• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kosovo-online.com

03.02.2023

18:48

Trojica su me napala iz čista mira, nisam mogao... BOBANA IZBOLI KOMŠIJE ALBANCI! Obratio se iz bolnice, do detalja opisao šta se desilo... (VIDEO)

youtube.com/printscreen

Politika

Trojica su me napala iz čista mira, nisam mogao... BOBANA IZBOLI KOMŠIJE ALBANCI! Obratio se iz bolnice, do detalja opisao šta se desilo... (VIDEO)

Podeli vest

Boban Đuzić iz Mogile kaže za Kosovo onlajn da su ga danas napala trojica Albanaca i ranila nožem u leđa

Boban kaže da poznaje napadače, ali da ne zna povod za napad

Foto: youtube.com/printscreen

Boban Đuzić

"Danas su me napali Albanci iz čista mira, dok sa se vraćao iz šetnje sa psom. Krenuo sam ka svojoj kući i napala su me trojica Albanaca, pustio sam psa kako bih se odbranio. Znam napadače, oni su iz mog sela, dvojica su maloletna i jedan je stariji. Pozvao sam policiju, oni su došli, ali od svedoka nisam imao nikog, bio sam sam. Napali su me, nisam mogao da se branim", objašnjava uznemireno Boban.

Boban je ranjen nožem u leđa i ima dva uboda. Nakon napada hospitalizovan je u bolnici u Pasjanu.

Kosovska policija je privela Albance koji su učestvovali u napadu na Bobana Đuzića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Nemoj sine da brineš. Vučić je rasturio opoziciju. A to što je ostavio srpski narod na KiM na milost i nemilost Šiptarima...to će "ispeglati" veliki Srbi poput Dragana J Vučićevića i Željka Mitrovića.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija