se zanose ni Solc niti biilo ko drugi, da ce samo njihovo prisustvo naterati Srbiju da radi protiv svojih interesa.

Turska provincijo

pre 1 godinu

Mnogo opasan ovaj vas mali od Fahri Muslija.. Sve odgovorio ovom,onom,a vidjeli smo kako je u Davosu sjedio kao neki zapisnicar u zadnjem redu..

Mijat

pre 1 godinu

Srbija je napredovala zahvaljujuci Vucicu,koji je doprineo da se zemlja razvija i da smo prvi u regionu pitanju investicija i ulaganja i necemo odustajati vec nastaviti dalje.

Mile

pre 1 godinu

Vučić je takav da nikad nece popustiti, pred pritiscima, pogotovu kada se radi o srpskom interesu! Zato mogu samo da maštaju da će moći da nas ucenjuju i strani i domaći huškači!

Boris

pre 1 godinu

Volim tu Vucicevu odlucnost i direktnost, sve pohvale.

sandra

pre 1 godinu

Ne relativizujte. Čovek sprema kapitulaciju, a vi ste mu saučesnici, niste ništa bolji od njega.

saša

pre 1 godinu

Uz Vučića na čelu države, savladaćemo svaku prepreku

baki

pre 1 godinu

Da odlicno je obrusio Solcu, e sada je dosla fatura za baklavu.

Jeki

pre 1 godinu

Tako je predsedniče! Uz Vas, politiku kojom nas vodite sačuvaćemo Srbiju.

Sonja

pre 1 godinu

Srbija ce braniti i sacuvati svoj drzavni i nacionalni interes i nece posustati pred pritiscima.

vlajko77

pre 1 godinu

Srbija treba da ostane ujedinjena i da nasem predsedniku Vucicu damo punu podrsku, da vodi i dalje zemlju u nove pobede !

Jovana

pre 1 godinu

Srbija se nikada dok je na njenom čelu Aleksandar Vučić neće odreći svoje teritorije, ma kolika sila da joj preti. Zato je on naš jedini vođa.

ilija

pre 1 godinu

Svaka čast Vučiću,na svemu što radi za Srbiju i svoj narod

Bilja

pre 1 godinu

Jedini koji Zapadu sme da kaze sve u lice je predsednik Vucic. Svi smo uz njega.

Giska

pre 1 godinu

Vucic je do sad na svaku ucenu odgovorio mudroscu, siguran sam da ce i sad tako biti.

Ziko

pre 1 godinu

Verujem da je narod Srbije spreman da se u potpunosti ujedinji protiv zla koje se nadvilo nad nasom zemljom.

Stasa

pre 1 godinu

Očuvanje mira i stabilnosti je jedino što nam je sada potrebno.

Mima

pre 1 godinu

Srbija se drži svog plana i puta i neće pristati na pritisak i ucene ma sa koje strane dolazile.

Marija

pre 1 godinu

Malo je reći hvala Predsedniku za ono što on čini za Srbiju i njen narod. Borba, iskrenosr, odanost, borba za interesovanja gradjana Srbije, zaista Predsednik svima za primer!

Dušan

pre 1 godinu

Ne kaže se džaba da samo sloga Srbina spasava. Sada je najvažnije pokazati slogu i jedinstvo i stati uz predsednika kome je na prvom mestu Srbija. Sa Srbijom koja je složna se ne razgovara ucenama. To je Šolc već u junu prošle godine saznao.

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Velika podrška za Vučića, znajte da niste sami u ovoj borbi.

Giska

pre 1 godinu

Najveci problem je sto je zapad navikao da im svi cute, eto malo za promenu postoji jedna zemlja na Balkanu koja ima ponosnog predsednika.

Gaga

pre 1 godinu

Predsedniče, budite jaki i istrajni u svojim odlukama, gradjani Srbije su uz vas i znaju da radite sve što je u vašoj moći da zaštitite interese naše zemlje i zbog toga imate apsolutnu podršku svih nas.

Ema

pre 1 godinu

Uvek iskren, Vučić svima odgovara otvoreno, bez uvijanja. To narod kod njega ceni i podrška mu je najveća.

Goran

pre 1 godinu

Srbija je uvek spremna za nastavak dijaloga,ali nije za pretnje i ucene.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17