• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2023

10:14

"SRBIMA SA KOSOVA I METOHIJE TREBA MIR, A NE NASILJE I PODELE!" Sofronijević o haosu na sednici Skupštine - Ono je velika sramota opozicije!

Informer

Politika

"SRBIMA SA KOSOVA I METOHIJE TREBA MIR, A NE NASILJE I PODELE!" Sofronijević o haosu na sednici Skupštine - Ono je velika sramota opozicije!

Podeli vest

Srećko Sofronijević, koji je 13. oktobra 2021. godine primio Kurtijev metak, juče je prisustvovao sednici Skupštine Srbije, kad su predstavnici opozicije pravili haos.

- Zaista sam kao Srbin s Kosova i Metohije šokiran jučerašnjim haosom i pokušajem nasilja koji su neki neodgovirni političari iz opozicije napravili u Skupštini Srbije. To je njihova velika sramota! Nama Srbima sa Kosova i Metohije treba mir, treba nam sloga i jedinstvo, a ne nasilje i podele. Kome one ružne scene juče idu u prilog? Nama Srbima sa KiM sigurno ne treba, nikakvo dobro od toga juče nismo imali - kaže Sofronijević.

Foto: printscreen

- Važno je da smo i juče videli podršku naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, naše Kancelarije i direktora Petkovića, a ovi neodgovorni što gledaju samo svoje interese ne zaslužuju našu pažnju - dodaje Sofronijević.

On dodaje da će i danas biti u Skupštini Srbije.

- Biću sa svojom braćom sa Kosova i Metohije i Srpske liste na čelu sa Milanom Radoičićem koga Priština i Kurti napadaju isto kao što ga napadaju neki naši opozicionari. To vam sve dovoljno govori ko najviše radi za nas i naš ostanak i opstanak na Kosmetu - kaže Sofronijević za Novosti.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija