• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2023

15:49

NOVI ŠAMAR ZAPADA ZA KURTIJA! Nema ZSO, nema ni članstva u Savetu Evrope!

Fotoilustracija/Reuters/AP Photo

Politika

NOVI ŠAMAR ZAPADA ZA KURTIJA! Nema ZSO, nema ni članstva u Savetu Evrope!

Podeli vest

Ministarstva spoljnih poslova nekolkiko zemalja Evrope, koje su članice Saveta Evrope, dobila su notu od ambasada Sjedinjenih Američkih Država u kojoj se kaže da Vašington smatra da pitanje ulaska tzv. Kosova u članstvo Saveta Evrope ne treba stavljati na dnevni red Komiteta ministara Saveta Evrope

Prema saznanjima, SAD traže da se pitanje ulaska Kosova u članstvo Saveta Evrope ne stavlja na dnevni red sve dok "Kosovo ne usvoji konstruktivniji stav o Zajednici srpskih opština (ZSO), čime bi se otvorio put za predlog osnovnog sporazuma Beograda i Prištine".

Ovaj stav Sjedinjenih Država je usaglašen sa Italijom, Francuskom i Nemačkom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

i vi verujete u to ,da je to kao samar ,sta mi imamo uopste od osnivanja ZSO mi moramo da se vratimo na Kosovo i Metohiju i kao vojslka i policija ,narod da naseljava a ne da odlazi sa Kosova i Metohije ,svi vicu kao ne damo Kosovo a niko nece da se vrati . O cemu mi ovde pricamo

Ja

pre 1 godinu

Ovo samo pokazuje koliko je Zapad mocan. Jos gore cemo i mi proci zbog neprihvatanja sporazuma i zbog toga sto smo ruska gubernija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17